Јелена Марјановић (Фото: Фејсбук/ Јутјуб)
Србија Хроника

РАСВЕТЉЕНА МИСТЕРИЈА: Ево чији је ДНК нађен на гаћицама Јелене Марјановић

ДНК траг на гаћицама убијене певачице "Гранда" Јелене Марјановић (33) припада њеном комшији из Борче, пише Српски телеграф. Према речима извора из истраге, та особа нема никакве везе са злочином, а његови трагови случајно су се нашли на Јелени, и то након што је тело пронађено!

Борба с нападачем

Певачицино тело је 3. априла 2016. извучено из канала у Борчи, а полиција је дан раније покренула потрагу за њом.

ВРАЋАЈУ СРБЕ И СКИДАЈУ ИМ ТАБЛИЦЕ: Ако сте кренули на пут и имате овај папир, ЧЕКА ВАС НЕПРИЈАТНО ИЗНЕНАЂЕЊЕ НА ГРАНИЦИ!

– Тело је положено на траву уместо на најлон, што је довело до контаминације. Наиме, Јелени је од борбе с нападачем доњи део тренерке био спао, тако да је ДНК са траве на коју је положена завршио на њеном доњем вешу. У први мах сумњало се да би тај траг инспекторе могао да доведе до убице, али се испоставило да ДНК није ни од какве користи у истрази – прича саговорник.

Према његовим речима, убрзо се испоставило да тај траг заправо припада Јеленином комшији који је заједно са групом људи у којој је био и њен супруг Зоран Марјановић (40), осумњичен за брутални злочин, трагао за несталом певачицом на дан нестанка.

Биљана је на трафици оставила пасош, сат и златно прстење. Изговорила је 5 речи и нестала. Од тада је прошло 902 дана, а њен случај није једини

– Претпоставља се да је тај човек прошао кроз траву недалеко од канала у којем је следећег дана нађена мртва певачица и оставио своје трагове. Кад је тело спуштено на траву, ДНК је остао на Јелениним гаћицама. Међутим, не искључују се ни друге могућности у вези с тим како су биолошки трагови завршили на телу певачице „Гранда“ – објашњава извор.

Како додаје, после тог открића инспектори су помислили да је клупко почело да се одмотава и да ће убица убрзо бити идентификован и ухапшен.

(ВИДЕО) 12 година обмане и лажи: ОВАКО СЕ КУПОВАЛА НЕЗАВИСНОСТ ЦРНЕ ГОРЕ !!

Тело у каналу

– Овај траг, како се испоставило, није нимало помогао у откривању починиоца. Прво је утврђено коме припада ДНК, а потом су отклоњене сумње да тај мушкарац има везе с убиством и траг више није био предмет истраге – каже саговорник.

Подсетимо, Јелена Марјановић је, према тврдњама њеног супруга Зорана, 2. априла 2016. трчала на насипу, па нестала. Њено измасакрирано тело пронађено је следећег дана у каналу, а Марјановићу су лисице на руке стављене 17 месеци након злочина.

Био је највећи херој Србије, па преко ноћи постао најомраженији преварант: Тражили смо га у родном месту и сазнали где је и шта ради данас

Оптужница и даље на допуни

Против Зорана Марјановића оптужница је подигнута 9. фебруара ове године, али је месец и по дана касније враћена у Више тужилаштво због допуне истраге. Суд је наложио да се као сведок саслуша Зоранова и Јеленина ћерка Јана (7), као и докторка Милана Ш. из Борче, којој је Јелена послала поруку непосредно пре злочина. Докторка је исказ дала 16. априла 2018. Још није донета одлука о томе да ли ће мала Јана сведочити.

ОВА ЕВРОПСКА ЗЕМЉА СЕ СПРЕМА ЗА РАТ: На адресе 4,8 милиона домаћинстава стигли леци с упутствима за преживљавање МОРАМО БИТИ СПРЕМНИ

Све о злочину

2. април 2016. Јелена нестала док је трчала на насипу

3. април 2016. певачицино измасакрирано тело пронађено у каналу

3. април 2016. Зоран приведен, па пуштен после два дана

15. септембар 2017. Марјановић ухапшен због убиства

16. октобар 2017. почело саслушање сведока у тужилаштву

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) КАМЕРА СНИМИЛА ЈЕЗИВУ НЕСРЕЋУ: Падобранци се сударили у ваздуху, није им било спаса

9. фебруар 2018. подигнута оптужница против Зорана

20. март 2018. оптужница враћена на допуну.

(ВИДЕО) ЛАЗАНСКИ: Црна Гора није српска, већ провинција НАТО и Велике Албаније!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ДОДИК: Јасеновац се мора окарактерисати КАО ГЕНОЦИД НА МЕЂУНАРОДНОМ НИВОУ

(ВИДЕО) РАДНИЦИ ЕПС УЗЕЛИ МИТО У КАФАНИ! Погледајте како броји паре за столом! ДОШЛИ ДА ОЧИТАЈУ БРОЈИЛО, ПА ОД ВЛАСНИКА УЗЕЛИ 420 ЕВРА

(ВИДЕО) А СВИ СУ МУ СЕ ТАДА СМЕЈАЛИ: Како је легендарни Чкаља давне 1971. године предвидео пропаст српског фудбала

ВУЧИЋ: Србија неће мењати спољну политику – АКО ХОЋЕ ДРУГАЧИЈЕ МОРАЋЕ ДА МЕ СКЛОНЕ!

ОВО ЈЕ ШОКИРАЛО И НОВОСАДСКЕ САОБРАЋАЈ

Извор: Српски Телграф

Оставите коментар