Printscreen
Русија Свет

ПУТИН ЗНА ТАЈНУ ВАНЗЕМАЉАЦА! Руски председник поред „нуклеарног кофера“ има и фасциклу о НЛО!

У Совјетском Савезу је однос према НЛО био врло озбиљан. Совјетски војни експерти су чак научили како да "дозивају" НЛО и успостављају контакт са њима, војска је имала упутства шта да ради у случају сусрета са њима, а у КГБ-у су постојале специјалне јединице за анализу података о аномалним појавама.

Руском премијеру Дмитрију Медведеву је пре неколико година постављено неочекивано питање. Водитељка ТВ канала РЕН питала га је као бившег председника државе да ли је истина да се шефу државе заједно са „нуклеарним кофером“ уручује и тајна фасцикла са материјалима о НЛО.

ЕКСКЛУЗИВНО: Ево шта је Ђилас ЗАХТЕВАО од ДСС-а за улазак у Савез!

Дмитриј Медведев је одговорио да је то сушта истина: поред фасцикле председнику се предаје и извештај тајних служби које се баве контролом ванземаљаца на територији Русије. На питање новинарке да ли међу нама има много ванземаљаца, Медведев је одговорио да неће открити тај податак, како не би изазвао панику, а онима које интересују детаљније информације у вези са овом темом посаветовао је да гледају документарну хронику „Људи у црном“.

МУК И НЕВЕРИЦА У НОВОМ САДУ! Саслушан таксиста који је возио Александру ПРЕ НЕГО ШТО ЈЕ СКОЧИЛА У ДУНАВ! Ево шта је ИМАО ДА КАЖЕ!

Ипак, ако се шала остави по страни, тема НЛО и аномалних појава била је и остала најстроже чувана тајна и у СССР-у и у савременој Русији. Нико од званичника никада неће ништа рећи јавно на ту тему.

У Петропавловској тврђави у Санкт Петербургу 2002. је одржана необична изложба под називом „Посетиоци из космоса“. Централно место на изложби заузимали су различити модели наводних представника ванземаљских цивилизација. Изложбу су организовали Државни музеј историје Санкт Петербурга и Музеј космонаутике.

СИНЕ, ШТА ДА КАЖЕМ МАЈЦИ? ОНА ТЕ И ДАЉЕ ЧЕКА: Вапај оца младића који се удавио у језеру ЦЕПА ДУШУ

Друго су експерти. Они нису на важним функцијама и зато имају већу слободу деловања. Поједини војни официри, који су у Совјетском Савезу били на високим положајима, недавно су одлучили да скину вео тајне са приче о неидентификованим летећим објектима. То се догодило крајем марта на конференцији „Зигељеви дани“.

НИЈЕ РЕАЛНО: Дејан (23) убио човека испред манастира, разлог ће вас ЗГРАНУТИ!

У СССР-у су информације о НЛО дуго биле третиране као научна фантастика. Само су ретки ентузијасти попут Феликса Зигеља сматрали да те чињенице треба озбиљно проучавати. Он је 60-их година одржао велики број јавних предавања на ту тему, захваљујући којима се велики број добровољаца придружио прикупљању података о неидентификованим летећим објектима.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ВЕСНА ПЕШИЋ: ДОКЛЕ ВИШЕ О „ОЛУЈИ“ ТРЕБА ДА СЕ ИЗВИНИМО ХРВАТСКОЈ!

Западна армада на граници: Спрема ли се тотални НАТО обруч око Србије

ОВАКО ЈЕ ГОВОРИЛА РАДА: Корисно је што се састајем са Харадинајем!

СМРТОНОСНИ КОКТЕЛ СВЕ ПОПУЛАРНИЈИ МЕЂУ МЛАДИМА У СРБИЈИ: Мешају дрогу и енергетска пића, а онда им спасавају животе лекари на ВМА

МОРТУС ПИЈАН ЗА ВОЛАНОМ: Полиција у Краљеву није могла да верује кад су видели колико је „надувао“

Тинејџер из Шида добио ново срце у КЦ Србије, ЛЕКАРИ ИЗ ИНОСТРАНСТВА ОДБИЛИ ДА ГА ЛЕЧЕ!

ЕКСКЛУЗИВНО! Досад неоткривени детаљи из истраге злочина у Борчи: Подметнути докази у убиству певачице!

Информер/Србија Данас

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
28°
Thu
29°
Fri
29°
Sat
24°
Sun