Европа Свет

ПУТИН ЧЕСТИТАО ЕРДОГАНУ: Потврђен заједнички интерес за ширење партнерских веза

Председник Русије Владимир Путин честитао је данас турском председнику Реџепу Тајипу Ердогану на реизбору, објавио је Кремљ који је саопштио да су Путин и Ердоган у телефонском разговору "потврдили заједнички интерес за ширење партнерских веза две земље", преноси ТАС.

НЕ МОРАМО ДА ПОБЕДИМО БРАЗИЛ ДА БИСМО ПРОШЛИ ДАЉЕ: Три добра сценарија која Србију воде у осмину финала

– Шеф руске државе нагласио је да исход гласања у потпуности потврђује Ердоганов велики политички ауторитет, широку подршку путу започетом под његовим лидерством ка решавању виталних социјалних и економских задатака са којима се Турска суочава и оснажује спољнополичке позиције земље – пише у саопштењу Кремља.

(ФОТО) ЗНАТЕ ЈЕ КАО ЂИНУ ИЗ СРЕЋНИХ ЉУДИ: Овако данас изгледа Југослава Драшковић!

Наводи се да је Путин напоменуо да се руско-турски партнерски односи постепено развијају и достигли су стратешки ниво у великом броју области.

НЕМАЦ НАС БАШ ЗАВИО У ЦРНО: Феликс Брих Србији отима 4.000.000$!

– Две стране су потврдиле заједнички интерес ширење партнерских веза две земље. Они су оценили врхунским приоритетом стратешке заједничке енергетске пројекте – изградњу нуклеарне електране Акују и гасовода “Турски ток“ – наводи Кремљ.

ЗЛО ХАРА СРБИЈОМ: Троје тинејџера је за мање од недељу дана „оверило“ од ДРОГЕ!

Ердоган је на јуче одржаним председничким изборима тријумфовао у првом кругу, а победу на парламентарним изборима забележила је његова Странка правде и развоја.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

НАДАМО СЕ ДА ЈЕ БОЉИ ОД БРИХА! За овог арбитра тврде да је АУТОРИТЕТ НА ТЕРЕНУ! Ево ко ће делити правду на мечу Србије и Бразила!

Америка забранила улаз у земљу предводнику бомбардовања Југославије

ДМИТРОВИЋ О ПРОАМЕРИЧКОЈ ОПОЗИЦИЈИ: До јуче су претили Вучићу ако нешто потпише, а сад га пљују због става да народ треба да одлучи!

ДОДИК: Британци прислушкују и Вучића и мене!

ЦРНА ЧЕТВОРКА УДАРА НА СРБИЈУ: Вес Мичел организовао велику акцију против наше државе!

ПРЕДСЕДНИЦИ СРБИЈЕ И ЛИБЕРИЈЕ направили неколико договора: Вучић се захвалио на ставу о Косову!

Танјуг

Оставите коментар