Sputnik/ Michael Klimentyev
Русија Свет

Путин пресекао: Русија формира регистар корумпираних

Руски председник Владимир Путин потписао је закон који подразумева формирање регистра корумпираних, а у списак ће ући сви они који су због узимања мита добили отказ или на било који начин „изгубили поверење“.

ВРЕМЕ РАДИ ЗА СРБИЈУ: Приштински сепаратисти суочени са све очигледнијим пропадањем пројекта лажне косовске државе!

Како се наводи, подаци о свакој особи који ће се налазити у регистру биће временски ограничени и „памтиће се“ укупно пет година.

ЈЕЗИВО УБИСТВО: Пијана жена позвала полицију, а чим је спустила слушалицу, ЗГРАБИЛА ЈЕ НОЖ И НАСМРТ ИЗБОЛА МУЖА!

Предвиђено је и да појединац буде раније избрисан из регистра уколико на суду буде доказано да није умешан у корупцију, или у случају његове смрти.

(ФОТО) СРАМАН ОГЛАС СРПСКЕ ТУРИСТИЧКЕ АГЕНЦИЈЕ ФРАПИРАО ЈЕ СВЕ: „Аушвиц, историјско место које је инспирација многим познатим филмовима“!

Списак ће бити објављен на интернету како би грађани такође имали увид у то ко се на том списку налази, а региони могу самостално да формирају сличне регистре, додуше у складу са условима који су прописани на федералном нивоу.

МОНСТРУМ СИЛОВАО ДЕВОЈЧИЦУ 8 ГОДИНА: Када су их инспектори суочили, са 3 речи је објаснио да се не каје и да нема душе

План је да тај систем буде пуштен у рад током 2019. године, а до сада је у систем укључено 42 од 72 федерална органа извршне власти.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПУТИНОВИ ПИЛОТИ ПОНИЗИЛИ АМЕРЕ: Увек су им били на репу, НИСУ ИМАЛИ ШАНСЕ У БЛИСКОЈ БОРБИ: На небу изнад Сирије било је свега!

РАСТЕ НАПЕТОСТ НА СЕВЕРУ ЈАДРАНА: Словеначка полиција удаљила хрватског рибара!

НОВА КОАЛИЦИЈА: Шешељ звао СПС у савез

Извор: rs.sputniknews.com

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
28°
Fri
29°
Sat
31°
Sun
31°
Mon