Informer rs
Србија Хроника

(ФОТО) РАФАЛИ ПОЦЕПАЛИ НОЋ У ЖАРКОВУ: Никшићанин Сава Стевовић почео је у Београду живот из почетка, НЕ СЛУТЕЋИ ДА СУ МУ УБИЦЕ ЗА ПЕТАМА!

Никшићанин Сава Стевовић (45) ликвидиран је у београдском насељу Жарково, у класичној мафијашкој сачекуши, испред зграде у којој живи. Он се недавно вратио из затвора у Шведској, а претпоставља се да се замерио неком клану јер је покушао да преотме од њих криминалне послове.

(ВИДЕО) ЖЕСТОКА ТУЧА СРБА И АЛБАНАЦА! Српски навијачи запалили заставу тзв. Косова, а онда је настао хаос!

Он се недавно вратио из затвора у Шведској, а претпоставља се да се замерио неком клану јер је покушао да преотме од њих криминалне послове

Према незваничним сазнањима, Сава је изрешетан у тренутку кад је сео у свој „мини кантримен“ швајцарских таблица.

(ВИДЕО) ВОЈНИ ВРХ САД ДОБИО ЗЕЛЕНО СВЕТЛО ЗА ТАЈНИ НАПАД НА РУСИЈУ И КИНУ: Примениће стална разарајућа дејстава на ивици рата!

– Убица је са саучесником пришао Сави у БМЊ-у и у вожњи испалио на њега 30 метака из шкорпиона, практично цео шаржер – каже извор из истраге.

Нападачи су затим побегли и запалили БМЊ два километра даље како би уништили доказе.

– На том аутомобилу су биле таблице које су пре извесног времена украдене са једног „шевролета“ – каже наш извор.

ОНА БАШ ВОЛИ ОЖЕЊЕНЕ! Вујадин вара Мирку и то са ОВОМ ПЕВАЧИЦОМ!

Informer rs

Сава је, иначе, живео у Београду до 2008, кад је отишао у иностранство. До те године „прикупио“ је чак 23 кривичне пријаве у свом досијеу, углавном због дроге, насиља, оружја и крађа.

– Од 2008. је боравио у Швајцарској и Шведској, где је и доспео у затвор. Недавно се вратио у Београд и по свему судећи је покушао да преотме тржиште дроге од неке супарничке екипе – додаје он.

(ФОТО) ​МИЉЕНИЦА БОШКА ОБРАДОВИЋА СЕ ЛОЖИ НА ШИПТАРСКЕ ПРОВОКАТОРЕ! Беба Балашевић се примила на Шаћиријев дигнути…!

Савини супруга и син су у четвртак увече присуствовали увиђају и дали су изјаву полицајцима.

Њихова кума је кратко изјавила да су сви у шоку због Савиног убиства и да не знају ко би хтео да му науди.

– Сава је одслужио своју казну у иностранству и овде је дошао да живи из почетка, породичним животом. То је све – казала је кума.

Савине комшије кажу да су се престравили кад су се зачули рафали.

– Неко је на улици кренуо да урла: „Убише човека, људи, зовите полицију!“ Изашао сам из зграде тек кад се све смирило и затекао ужасан призор. Комшија Сава је седео сав изрешетан за воланом свог аута – каже комшија.

После Џаке и Шаћирија: И Скот изпровоцира Србе

Informer rs

Серија мафијашких ликвидација у Београду

19. јун – Синиша Милић (45), сарадник Луке Бојовића, убијен у експлозији бомбе подметнуте под његов џип у центру Београда
16. јун – Огњен Икач (22) убијен испред кафића „Клагенфурт“ у улици Видиковачки венац у Београду. Њега је са пет метака у врат и кук изрешетао непознати нападач, за којим полиција трага.

1. јун – Тело Радована Лакетића из Пљеваља, осуђиваног за трговину хероином, пронађено је у београдском насељу Вељка Влаховића на Вождовцу. Он је погођен са четири метка у леђа
28. мај – Драгослав Милорадовић (44) убијен је у Вишњичкој улици на Карабурми, испред своје ауто-перионице. Он је био кум Луке Бојовића, који служи 18-годишњу казну затвора у Шпанији
24. мај – Огњен Жанић, навијач ФК Рад, убијен на Чукаричкој падини, а убице су убрзо ухапшене

МА КАКАВ БРАНКОВИЋ, ОВО ЈЕ НАЈВЕЋИ ИЗДАЈНИК: ПРОДАО СВЕТИЊУ ТУРЦИМА!

6. мај – Држављанин Црне Горе и Јужноафричке Републике Горгија Горг Дармановић (58) убијен је на Новом Београду. Полиција је решила ово убиство и ухапшени су Крушевљани С. М. (63) и С. Ђ. (44)17. април – Осу­ђивани нарко-дилер Лука Радуловић убијен је са више хитаца у Црногорској улици у пивници „Испод моста“21. март – Драгоје Т. (44) убијен је у Трговачкој улици у Жаркову. Убица је жртву сачекао испред зграде и упуцао га у груди са два метка10. март – Блажо Ђуровић (39) убијен у сачекуши у београдском насељу Душановац на Вождовцу, када је аутом излазио из гараже. Убица је неколико дана касније ухапшен у Загреб.

СМЕТА ИМ ИСТИНА: ОТПОРАШИ НАПАЛИ ПОРТАЛ ГОВОРИ СРБИЈА

28. фебруар – Једним хицем у главу убијен је Петар Арсић (38), навијач ФК Рад. Он је ликвидиран испред кафића „3К“ на Видиковцу.5. фебруар – Далибор Деспотовић (37) убијен је у Заплањској улици на Вождовцу. Нападач је у Деспотовића пред његовом мењачницом испалио више хитаца у главу, а потом побегао.1. јануар – Которанин Даворин Балтић (41), вођа злогласног црногорског „кавачког клана“, убијен је у класичној мафијашкој сачекуши у Улици Интернационалних бригада на београдској општини Врачар!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) РУСИ: СРПСКА ВОЈСКА ЋЕ ВЕЖБАТИ У НАЈМОДЕРНИЈОЈ ОПРЕМИ: Дају нам „Ратнике 2“, то још нема нико на свету!

НАТО ПЛАЋЕНИЦИ У СРБИЈИ ЗА ПОДЕЛУ КОСОВА: ЦЕАС Јелене Милић направио студију о подели Косова и Метохије

ЗОРАН МАРЈАНОВИЋ ЈЕ ЛАГАО! Јанин исказ ДОКАЗУЈЕ да он није говорио истину У ИСТРАЗИ!

Извор: informer.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
15°
25°
Sun
26°
Mon
27°
Tue
25°
Wed