Русија Свет

Путин: Ако има хлеба, можемо и обавештајним пословима да се бавимо

Руски председник Владимир Путин изјавио је да нема сврхе бавити се обавештајним пословима ако у земљи нема довољно хлеба.

МИСТЕРИОЗНИ ПУТНИК ИЗ БУДУЋНОСТИ ШОКИРА СВЕТ: Ноа из 2030. открио највеће америчке државне тајне! Ево како се ПУТУЈЕ КРОЗ ВРЕМЕ!

„Шта ће нам обавештајна служба ако немамо довољно хлеба“, нашалио се Путин наступајући на Сверуском форуму за пољопривреду.

 „Међутим, ако хлеба има, онда можемо и обавештајним пословима да се позабавимо“, наставио је руски председник.

ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ ТУЧЕ НАВИЈАЧА КОД ХРАМА СВЕТОГ САВЕ: У масовном обрачуну коришћене бакље, мотке, каменице…

Иначе, Путин је на Форуму представио и кључне правце развоја пољопривредне индустрије у Русији, а акценат се пре свега ставља на територију Далеког истока, Азово-Черноморског краја и северозапада Русије.

„Већ сам рекао да је план да за четири године повећамо производњу до те мере да извоз пољопривредних производа буде већи од увоза, а за то је потребна савремена инфраструктура и логистика“, нагласио је он.

(ВИДЕO) ДЕТАЉИ УБИСТВА У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА: НЕБОЈША С. (30) УБИО КОЛЕГУ, једног ранио, а потом СЕ РАЗНЕО У СВОМ СТАНУ НА ЗВЕЗДАРИ!

Руски председник је додао и да је потребно повећати ефикасност инструмената подршке руским извозницима, те је прецизирао да је реч првенствено о субвенцијама за производњу и транспорт житарица.

ДРАМАТИЧНО УПОЗОРЕЊЕ ЛАЗАНСКОГ: НАТО планира да нас уништи!


Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
24°
Mon
27°
Tue
25°
Wed
19°
Thu