Informer
Србија Хроника

ПУШТЕН РАНИЈЕ ИЗ ЗАТВОРА ЗБОГ ЛЕУКЕМИЈЕ, ПА СИЛОВАО МАЛОЛЕТНУ ЋЕРКУ! У Пожаревцу подигнута оптужница против ОЦА МОНСТРУМА

Против Живорада М. (60) из Смољинца код Малог Црнића, Више јавно тужилаштво у Пожаревцу подигло је оптужницу због сумње да је у мају ове године силовао своју малолетну ћерку А.М. (16)

ЗЛОЧИН ЗА КОЈИ НИКО НИЈЕ ОДГОВАРАО Деца ушла у реку да се купају, метак је усмртио Ивана, а потом и Пантелију, Ђорђе, Богдан, Марко и Драгана једва преживели

За ово кривично дело законом је предвиђена казна од пет до 15 година затвора. Према наводима оптужнице, осумњичени је ћерку силовао у периоду од 10. до 12. маја, након што ју је претукао и одсекао јој косу.

(ФОТО/ВИДЕО) ЕКСКЛУЗИВНО! ФОТОГРАФИЈЕ СА ДНА ГАЗИВОДА КОЈЕ СРБИ ДО САДА НИСУ ВИДЕЛИ: Откривено оно чему се нико није надао

У то време време они су у кући били сами, јер је Живорада супруга напустила због његовог насиља, а сина је још раније избацио из куће.

ДРАМА НА АДИ ЦИГАНЛИЈИ Тело девојчице (2) плутало језером, ођекнуо врисак, малецку извукли модру из воде!

После напаствовања, ћерка је побегла из куће и заједно са мајком оца пријавила полицији. Он је убрзо ухапшен и одређен му је притвор, који је и даље на снази, како не би утицао на сведоке или поновио дело за које се терети.

(ФОТО) ДА ЛИ СЕ СЕЋАТЕ ЊЕ? Учествовала је у „Фарми“, удала се за певача, развела се и продавала пљескавице! Сада је НЕПРЕПОЗНАТЉИВА!

Иначе, осумњичени је у фебруару ове године изашао пре времена из затвора “Забела”, у којем је издржао 10 од укупно 14 година на које је осуђен због убиства Роберта Тодоровића (31) из Смољинца.

ЖИВОТА ЈЕ САДИО ВОЋЕ, А ОНДА ОТКРИО НЕШТО ЧУДНО! Позвао стручњаке и сазнао ШОКАНТНУ ИСТИНУ! ЧУДО КОД ВРЊАЧКЕ БАЊЕ

Пуштен је пре времена због доброг владања и због тога што је оболео од леукемије. Уколико буде осуђен за силовање ћерке, на ту казну биће додате четири године, колико му је преостало пре условног пуштања на слободу.

НОЖЕМ ИЗБО ЖЕНУ, ПА ОТИШАО ДА СЕ ИСТУШИРА! Детаљи породичне трагедије у Смедеревској Паланци!

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
29°
28°
Thu
29°
Fri
29°
Sat
24°
Sun