Privatna arhiva
Србија Хроника

РАДОШ ЈЕ ДОБИО ЈЕЗИВИ СМС: Неколико дана касније је УБИЈЕН! Спортисту су овим речима упозорили да му се спрема КРАЈ!

Неколико дана пре смрти ММА борац Радош Јоксимовић (29) добио поруку да му одређене криминалне групе спремају ликвидацију тако што ће ангажовати неког од наркоманских зависника.

Радоше, поведи рачуна и припази се јер имам информацију да ти једна криминална група припрема ликвидацију, а егзекутор ће бити наркоман!

СТАМЕНКОВСКИ: Због Лаврова пожурили са РАДИКАЛИЗАЦИЈОМ ПРОТЕСТА ,,ПРАВДА ЗА ДАВИДА”

Овај СМС примио је недавно Радош Јоксимовић (29), ММА борац из Крагујевца. Неколико дана касније, у уторак увече, Радоша је у једном ресторану у овом граду убио је лечени наркоман и метадонски зависник Алекса Милорадовић (21), који је убрзо ухапшен.

Свађа око новца

ОДАЛА ИХ АКТИВИСТКИЊА ,,ПРАВДЕ ЗА ДАВИДА“: Имамо подршку Генералштаба из Сарајева!

Иако је Милорадовић признао убиство и полицији предао пиштољ којим га је починио, и даље се тражи мотив. И поред изјаве „да није хтео да убије Јоксимовића, већ да га заплаши“, претпоставља се да је ова ликвидација наручена. Разлога за то има много, али кључна је чињеница да су у Јоксимовићевом телефону после убиства пронађене поруке у којима му један од његових пријатеља, овдашњи виђенији привредник, саветује „да се припази и да има информације да му одређене криминалне групе спремају ликвидацију тако што ће ангажовати неког од наркоманских зависника који су под њиховом контролом“.

– Много ствари су се ту поклопиле. Милорадовић је, како се сумња, метадонски зависник и лечени је наркоман. Важио је за човека који је војник криминалне екипе из насеља Аеродром, која по граду држи кафиће и чија су се имена везивала за паљевине локала. Они су имали нерашчишћене односе с Јоксимовићем због пара. Неколико дана пре него што је пуцао на Јоксимовића, Милорадовић се сукобио са Б. М., момком из Радошеве екипе. Потегао је и пиштољ на њега – каже извор Курира и додаје:

ФИЛМСКИ РАСПЛЕТ У БЕОГРАДСКОМ УРГЕНТНОМ ЦЕНТРУ: Девојка (19) дошла са стравичним боловима у стомаку, а када су лекари открили шта јој је, ОСТАЛИ СУ У ШОКУ

Прича о освети

– Пре годину дана Милорадовић је од Радоша и Б. М. добио жестоке батине, али нико не верује да је то мотив убиства. У прилог овој тези иде и чињеница да је екипа са Аеродрома напустила град, али и да се она помиње и у порукама Радошевог пријатеља, када га је упозоравао да му се спрема убиство. Они су се склонили највероватније у неку од суседних земаља у страху од освете пријатеља покојног Јоксимовића, која се јавно најављује.

СТРАВИЧАН ЗЛОЧИН У БОРУ: У пола ноћи позвонила на врата, па из ловачке пушке изрешетала жену пред очима њене 2 ћерке!

Иначе, годинама Крагујевац потресају пуцњаве, пребијања, бацање бомби, паљевине аутомобила и обрачуни криминалних група око трговине дрогом, али и послова обезбеђења и власништва над клубовима. Убијени Јоксимовић помињан је у многим тучама јер је радио обезбеђење у клубу „Казино“. Према неким информацијама прошлог викенда, претучен је момак из околине Велике Плане, чији је отац виђенији привредник.

– Зато су по граду причали и о освети јер отац тог момка имала добре везе у српском подземљу. Међутим, то није тачно – каже наш извор.

ГДЕ ЖИВИШ? У ГРОБНИЦАМА! А ОДАКЛЕ СИ ТИ? ИЗ ПИЦОДЕРА: Ово су места у Србији са најчуднијим називима! Нећете моћи да верујете када чујете како се све зову

Истрага мотива убиства се наставља и иде у неколико праваца. Испитују су контакти, сукоби убијеног Јоксимовића у последњих годину дана.

Радош Јоксимовић сахрањен је јуче на гробљу Бозман.

Нерашчишћени рачуни
РАЊЕН ПРЕ ДВЕ ГОДИНЕ

(ВИДЕО) УБИСТВО КОЈЕ ЈЕ ЗГРОЗИЛО ЕВРОПУ: Обесио тинејџерку, снимао како умире, а онда је дохватио њено мртво тело…

У ноћи када је убијен Радош Јоксимовић две патроле интервентне јединице МУП Србије обезбеђивале су кућу Л. М. (32), сина покојног власника неколико пумпи и некретнина у насељу Пивара. Јоксимовић је рањен из пиштоља пре две године, када га је упуцао Ј. М. (22). Пријатељи Радоша сумњали су да је Л. М. наручио и платио рањавање јер га је Јоксимовић претукао у једном ресторану. Ускоро је и на његову кућу бачена бомба, а Л. М. осуђен је због трговине наркотицима. После рањавања Јоксимовић је напустио ММА спорт, у коме је имао перспективну будућност.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ИЗРАЕЛСКИ ОБАВЕШТАЈАЦ ШОКИРАО СВЕТ: Руси имају такво оружје да Европа мора тражити мир и распустити НАТО!

Медојевић: Мигрантска криза — војна окупација Европе

Британија ствара сајбер-одред за борбу против „руске претње“

Лавров данас у Сарајеву и Бањалуци, Дачић: разговараћемо и о Косову и Метохији

Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
24°
Tue
24°
Wed
26°
Thu
28°
Fri