Владимир Путин (Фото: Ria)
Русија Свет

ПУТИНОВО НОВО ГИГАНТСКО БЛАГО: Сигурни смо наредних 20 година!

Отворен је нови рудник дијаманата у руском севереоисточном региону Јакутија. Пројектом управља Алроса, највећа светска компанија у том сектору.

ДАРКО ЛАЗИЋ ТРАЖИО ДА ЈЕДЕ! Певач се опоравља после 9 дана агоније, ево шта кажу лекари!

„Русија је земља огромног природног богатства, а дијаманти Јакутије су још једно национално благо на које смо поносни. Лансирање новог поља је корак ка побољшању квалитета живота становништва у овом региону и јачању титуле Русије на глобалном тржишту дијаманата“, рекао је руски председник Владимир Путин, који је покренуо пројекат.

ОВО ЈЕ ДАРКУ ЛАЗИЋУ СПАСЛО ЖИВОТ: Певач се бори са 10 СТРАВИЧНИХ ПОВРЕДА, а лекар сад открио шта је било кључно да победи НАЈВАЖНИЈУ ЖИВОТНУ БИТКУ!

Ово дијамантско поље је највећи инвестициони пројекат за Алросу. Компанија ће инвестирати 60 милијарди рубаља до 2042. године. Резерве су довољне за експлоатацију наредних 20 година.

(ФОТО) ПРВА ФОТОГРАФИЈА ДАРКА ЛАЗИЋА ИЗ ШОК-СОБЕ: Овако изгледа певач после СТРАВИЧНЕ несреће! Повезан на апарате, али може да говори

Циљ пројекта је да се обезбеди поуздана производња дијаманта и радна места локалном становништву. Реализација пројекта била је компликована због своје удаљености од постојеће инфраструктуре. Поље се налази 170 километара од рударске фабрике.

(ВИДЕО) ИМАО ЈЕЗИВИ ПРЕДОСЕЋАЈ, А ОНДА МУ ЈЕ ЈЕДАН ТРЕН УНИШТИО ЗДРАВЉЕ! Прошло ми је кроз главу да нећу ходати и имати децу! ИСПОВЕСТ УРОША ЋЕРТИЋА ЋЕ ВАС ЗАЛЕДИТИ

НОВАК ПРЕГАЗИО БОСАНЦА, НЕК СЕ СПРЕМИ ХРВАТ! Бивши српски зет предао меч Ђоковићу! Србин у четвртфиналу против Чилића!

Извор: Б 92

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
15°
27°
Fri
30°
Sat
31°
Sun
31°
Mon