Путин (Фото: kremlin.ru)
Русија Свет

Путинова велика политичка машина тек хвата залет и одређиваће судбину Русије у целом 21. веку

Помоћник председника Русије – Владислав Сурков- оценио је у ауторском тексту написаном за московску „Независну газету“ да је у његовој земљи створена „Путинова велика политичка машина“.

НОГО ЗАПОЧЕО ПРЕВРАТ У ДВЕРИМА! Хоће да смени Ђиласовог слугу Бошкића и успостави владавину вешала! Савез за Србију воде НЕУРАЧУНЉИВИ!

Та машина ће, по његовом уверењу, одређивати изглед Русије током 21. века.

ЈЕЗИВЕ ПОСЛЕДИЦЕ БОМБАРДОВАЊА! ПОРОДИЦЕ ЖРТАВА И ДАЉЕ ЧЕКАЈУ ИСТИНУ: Рак покосио седам од осам радника на репетитору РТС на Пљачковици!

Текст је објављен под насловом „Дуготрајна Путинова држава“, а Сурков сматра да је савремена Русија „потпуно нови и неизучени тип државе“. Такође: да је она „оптимални модел за „опстанак и процват народа Русије за многе године унапред“.

НЕЗАПАМЋЕНА ТРАГЕДИЈА КОД МЕДВЕЂЕ: Дечак (12) убио се очевим пиштољем на стравичан начин, поред тела нашли опроштајно писмо

Сурков је све сместио у овај историјски оквир:

„Руска историја познаје четири основна државна модела који су названи по именима својих твораца: држава Ивана Трећег (Велико књажество/Царство Московско и целеРуси, од XV до XVII века); држава Петра Великог (Руска империја, у XVIII иXIX веку); Лењинова држава (Совјетски Савез, ХХ век); и Путинова држава (Руска Федерација, XXI век).

ТОТАЛНО РАСУЛО У СЗС: ЂИЛАС У БРИСЕЛУ ПЉУВАО СВЕ КОЈИ СУ УЗ РУСИЈУ Ного побеснео: Шта ми онда радимо у твом Савезу?!

По његовом мишљењу, сада „Путинова велика политичка машина“ тек хвата праву брзину и усмерење на „дуг, тежааак али интересантан рад“.

Сурков наводи да функционисање „Путинове машине“ у пуном капацитету и моћи тек предстоји.

НОВИ СУКОБ НА ЛИНИЈИ НОГО-ОБРАДОВИЋ: Потврђују се писања портала Говори Србија

Посебно притом наглашава: „Русија ће и кроз много година бити Путинова држава, као што се савремена Француска све до данас назива Де Головом Петом Републиком, Турска се ослања на идеологију Ататуркових „Шест стрела“ , а Сједињене Државе се и даље окрећу вредностима и ликовима својих полулегендарних очева-оснивача“.

ДЕА ДЕЛИЈО! Ево шта је водитељка јуче ПИТАЛА ЛЕКАРЕ, сви су били у ШОКУ, а навијачи Црвене звезде ће бити одушевљени!

Сурков је потпуно уверен да ће створени под Путиновом влашћу политички модел Русији обезбедити успон у наредних неколико деценија. У том смислу „Путинов систем“ – како указује – треба додатно осмислити као „идеологију будућности“.

ДВЕРИ ОСТАЈУ БЕЗ ПОСЛАНИЧКОГ КЛУБА – БОШКО ИСКЉУЧУЈЕ НОГА!

Додатно је објаснио: „То је потребно због свих који нису Путин, а хтели би да буду као он… Страни политичари приписују Русији мешање у изборе и референдуме по целој планети. А ствари су много озбиљније – Русија се `меша` у њихове мозгове и они не знају шта да раде са својом измењеном свешћу“.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СЛАВИМО СВЕТА ТРИ ЈЕРАРХА! Данас никако не чините ове ствари иначе ће вам живот бити тужан и празан без благослова овог свеца!

ЛОЦИРАН МУЏАХЕДИН УБИЦА: Един Гачић се крије у близини арапског насеља у Хаџићима

ПАТРИЈАРХУ ПРЕТЕ ОДСЕЦАЊЕМ РУКУ! Хрвати упозорили Иринеја, па упутили ЈЕЗИВУ поруку Србима! На овакву пропаганду би Гебелс био поносан!

(ВИДЕО) ОПШТА ТУЧА У БАЗЕНУ! Севале песнице у руском дербију!

Извор: fakti.org

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
22°
25°
Thu
28°
Fri
18°
Sat
20°
Sun