Printscreen
Политика Србија

Путинова посета заштићенија као никада до сада: Објављен пут којим ће се председник Русије кретати

Председник Русије Владимир Владимирович Путин стиже 17. јануара у посету Србији, а то ће бити његов 15 сусрет са председником Србије Александром Вучићем. Мере обезбеђења првог човека Кремља биће као никада до сада.

(ФОТО) КРВАВО ЈУТРО У ЛАЋАРКУ: Убијен младић (17), убоден у груди!

Како открива портал Еспресо добар део најелитнијих руских специјалаца и личног обезбеђења председника Русије већ је стигао у Београд.

– С Путином у пратњи увек иде 250 руских специјалаца, добар део је већ овде, али и с њим долази велики број обучених људи као део његовог личног обезбеђења – каже извор и додаје да ће чак 7.000 припадника полиције бити ангажовано тога дана на обезбеђењу двојице председника.

(ФОТО/ВИДЕО) СНАЖНА ЕКСПЛОЗИЈА У ЦЕНТРУ ПАРИЗА! ПОТПУНИ ХАОС!

– Биће предузете све мере, од заваривања шахтова, спуштања ролетни на прозорима који гледају на путању кретања председника Русије до ангажовања великог броја снајпериста који ће бити распоређени по највишим крововима зграда – каже нам наш извор.

Према његовим речима у обезбеђивању Владимира Путина учествоваће и Војска Србије, јер ће три српска мига „преузети“ авион с председником Русије чим уђе у ваздушни простор Србије, до тада ће на његов авион мотрити ПВО руске војске.

(ВИДЕО) ДЕСПОТ – ОКЛОПНО ЧУДО ИЗ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ: Овај тајни пројекат је запањио цео регион

– Све безбедносно интересантне особе биће проверене, али и појачаће се и контрола кретања пешака, нарочито на прометним местима – железничкој и аутобуској станици, аеродрому и прилазима Београду, куда ће бити распоређени припадници Жандармерије у пуној опреми. Интернет комуникација Србије и иностранства биће оштрије надгледана – каже нам наш извор.

Три кључна пункта за безбедност су већ одређена, а то су Београђанка, Славија и Храм Светог Саве.

Члан Светске асоцијације шефова полиција Марко Ницовић објашњава да се уз те застареле методе заштите користе и високософистициране мере обезбеђивања Путина, који је, као један од најмоћнијих лидера, ходајућа мета број један у свету.

ОБДУКЦИЈА ПОТВРДИЛА НАЈЦРЊЕ ПРЕТПОСТАВКЕ: Драгана из Шапца УБИЛИ И РАСКОМАДАЛИ ПСИ, ГЛАВУ МУ ОТКИНУЛИ И ОГЛОДАЛИ!

– Зато је Путин најзаштићенија мета број један у свету. Све се проверава. Људи из његовог обезбеђења су још пре неколико месеци били у тзв. извидници како би до детаља припремили план заштите. Са њим увек иде тим од 250 специјалаца, стручњака за физичку заштиту, али и из области фармације, медицине, хемијског и електронског оружја… Они проверавају и елиминишу опасности од тровања храном, пићем, апаратима за климу, додиром с предметима… Већ четири-пет пута су му спасли живот – прича Ницовић.

ВАНРЕДНА СИТУАЦИЈА У СРБИЈИ! Снег коначно престао да пада, али ту није крај мука!

Како сазнајемо најзахтевније за обезбеђење биће трећи пункт код Храма Светог Саве где се очекује обраћање Владимира Путина народу, а с обзиром да се то одржава на отвореном ту ће највише посла имати руски обавештајци који долазе са развијеном технологијом за спречавање напада дроном, то је опрема коју Србија нема.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПОПОВИЋ: Потписујемо седам споразума о иновацијама са Русијом

ДАНАС СЕДНИЦА САВЕТА ЗА НАЦИОНАЛНУ БЕЗБЕДНОСТ! По њеном завршетку, ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ ЋЕ СЕ ОБРАТИТИ НАЦИЈИ!

Уместо повлачења из Сирије Американци створили конфузију

Мистериозно убрзање магнетног поља: Северни пол клизи ка Сибиру

republika.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
17°
29°
Mon
28°
Tue
28°
Wed
29°
Thu