Youtube
Политика Србија

РАДИКАЛКА ТРАЖИ: ЕГЗИТ са Тврђаве, а паре Матици српској!

Одборница Српске радикалне странке Марина Недељковић затражила је данас да Егзит буде измештен са Петроварадинске тврђаве.

(ВИДЕО) СВА ДЕЦА У ОСНОВНОЈ ШКОЛИ У СФРЈ ИМАЛА СУ ДОСИЈЕ: Српска новинарка се дочепала свог и оно што је писало у ЊЕМУ за њу је био ШОК!

Одборница Српске радикалне странке Марина Недељковић затражила је данас да Егзит буде измештен са Петроварадинске тврђаве, као културног доброг од националног значаја, а да, како каже, енормне суме новца које нетранспарентно одлазе овом приватном предузећу буду преусмерене на институције битне српском друштву, попут Матице српске.

НЕИСПРИЧАН ДЕТАЉ: Енглези у Рамбујеу викали: “Ако ви не потпишете, не можемо бомбардовати Србе”

-Сматрамо да је потребно направити радикалан заокрет када је вођење културне политике у питању. Егзит фестивалу није место на монументалном споменику културе од националног значаја, као што је то Петроварадинска тврђава, а добор је познато да енормне суме новца из градског буџета за културу одлазе управо овом приватном подухвату, а не неким, у историји и српског друштву, далеко утемељенијим институцијама, попут Матице српске. Време је да на Тврђаву дође УНЕСКО и ми ћемо да ти све од себе да тако и буде – каже Недељковићева и додаје да је посебан проблем транспарентност средстава које Егзит добија.

(ФОТО) ИСТИНА О ЗЛОЧИНИМА ЗАПАДА! ЈЕЗИВА ФОТОГРАФИЈА: На њој је приказано све НАЈГОРЕ И НАЈПОТРЕСНИЈЕ У ЉУДСКОМ РОДУ!

– Са друге стране, одборници градског парламента баш и нису имали прилику да јавно расправљају и дођу до увида у финансије извештају о пословању овог фестивала, бар не када је новац којим им се додељује из буџета у питању – закључује наша саговорница.

ТАЈНА ОПЕРАЦИЈА СРПСКЕ ВОЈСКЕ: Како је из опкољене касарне 1992. године спасено 170 официра

Извор: govorisrbija.rs

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЗАПЛЕЊЕНА БРЕНДИРАНА РОБА НА ГРАДИНИ! Нема предаха за царину

РЕЧИ МАЈКЕ КОЈЕ ЈОШ НИСМО СХВАТИЛИ: СИН МИ ЈЕ ИЛИ ЖИВ ИЛИ КОМУНИСТА!

ПОБЕДА СРПСКЕ ДИПЛОМАТИЈЕ: Из Брисела УКЛОЊЕНА сва обележја ЛАЖНЕ ДРЖАВЕ КОСОВО!

(ВИДЕО) ТОМА ЈЕ У СВОЈИМ ПЕСМАМА ВОЛЕО ДАНКУ, ЉИЉАНУ, ЈЕЛЕНУ: А сад откривена тајна којој СРПСКОЈ ПЕВАЧИЦИ је посвећен овај ХИТ!

ТРАЖИЛИ НЕСТАЛИ МАЛЕЗИЈСКИ АВИОН, ПА НАИШЛИ НА НЕШТО САСВИМ НЕОЧЕКИВАНО: Ево шта су сонари открили на дну океана

Оставите коментар