Pixabay
Србија Хроника

Раскомадани и угљенисани лешеви! У рату Бојовића и Шарановића годинама се нижу убиства, а ово су најсуровије ликвидације!

У рату породица Шарановић и Бојовић убијено је преко десет припадника ових кланова. Ликвидације су се догађале и на подручју Србије и Црне Горе. Само ове године у Београду ликвидирана су тројица Бојовићевих људи.

Илија Ноновић Дебели: Пронађен угљенисан
Године 2009. од Лукиних блиских пријатеља убијен је Илија Ноновић (43) звани Дебели. Његово тело је пронађено угљенисано 24. априла 2009. године у београдском насељу Сурчин, у спаљеном „џипу“ у ком је пронађено и тело члана супарничког клана Горана Марића.

СРБИЈА ПОДИЖЕ ВОЈСКУ?! Влада преломила: Не можемо да гледамо ново етничко чишћење на Косову!

Обојица су претходно убијени хицима из пиштоља, а сумњало се да је Ноновић намамио Марића да заједно крену џипом.

Ноновић је у Француској започео пријатељство са Бојовићем, а са њим је и ухапшен 2007. године и осуђен је због лажних докумената. Њих двојица су довођени у везу са убиством Срђана Мирановића, кума Сретена Јоцића (Јоца Амстердам) у Подгорици 2006. године.

(ВИДЕО) ВЕЗАНИХ РУКУ ПРОТИВ СПОНЗОРА ЛАЖНОГ КОСОВА! Студенти одржали протестни перформанс у Косовској Митровици!

Синиша Милић: Разнет у експлозији
Синиша Милић Бошке (44), сарадник Филипа Кораћа и Луке Бојовића, убијен је у јуну ове године у језивој експлозији у близини Аутокоманде. Експлозија му је разнела обе ноге, а његово тело, готово у деловима, изнето је из уништеног џипа два сата након експлозије.

Иначе, Милићева сарадња са поменутим Кораћем и Бојовићем заснивала се на пословима обезбеђења које је Милић радио за њих. Он је такође као припадник Специјалне антитерористичке јединице 1999. године чувао Зорана Анђелковића, функционера СПС.

Упозорење Москве поводом формирања војске Косова

Илустрација, Pixabay

Мирко Мићић : Смрт на бициклу
Месец дана након Ракоњца, у мају 2014. године у Бару је убијен сарадник Луке Бојовића Мирко Мићић. Ликвидиран је у сачекуши која се догодила код хотела „Тополица“ у Бару, док је возио бицикл. Полиција је убрзо ухапсила Ненада Мрдака, осумњиченог за убиство Мићића. Мићић је у полицијском евиденцији познат као припадник најјачег барског клана који је раније предводио страдали Лука Ђуровић.

(ВИДЕО) РЕКАО ИМ ОВЕ РЕЧИ И ИЗАШАО ИЗ САЛЕ: Погледајте како је Додик напустио састанак у Председништву јер неће да седи без СРПСКЕ ЗАСТАВЕ

Мрдак је касније на суду признао да је пуцао на Мићића рекавши да је то учинио из страха јер га је овај неколико пута претукао, али је казао и да се не сећа колико хитаца је испалио у Мићића јер је непосредно пре тога узео два грама хероина.

Цветко Симић: Раскомадан Лукин кум
Цветко Симић (44) звани Цвеле из Београда, који је довођен у везу са појединим убиствима и продајом дроге, иначе кум Луке Бојовића, убијен је 2010. године, а његово тело је раскомадано и бачено у загребачко језеро Јарун, у чијој близини је 18. фебруара нађен и његов запаљени „мерцедес“. Њега је убио Сретко Калинић.

Раде Ракоњац: Убијен усред бела дана
Усред бела дана у кафићу „Марики“ у центру Београда у априлу 2014. године убијен је Бојовићев ратни друг са фронта и кум Жељка Ражнатовића Аркана, Раде Ракоњац. У пуцњави су рањени Стојан Новаковић и Горан Ристановић, такође Арканови пријатељи.

САМО ОВЕ ГОДИНЕ СПАВАО САМ СА ПРЕКО 30 УДАТИХ ЖЕНА! Милош је због швалерисања завршио у притвору: Навукле су ме на танак лед, саме нудиле секс и паре, а онда… О ОВОМЕ ПРИЧА ПОЖАРЕВАЦ!

Да је Ракоњац још једна жртва у рату Бојовић – Шарановић, посумњало се јер је ликвидиран неколико дана после покушаја убиства Горана Бојанића, члана супарничке екипе који је изрешетан док је седео у свом аутомобилу.

Foto: Youtube Printscreen

Драгослав Милорадовић: Изрешетан у перионици
Кум Луке Бојовића Драгослав Милорадовић (43) ликвидиран је крајем маја са 15 хитаца, када су убице са црног мотора „кавасаки“ на њега пуцале из аутоматског оружја у његовој ауто-перионици у Вишњичкој улици на Карабурми. Милорадовић је последњи пут виђен са Лукиним људима када је заједно са Филипом Кораћем и Радетом Ракоњцем носио ковчег Николе Бојовића.

СЕРИЈСКИ МАНИЈАК ОД КОЈЕГ СЕ ТРЕСЕ БАЛКАН! Чим изађе из затвора СИЛУЈЕ ЖЕНЕ, већ три пута био иза решетака, али ни једна казна га није зауставила!

Иначе, за перионицу која је папиролошки била у власништву Милорадовића сматрало се да је заправо Бојовићева, а њена сврха је, осим аутомобила, било и прање новца. Бојовић и Милорадовић су једном приликом ухапшени заједно због Бојовићевих лажних личних карти, али су ослобођени оптужби за фалсификовање исправа „јер није доказано да су их користили како би обманули некога“.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ХИТ! ПУТИН ПРИЗНАО ДА ИГНОРИШЕ ПОРОШЕНКА: Стварно му не одговарам на позиве, али не зато што нећу да причам с њим! Ево зашто!

МАСАКР ИСЛАМИСТА У СИРИЈИ: Асадове трупе им поставиле заседу, овај пораз терористи неће заборавити

МАРКО (29) ПОСЛЕ 8 ГОДИНА ВИШЕ НЕ ЖИВИ У КОЛИМА! ТОСКЕ ДОБИО СТАН: Сад је време да имам децу, али прво да нађем сталан посао!

(ВИДЕО) ОСТРВО СТРАВЕ ЗА МИГРАНТЕ КРИМИНАЛЦЕ: Данци их смештају у карантин за заражене животиње, циљ им је само један

ВРЕМЕ ИСТИЧЕ: Ако ништа не предузмемо колапс наше цивилизације налази се иза ћошка!

(ФОТО) ПРЕСРЕТАЛИ ЉУДЕ У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА, ПА ИХ УЗ ПРЕТЊУ НОЖЕМ ТЕРАЛИ ДА ПОДИЖУ ПАРЕ СА БАНКОМАТА: Јавите се ако су вас покрали ови мушкарци!

republika.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
12°
11°
Tue
10°
Wed
10°
Thu
14°
Fri