Политика Србија

РАЗБЕЖАЛИ СЕ! KАЈЛ СКОТ ЗАБРАНИО ЧЛАНОВИМА НВО ДА ГОСТУЈУ У ЕМИСИЈАМА ПРОТИВ МИЛИЦЕ ЗАВЕТНИЦЕ

Члан Председништва Заветника Милица Ђурђевић Стаменковски, на свом фејсбук профила је истакла да су се сви чланови НВО-а разбежали и да немају петљу да са њом изађу у дуел.

Милица је на свом профилу објавила и то да је  амбасадор САД-а Кајл Скот забранио свим члановима невладиних организација, које се финансирају из америчких фондова, да гостују са њом у телевизијским емисијама јер то лоше утиче на имиџ Сједињених америчких држава.

Текст преносимо у целости: 

Јутрос ме је позвала новинарка Пинк телевизије. Понудила ми је да гостујем у јутарњем програму на тему фестивала „Мирдита“ који промовише културу тзв. државе Косово и чије смо одржавање у Београду прекидали претходних година.

(ВИДЕО) БАЦИЛИ ГА НА ЗЕМЉУ И ШУТИРАЛИ У ГЛАВУ: Грађани брутално напали градоначелника Солуна (75)

Наравно да сам одмах пристала, јер мислим да је важно објаснити широј јавности ко стоји иза овог фестивала и са каквим намерама. Рекли су ми да ће ме обавестити ко ће гостовати са мном у емисији као представник „друге стране“.

Убрзо су ми јавили да је пристала Анита Митић, некадашња председница Иницијативе младих за људска права. Након мање од пола сата обавестили су ме да је ипак одустала, јер више не обавља функцију у Иницијативи, већ је сада активна у ЛДП.

(ВИДЕО) ЈЕЗИВА ИСПОВЕСТ ЧОВЕКА КОЈИ ЈЕ УМРО 3 ПУТА: Видео сам мртвог оца и нерођену браћу…

Рекли су ми да ће звати некога из Иницијативе младих за људска права, која је овогодишњи организатор фестивала „Мирдита“.

Међутим, они су сви „страшно заузети“, имају „неодложне обавезе“ и баш „никако не могу да стигну“.

Побегоше главом без обзира!

Све у свему, њихово лицермерје је опет огољено. Тобоже су за културу дијалога, али када их позовете на разговор трче и не осврћу се. Наводно су за размену мишљења, али када треба да изађу и суоче аргументе, сакривају се у мишије рупе.

(ФОТО) НАЈЈЕЗИВИЈИ ТРЕНУТАК КРАЉЕВСКОГ ВЕНЧАЊА: Свет бруји о овом призору!

Организују фестивал и ругају се читавој земљи и народу, а немају храбрости да изађу пред јавност и кажу шта су им мотиви, ко их финансира и какве поруке шаљу. Ако у фестивалу „Мирдита“ нема ничег спорног, што се не одазовете медијима и покушате да оповргнете моју аргументацију?!

Љубазној новинарки сам рекла да им предлажем, да ако већ не смеју појединачно, нека дођу СВИ чланови Иницијативе, сви представници невладиног сектора, лично Борка Павићевић као овогодишњи домаћин „Мирдите“, албанска хероина Наташа Кандић, промотерка НАТО пакта Јелена Милић и цела антисрпска дружина – ПРОТИВ МЕНЕ САМЕ. Биће ми лако, јер браним истину.

ЈУГОСЛОВЕНСКА ХОРОР ПРИЧА: Била је најлепша жена у крају, а онда је починила ЗЛОЧИН толико страшан да је ЗГРОЗИО И УБИЦЕ

Према поузданим информацијама које смо добили након гостовања у емисији са Јеленом Милић у јутарњем програму Хепи телевизије амерички амбасадор Кајл Скот издао је забрану свим невладиним организацијама које се финансирају из америчких фондова да гостују против мене у телевизијским дуелима, јер како је навео „то лоше утиче на имиџ Сједињених америчких држава у земљи и региону“.

Онда ме и не чуди што су сви организатори фестивала „Мирдита“ након позива у емисију – искључили телефоне, спустили ролетне и навукли завесе.

(ФОТО) ЧУДО У КОНАКУ МАНАСТИРА СВЕТОГ ИЛИЈЕ КОД ВЛАДИЧИНОГ ХАНА: Све изгорело, само лица ових светаца остала су НЕТАКНУТА!

KАЈЛ СКОТ ЗАБРАНИО НЕВЛАДИНИМ ОРГАНИЗАЦИЈАМА ДА ГОСТУЈУ У ЕМИСИЈАМА ПРОТИВ МЕНЕЈутрос ме је позвала новинарка Пинк…

Posted by Милица Ђурђевић on Sunday, 20 May 2018

Извор: govorisrbija.rs

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) РОЂАК МЕГАН МАРКЛ ОТКРИО ЈЕЗИВУ ТАЈНУ: Ми смо у крвном сродству са Џеком Трбосеком! Да ли краљица то зна?

АРАПИ СА ЏАКОВИМА ПАРА ДОШЛИ ПО ПРИЈОВИЋА! ПАОК преговара о продаји нападача!

Америчке санкције Русији — елемент трговинског рата

ЗАГРЕБАЧКИ МЕДИЈИ: Принц Хари је Хрват?!

(ВИДЕО) ЕРДОГАН У САРАЈЕВУ: Немамо никакву скривену намеру према БиХ, осим…

МИЛО КАО ТРАМП: Црна Гора диже зид према Албанији?

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
17°
17°
Tue
23°
Wed
24°
Thu
26°
Fri