Србија Хроника

РАЗБИЈЕНА КРИМИНАЛНА ГРУПА: Осумњичени да су израдили хиљаде лажних исправа

Постоје основи сумње да су осумњичени израдили више од четири хиљаде лажних јавних исправа које су наплаћивали од 100 до 800 евра у зависности од врсте докумената

ИМАО ЈЕ МАЊЕ ОД 50 КГ И ЈЕДВА ЈЕ ХОДАО: Комшиница је Мишу Јанкетића знала ЦЕО ЖИВОТ, а пред сам КРАЈ га је угледала НЕРВОЗНОГ као да је предосетио СМРТ

Полицијски службеници Управе криминалистичке полиције и Службе за борбу против организованог криминала у координацији са Тужилаштвом за организовани криминал у Београду лишили су слободе две организоване криминалне групе коју је чинило укупно 20 лица.

Једна организована група је деловала на подручју Града Београда а друга криминална група деловала је на подручју Крушевца, Краљева, Новог Пазара, Пожаревца и других. Постоје основи сумње да су израдили више од четири хиљаде лажних јавних исправа које су наплаћивали од 100 до 800 евра у зависности од врсте докумената.

ПРИШТИНСКА ГАЗЕТА: Организатор протеста против Вучића тврди да ће на изборима на северу КиМ гласати за Тачијевог кандидата!

На подручју Београда лишено је осам лица: В.Ј., Д.Ј., П. Б., Р.Ј., Б.Т., Р.Ј., Д. П. и В. А. , због више кривичних дела и то кривичног дела удруживање ради вршења кривичних дела у вези члана 346 став 2 и 4 КЗ и фалсификовање исправе из члана 355 став 2 у вези става 1.

Наиме, они су у периоду од јуна 2018. до данас као органзована криминална група која је по наруџби заинтересовсованих лица правила лажне јавне исправе: пасоше, личне карте, возачке дозволе и слично, држава чланица Европске Уније.

НОВА ХАПШЕЊА У ПОДГОРИЦИ: Ухапшен извршни директор Атлас банке!

Постоје основи сумње да су израдили око 2.000 лажних јавних исправа које су наплаћивали по цени од 100 до 800 евра у зависности од врсте документа.

Приликом претреса на територији Београда пронађене су две штампарије и већа количина већ израђених јавних исправа.

(ВИДЕО) Одлука која ће ПРОМЕНИТИ БАЛАНС СНАГА у региону! Још једна земља КУПУЈЕ С-400

Друга организована криминална група која се састојала од 12 лица и то: З.Р., Г.С., В. С., З. С., Н.А., С. К., Т. Н., Р.Н., Б.Г., М.Н., О.Д. и Т.Ј. је деловала на подручју Крушевца, Краљева, Новог Пазара, Пожаревца и других градова и места и израђивала лажне јавне исправе у исту сврху с тим што је то чинила у изнајмњеним просторијама. Такође, сумња се да је и ова 12-очлана организована криминална група израдила више од 2.000 докумената с тим што су је њихова почетна цена за израд лажних јавних исправа била од 300 до 800 евра по документу.

ПУЦЊАВА ИСПРЕД СУДА У ВЛАСЕНИЦИ Судски полицајац случајно убио човека који је дошао на суђење?!

Након саслушања осумњичених тужилац за организовани криминал донеће одлуку о даљем току кривичног поступка.

Рукавица у лице: Мариника, Ђилас, ајде на вино солидарности у Ораховац!

ЕВО КО СУ МИЈАТОВИЋ И ДЕБЕЛИ, ЛИКВИДАРАНИ ШКАЉАРЦИ! Имају километарски досије, а брат тешко рањеног Милоша Весковића је у затвору због БРУТАЛНЕ САЧЕКУШЕ Блаже Ђуровића на Вождовцу!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПОСЛЕДЊИ УДАР СРАМНОГА ХАГА: Шешељ открио шта се крије иза новог ултиматума Србији

ОДЛАЗАК ВЕЛИКОГ ГЛУМЦА: Преминуо Михаило Миша Јанкетић

(ФОТО) ТАЈНА ПРЕПИСКА ИЗ БРУСА! СВЕ ИСПЛИВАЛО: Јутка радио за Вука Јеремића, Вучићу иза леђа! Ево како је СЕДЕО НА ДВЕ СТОЛИЦЕ! Погледајте транскрипте

Млади СРПСКИ ГЛУМАЦ у страху због ГЕЈ АФЕРЕ! ИМАМ ФОТКЕ ТВОГ К*РЦА! ЗНАМ С КИМ СПАВАШ! 4 године му стижу ПРЕТЊЕ због експлицитних фотографија, сад му ПРЕТЕ и ОВОМ

СРБИЈО, СПРЕМИ СЕ ЗА ЈАК ВРЕМЕНСКИ ШОК! Разорио нас је циклон, завејао снег у мају, потопиле кише, а од овог дана тотални ОБРТ! Стиже нам неиздрживи температурни СКОК!

Novosti

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
13°
21°
Fri
23°
Sat
25°
Sun
24°
Mon