© Sputnik / Алексей Дружинин
Русија Свет

Путин објавио рат финансирању тероризма

Председник Русије Владимир Путин потписао је концепт развоја система за борбу против финансирања тероризма и легализације прихода од криминала.
 (ФОТО) Крваве главе, општи хаос: Велика туча на Телеоптику, пред дерби омладинаца Партизана и Звезде

У документу су формулисани основни задаци: јачање контроле расходовања буџетских средстава при набавци роба и услуга за државне потребе и развој система за спречавање злочина у вези са прањем новца.

(ВИДЕО) Кристијана у хали дочекали са Алаху Екбер, овај дигао три прста, а онда је настао општи хаос и туча

Осим тога, према концепту, лица са осуђујућом пресудом не могу да буду корисници предузећа која врше новчане трансакције и трансакције са другом имовином.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ЈЕЗИВО! ТИНЕЈЏЕР ИЗ ВРБАСА СЛОМИО КОСТИ У КОБНОЈ ИГРИ: Дечак висио на бандери изнад канала, а онда се одиграла СТРАВА…

Очекује се да ће као резултат реализације концепта систем борбе против финансирања тероризма бити усклађен са међународним стандардима, имати оптималну институционалну структуру и довољно ресурса и регулаторне подршке.

Раније је Министарство унутрашњих послова Русије саопштило да је 2017. године откривено 100 кривичних дела у вези са финансирањем тероризма. Министарство је истакло да је то специфична врста злочина, пошто има пажљиво маскиран механизам.

КОМАНДАНТ БОНДСТИЛА ДУЧИЋ ПРИЗНАО: Нажалост, било је неких инцидената над Србима! У областима које ја контролишем је МИРНО И СИГУРНО!

Министарство унутрашњих послова је објаснило који су начини финансирања: електронски новчаници, сврсисходан пренос средстава из стабилних извора са добрим финансијским ресурсима, а у последње време и крипто-валуте, тако да се Министарство критички односи према њиховом неконтролисаном обрту.

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ! НА КОСОВУ СЛЕДИ КРВАВО ЛЕТО: Крах преговора Београда и Приштине води у ЕТНИЧКО ЧИШЋЕЊЕ НА СЕВЕРУ КиМ

ТРУЈУ НАС НАШИМ ПАРАМА: ФИЛМСКИ ЦЕНТАР МИЛИОНЕ ДАЈЕ ЗА РАЗАРАЊЕ ТРАДИЦИЈЕ!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ГЛАВНИ ДИЛЕР ПРЕСТОНИЦЕ УБИЈЕН У САЧЕКУШИ Покушао да се сакрије ИЗА ДРВЕТА, али га је убица сустигао и НИЈЕ ИМАО МИЛОСТИ

Америка извела нови ваздушни напад у Сирији

БИО ЈЕ ДЕО ЈУЖНОГ ВЕТРА, А СА ЈЕДНИМ ЧЛАНОМ ИМАО ЈЕ СУКОБ: ОВА свађа дубоко је повредила Синана, али му је бивши колега ипак одао почаст!

(ФОТО) ИСПЛИВАЛИ ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ УБИСТВА ПЕВАЧИЦЕ: Јелена касапљена, а гардероба НЕТАКНУТА!

(ВИДЕО) Тихи убица: Кинеско оружје будућности

Извор: rs.sputniknews.com

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
21°
Fri
23°
Sat
25°
Sun
23°
Mon