Путин (Фото: kremlin.ru)
Политика Србија

Путин неће дозволити војни удар на Србију

Разумна равнотежа између Русије и ЕУ у економском и политичком простору и даље је оптимална за Србију, а Москва је спремна да спречи било какву војну акцију усмерену против ваше земље.

ОТКРИВАМО КАКО ЈЕ ВОЈСКА СПРЕЧИЛА ШПИЈУНИРАЊЕ: Српски авиони јурили стране беспилотне летелице

Ово је суштина поруке коју у интервјуу износи Анатолиј Лисицин, руски сенатор и истакнути члан Спољнополитичког одбора Савета Федерације Русије, важног тела на које се Путин ослања у доношењу стратешких одлука у међународној политици коју води.

ОНИ СУ ДОЖИВЕЛИ ЧУДА У МАНАСТИРУ КОД ЛЕСКОВЦА! Милош пао у кому после саобраћајке, а онда је дошао овде! СВЕТЛАНА УМРЛА, ПА ОЖИВЕЛА КАД СУ ЈОЈ ДАЛИ СВЕТО УЉЕ!

– Наше две земље за ову тему имају исту изреку „Умуљато јагње две овце сиса“ – конкретизује свој став Лисицин, иначе дугогодишњи функционер Путинове странке Јединствена Русија.

На питање хоће ли Русија помоћи Србији да задржи Косово, одговара:

РУСИЈА ЧЕКА НАПАД: Путин дигао црноморску флоту, борбена готовост на највишем нивоу

– Подршка Србији у чврстом ставу о непризнавању назависности Косова је јасна позиција Русије. Наша земља разуме дугорочне планове САД да поделе демократске снаге Европе. Данашња Русија никада неће помоћи деструктивним плановима Запада. Када се осетио довољно самоувереним због слабости Русије 1999. године, Запад је напао Југославију. Али Русија има данас довољно политичке снаге и воље да спречи било какву војну акцију. Ако је Србији потреbна реорганизација војске, Русија је спремна да јој пружи сву помоћ у томе.

АЛАРМ НА ЗАПАДУ: Вучић добио позив и одлази у Москву на…

На питање да ли је упућен у ситуацију БиХ и како види положај Републике Српске, саговорник одговара:

НАЈОПАСНИЈИ УБИЦА ПОБЕГАО ИЗ ЈСО: Неславна прича Сретка Калинића кога је један регрут малтретирао док овај није побегао!

– Русија је одувек подржавала председника Додика и намерава да настави даље са таквом политиком. Што се тиче саме РС и њеног даљег политичког поретка, наше акције ће зависити од ставова Београда – изричит је Лисицин.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ХРВАТИ СЕ ОКУПИЛИ НА ДАН НДХ: Окупљени припадници ХОС-а узвикивали усташки поклич „За дом спремни!“

ЈОВАНОВ: Јеремићу је сваки кактус у Аризони важнији од Србије!

ОНИ СУ ДОЖИВЕЛИ ЧУДА У МАНАСТИРУ КОД ЛЕСКОВЦА! Милош пао у кому после саобраћајке, а онда је дошао овде! СВЕТЛАНА УМРЛА, ПА ОЖИВЕЛА КАД СУ ЈОЈ ДАЛИ СВЕТО УЉЕ!

Прети ли сукоб Русије и САД у Сирији

Извор: Српски Телеграф

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
14°
25°
Sun
26°
Mon
27°
Tue
25°
Wed