Владимир Путин (Фото: РИА)
Русија Свет

(ФОТО) ПУТИН САМО ОВИМ ЉУДИМА ВЕРУЈЕ! Три особе га НИКАД НИСУ ИЗДАЛЕ, а један од њих му је КУМ УКРАЈИНАЦ!

Владимир Путин, који је за мање од 20 година колико је на челу Русије од ње успео да направи једну од најмоћнијих војних и економских сила на свету, сасвим сигурно има много људи у свом окружењу за које би се могло помислити да имају његово пуно поверење.

Исповест СРПКИЊЕ која је преживела ПАКАО на Сицилији: Отац је продао, а муж злостављао и док је била ТРУДНА!

Међутим, Путин је на свом путу до председника Руске Федерације стицао најразличитија пријатељства од којих су, начвршћа остала она из ране младости. Тако се данас у његовом најужем кругу налазе спаринг партнери са џудоа, познати бизнисмени, али и колеге са којима је деведесетих година сарађивао док је био градоначелник другог највећег руског града Санкт Петербурга.

Јавности је тако, до пре само неколико година, мало била позната чињеница да је један од његових најблискијих људи познати светски виртуоз на виолончелу Сергеј Ролдугин (66). Тај познати музичар, који је главни диригент Маринског театра, ретко истиче да је председников најбољи пријатељ, али не крије да је веома близак са њим.

КРВАВА АЗРА ПРАВОСНАЖНО ОСУЂЕНА НА 14 ГОДИНА! Брутално је мучила и клала Србе, кидала им полне органе и уши, урезивала крстове и слово „С“!

ЛУДИЛО ОД ВРЕМЕНА: Оваква временска прогноза метеоролога СЕ НЕ ПАМТИ!

Медији као другог најближег Путиновог пријатеља наводе православног митрополита Тихона Шевкунова (59), кога већ 15 година називају „Путиновим исповедником“. И иако многи пишу да нико као отац Тихон не познаје Путина довољно добро, он остаје скроман у својим изјавама, а неколико пута је изјавио да председника познаје врло мало.

– Нека они који су спремни да кажу како познају нашег председника до сржи, први баце камен на мене – изјавио је једном приликом отац Тихон.

ПЛАН ЦИА за СРБИЈУ: Притисак на Вучића по „рецепту Милошевић”!

Ђоковић као никад пре: Ноле говорио о свим озбиљним темама, али и вешалици, кобасици и телетини

Он је иначе дипломирао на ВГИК, што је један од најпрестижнијих филмских универзитета у земљи и веома је утицајан у индустрији седме уметности. Осим тога, он је до сада написао и велики број књига укључујући и мемоаре, али у њима никад није споменуо председника.

ХОЋЕ ДА СТУДИРАЈУ У СРБИЈИ, АЛИ НЕЋЕ СРПСКИ ЈЕЗИК! Срамотна одлука Суда против Правног факултета у Новом Саду!

Трећи Путинов најближи сарадник је украјински бизнисмен и адвокат Виктор Медведчук (63), који је и Путинов кум. Медведчука медији називају веома соифистицираном и образованом особом, а Путиново поверење стекао је током наранџасте револуције у Украјини 2004-2005. године.

ОТКРИВАМО ПАКЛЕНИ ПЛАН АМЕРА – ДС улази у Владу да подржи предају Косова?!

(ФОТО) Испливали детаљи окршаја Аркана и Љубе Земунца!

Многи су тада тврдили да Путин у Украјини једино верује управо Медведчуку. Осим тога, велелепна вила Медведчука на Црном мору редовно је боравиште руског председника и он, пишу медији, има право да је користи у приватне сврхе када год пожели.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

И Двери у Ђиласовом јату?

Кради, лажи, убијај: Крваве руке британских атентатора од случаја Распућина до Скрипаља

САСТАНЦИ ИЗА ЗИДИНА ВАТИКАНА: Шта крије дипломатска офанзива Приштине на Свету столицу?

ДА ЛИ У ВАМА ЧУЧИ ПРОГРАМЕР? Научите да кодирате на свом мобилном, бесплатно, за пет минута дневно

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
17°
Tue
23°
Wed
24°
Thu
26°
Fri