Informer
Србија Хроника

РАЗБИЛИ СУ МИ ЛОБАЊУ И РАСЦЕПИЛИ МОЗАК! Стравично сведочење Нишлије кога су умало убили разбојници!

Дао сам оглас да продајем стан, а то ме умало коштало живота. Не дугујем ником ништа, мислим да сам нападнут због пљачке, рекао је С. Г., Нишлија ког су брутално претукли разбојници.

НАТО стиже у Младеновац и околину, на стратешкој коти ниче нова база?

Показивао сам стан младићима, који су се представили као купци. Када сам окренуо леђа ударили су ме у главу и лобања је пукла. Лежао сам на поду и нисам могао да се мрднем док су они вршљали по стану.

Овако је започео причу С. Г. (48), који је умало изгубио главу у петак када је показивао свој стан младићима, који су га крвнички претукли у у Горњоматејевачкој улици у нишком насељу Пантелеј.

– Дао сам оглас да продајем стан. Седео сам са пријатељем испред зграде када ми је позвонио телефон. Један младић ме питао да ли може да дође да погледа стан. Казао је да је у близини и да би желео да га погледа па смо договорили да се видимо исте вечери – каже С. Г., са којим је репортер Информера разговарао у нишкој болници.

ЛЕГИЈА ОТКРИО ШОКАНТНЕ ДЕТАЉЕ О АРКАНУ: Његова гарда још увек постоји и делује по Србији!

Informer

Он је додао да су двојица младића стигла за двадесетак минута и да их је повео ка стану, док је његов пријатељ отишао у продавницу.

(ФОТО) ЦЕЦА ПОТРЕСЕНА, ТЕШКА СРЦА УПУТИЛА ЈОЈ ПОСЛЕДЊЕ ЗБОГОМ: Душо моја, мирно спавај…

– Ништа ми није било сумњиво, показивао сам купатило, једну па другу спаваћу собу, када је један од њих затражио да види где гледа тај део стана. Окренуо сам им леђа да бих отворио прозор и последње чега се сећам је ужасан прасак. Мислио сам да сам упуцан у главу, тек у болници сам схватио да сам ударен таквом силином да је тај прасак који сам чуо било пуцање моје лобање – прича С. Г. и наставља:

– Лежао сам на поду у локви крви. Све ми се вртело у глави, али нисам осећао бол. Међутим, нисам могао ни да се померим. Чуо сам како један од разбојника каже: „Доста је, ајде идемо“, а затим се чуло затварање врата. Нису били маскирани, али била је ноћ, нисам их најбоље видео.

Брутално нападнути С. Г. каже да је после десетак минута сакупио снагу и почео да дозива помоћ.

– То што нисам изгубио свест ми је спасло живот. Сигурно бих искрварио да нисам почео да дозивам мог другара ком је надимак Снупи. Викао сам колико год сам гласно могао: „Упуцан сам, Упомоћ! Зовите Хитну помоћ!“ Последње чега се сећам је да сам довезен у Клинички центар, где су ми рекли да нисам упуцан, него да ми је лобања пукла – испричао је он.

РЕКЛИ СУ О СРБИМА: Цитати великана који су говорили о српској храбрости, духовности и жељи за слободом!

Расцепљен мозак

Иван Стефановић, дежурни неурохирург, саопштио је да је повређени човек подвргнут операцији с обзиром на то да је задобио тежак прелом лобање.
– Радило се о отвореном прелому са утиснућем коштаних фрагмената и површним расцепом мозга. Пацијент је оперисан и сада није животно угрожен, али је под интензивним наџором ради праћења зарастања ране – казао је Стефановић.

Informer

Зграда у којој се све одиграло

ФОТОГРАФИЈА КОЈА ЈЕ РАЗНЕЖИЛА ЦЕО РЕГИОН: Војин и Слобода Мићаловић прославили 10 година брака!

Претучени Нишлија је навео да верује да је повод за његов напад заправо пљачка.

– Ником не дугујем ништа, мени дугују, али то су ситне паре… Ни са ким нисам у завади. Људе који су ме напали не познајем, па претпостављам да су хтели да ме покраду – каже С. Г.

Полиција која је започела истрагу каже да се још не зна чиме је ударан С. Г., али да се надају да ће разбојници ускоро бити откривени и ухапшени.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Да ли се у Бањалуци кува обојена револуција?

МАДРИД И БЕОГРАД У ЗАЈЕДНИЧКОЈ БОРБИ ЗА КиМ: Може ли Шпанија да буде „адвокат“ Србије у бици која долази?

ВЛАДА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ: У Српској нема услова за збрињавање миграната!

Извор: Informer

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
17°
Tue
23°
Wed
24°
Thu
26°
Fri