Sputnik/ Михаил Климентьев
Русија Свет

Путин: Ниједна сила не може да заустави нашу победу

Развојни пут Русије у највећој мери омогућава очување неповредивости суверенитета земље, као и борбену готовост војске и морнарице, изјавио је руски председник Владимир Путин и нагласио је да не постоји ниједна сила која може да заустави пут Русије ка победи.

ПРВЕ РЕЧИ Жике Тодоровића после велике породичне трагедије КИДАЈУ ДУШУ!

„Не постоји никакава сила која би могла да заустави пут Русије — Русија ће наставити да иде напред, од победе ка победи“, рекао је Путин и додао да су руске снаге оријентисане на заштиту земље од спољних претњи и тероризма, те да Русија не тражи конфронтацију ни са ким.

„Русија ће наставити да спроводи поштену спољну политику и заједно са својим партнерима радиће на јачању Евроазијске економске уније, али и на томе да се што више чује иницијатива о стварању новог интеграционог концепта — великог евроазијског партнерства“, истакао је Путин на конгресу Јединствене Русије.

Он је додао и да је Москва спремна да сарађује са свим земљама и на Истоку и на Западу на принципу равноправности и упозорио је да Русија никада неће жртвовати своје интересе и интересе свог народа.

Како би Русија наставила свој развојни пут, Путин је рекао да је неопходно наставити са стварањем механизама директне демократије, да се развија потенцијал грађанске активности, да се са поштовањем понаша према одговорној опозицији, као и да се подржава конкуренција.

Језиво: Ево шта се дешава са вама док спавате током операције

„Ништа не уништава стабилност и развој земље као што то чине корупција, безакоње и равнодушност, било да је реч о државној управи, о бизнису или о политичарима“, истакао је руски председник.

Језиво: Ево шта се дешава са вама док спавате током операције

„Неопходно је смањити сиромаштво у земљи, повећати приходе грађана и формирати ново тржиште рада које би било далеко флексибилније. Крупне руске компаније морају да изађу на светско тржиште и да ураде све што је неопходно како би се осигурао константи прогрес Русије у будућности“, подвукао је он.

(ФОТО) Код Скопља откривена масовна гробница: Она крије више од 200 скелета и језив узрок њихове смрти

„Не смемо се према Русији односити као према баби на лековима, потребно је да је поново учинимо младом“, закључио је.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Србин ухапшен због шверца 121 кг дроге вредне 1,2 милиона евра

Рекордерка: Жена (42) родила 20. дете, порођај је трајао неколико сати, и то без компликација

САД НАМ ПРЕТИ ОДМАЗДОМ ЗБОГ ЈЕРУСАЛИМА! Уводе нам санкције?

Извор: rs.sputniknews.com

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
27°
31°
Sun
29°
Mon
27°
Tue
27°
Wed