Србија Хроника

Пуцао сам у кума јер ми је претио да ће ми убити дете!

Александар Јовић изнео одбрану за убиство Зорана Тодоровића. Кајем се, био сам сатеран у ћорсокак - рекао оптужени на суђењу у Вишем суду.

Зоран Тодоровић је претио да ће ми убити дете. Долазио је код мене кући, вадио пиштољ на моју мајку и брата. Тај притисак је дуго трајао. Кајем се што је дошло до немиле ситуације. Био сам под великим стресом, сатеран у ћорсокак – казао је у среду Александар Јовић, коме се суди за убиство кума у ресторану „Царска охота“ на Ади Хуји, износећи одбрану пред Вишим судом у Београду.

СВИ ЗЛОЧИНИ КРВАВЕ АЗРЕ: Овако је мучила и клала Србе – палила их је, клала, кидала им полне органе и уши, урезивала крстове и слова „С“

Он је оптужен да је 8. децембра 2016. кратежом пуцао у Тодоровића, са којим је имао нерашчишћене односе. Јовић је радио као фасадер код Тодоровића, који му је наводно за то дао „два стана, десет аутомобила и око сто хиљада евра“.

– Вече пре убиства, Зоран ме је, у друштву неких момака, одвезао у стан у незавршеној згради у Крњачи, где су ме малтретирали. Срамота ме је да причам шта су ми све радили – рекао је Јовић. – Тог 8. децембра дошао сам у ресторан и пришао његовом столу. Питао ме је: „Што си дошао?“ Одговорио сам му: „Где си куме, дошао сам да попијемо кафу“. На то је он рекао: „Можеш само да ми п… ону ствар, ево сад ћу да скинем гаће, па можеш да се сагнеш испод стола.“ У том тренутку сам пуцао према њему. Пушком, два пута у тело.

Према Јовићевим речима, Тодоровић је наставио да му прети: „Само да преживим, детету ћу да ти одесечем главу, ј… ти дете.“

САД ЗБОГ СРБИЈЕ ФАЛСИФИКУЈЕ ИСТОРИЈУ: На крају ће нас баш Амери убедити да су СРБИ ЗАИСТА ПОСЕБАН НАРОД!

– Тада сам се вратио и пуцао му још једном у главу – испричао је оптужени. – У оптужници сам касније прочитао да ми је наводно пришла нека жена и рекла „немој сине то да урадиш“. Али ја никога нисам видео…

На питање адвоката жртвине породице, Боривоја Боровића, какав човек је био Тодоровић, Јовић је одговорио да је дружење са њим раније било лепо и да је у једном моменту он помогао његовој породици.

– С једне стране, Зоран је био проблематичан човек, преке нарави, бурно је реаговао и када су баналне ствари у питању, али био је добар човек – објаснио је окривљени.

Јовић је даље одбио да одговара на питања адвоката Боровића, јер је, према његовом мишљењу, Боровић „арогантан“. Ипак, наставио је да одговара на судијина питања.

МАФИЈАШКА ЛИКВИДАЦИЈА! Ево ко је убијени Деја Босанац, десна рука шефа крушевачког подземља!

– Зоран ми је крстио ћерку 2015. Узео сам га за кума, јер је био позитивна личност. Тада нисам знао његову историју. Шта се десило с њим у последњих шест месеци, да ме узме на зуб и прети мојој породици, стварно не знам – рекао је Јовић.

Јовићу је убрзо позлило током излагања адвоката Боривоја Боровића, после чега је судско веће одлучило да прекине главни претресе. Суђење се наставља у фебруару.

БОРОВИЋ: ЈОВИЋ ХОЋЕ ДА ОЦРНИ ЖРТВУ

Адвокат Боровић је изнео приговор истичући да Јовић покушава да оцрни Тодоровића, као и да је његова одбрана у колизији са изјавама бројних сведока:

– Покушава да заведе веће да није ништа видео, ни чуо, као ни Тодоровићеве речи „куме, молим те, немој ме убити“ и „молим те, немој“. Постоји службена белешка да је пуцао раније, тако да се Јовић темељно спремао за то. Ушао је у ресторан са сакривеним кратежом, што потврђују и сведоци.

УЗНЕМИРУЈУЋИ САДРЖАЈ: Ово су брутални злочини на којима је „настало“ Косово

Породицу убијеног потресле су изјаве Јовића, за кога не могу да верују да је оптужен само за обично убиство.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Како Русија да рачуна на САД када Вашингтон обучава терористе

Пентагон пописује „мигове“ по Србији

Ухапшен осумњичени за паљење аутомобила у Новом Саду

Извор: Новости

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
26°
28°
Fri
29°
Sat
31°
Sun
31°
Mon