Србија Хроника

Психијатри вештаче осумњиченог за злочин, најавио убиство мајке?!

Бојан Јаковљевић(37), осумњичен за убиство мајке Борке (56), наводно најавио трагедију која се касније одиграла у Пепељевцу.

ПОЗНАТИ АДВОКАТ ИСПАЛИО 6 МЕТАКА У БИВШУ ЖЕНУ: Владанка убијена испред зграде! КАМЕРЕ СНИМИЛЕ СВЕ, ЋЕРКА ОТКРИЛА УБИЦУ

КРУШЕВАЦ – Бојан Јаковљевић(37)осумњичен да је 13. фебруара заклао мајку Борку(56) у дворишту куће у Пепељевцу код Крушевца, биће подвргнут психијатријском вештачењу. Мештани села где се, усред дана, одиграо масакр ножем, испричали су за “Новости” да је само вече пре трагедије, Бојан приведен због насиља у породици. Да је, непосредно пре него да пресуди мајци, био збринут у крушевачкој болници.

– Наводно је рекао да ће мајку да убије, а када је то и учинио, рекао је „Боље да ме нисте пустили“ – причају мештани Пепељевца у неверици. – Био је психички болестан, мада је било година када му је бивало боље. Правио је глупости, није могао да се скраси, имао је бројне опсесије које би га држале неко време.

Паника у Приштини: „Српски тенкови кренули на Косово!“

У Општој болници Крушевац нису могли да потврде да ли је Јаковљевић отпуштен са Одељења психијатрије непосредно пре убиства, као и да ли се проверава евентуална исправност одлуке о отпусту пацијента, уколико је она донета.

– Имајући у виду да би давање овакве информације могло евентуално да угрози поверљивост истражног поступка, што би довело до ометања истраге, тренутно нисмо у могућности да одговоримо на Ваша питања – стоји у допису “Новостима” из крушевачке болнице.

ЛАЗАНСКИ ОТКРИВА: Шта Ким Џонг Ун замера Србији

Покојна Борка Јаковљевић (девојачко Станојевић) била је разведена. Млађи син Данијел (35) живи такође у Пепељевцу, али са оцем, њеним бившим супругом, Драганом. Својевремено су изнајмљивали простор за дискотеку, држали су и кафану, а Бојан је узалуд покушавао да покрене посао са перионицом.

Новца није мањкало, јер је Драган радио у Швајцарској, а покојна Боркина мајка у Аустрији. Управо новац је био узрок многих свађа мајке и сина. Извор “Новости” незванично наводи да је Борка замерала често Бојану што нешто зида и тако троши новац.

АКО РОДБИНА НЕ ПРОГОВОРИ, ЗОРАН ЈЕ ГОТОВ: Нејасно зашто чланови најуже породице не желе да сведоче

Иначе, Више јавно тужилаштво у Крушевцу покренуло је истрагу против Бојана Јаковљевића(37). Након саслушања, осумњиченом је одређен притвор.


РЕКЛАМА
Заветници: „Јачаћемо стратешке односе Београда и Москеве!“

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Суђење Шарићу без новог почетка, настављено извођење доказа

АКО РОДБИНА НЕ ПРОГОВОРИ, ЗОРАН ЈЕ ГОТОВ: Нејасно зашто чланови најуже породице не желе да сведоче

Убиство Оливера Ивановића: Суд потврдио кривицу али одбио да одреди притвор полицајцима

Асанж изгубио процес пред судом, остаје у амбасади Еквадора

Извор: Новости

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
16°
25°
Thu
28°
Fri
16°
Sat
20°
Sun