printscreen
Регион

ПРВИ ОБАВЕШТАЈАЦ БИХ УБИЈАО СРБЕ ИЗ ЗАБАВЕ! Ево шта је заштићени сведок КW-568 испричао о СТРАШНИМ ЗЛОЧИНИМА КРВАВОГ ОСМАНА!

Сведок КW-568 о неделима Османа Мехмедагића Осмице: Снајпером сејао смрт по сарајевској Грбавици - открива његов саборац. Снајперско гнездо било и у војној болници

(ВИДЕО) НОЛЕ ЛЕГЕНДО! ОВО ЈЕ НАЈЕМОТИВНИЈА СЦЕНА УС ОПЕНА: Дел Потро је седео сам у мраку и ПЛАКАО КАО БЕБА, а онда му је пришао Новак и урадио ОВО!

Осман Мехмедагић Осмица, актуелни шеф Обавештајно сигурносне агенције БиХ, који данас за рачун Британаца прислушкује председнике Вучића и Додика, током рата убијао је снајпером, из садистичког задовољства и мржње, Србе у Сарајеву. Као члан „Бисера“, гарде Алије Изетбеговића, био је његов омиљени пратилац на путовањима ван Сарајева. А када није био на служби убијао је из снајпера! Од маја 1992. до јуна 1994. био је убица без милости. Сејао је смрт по српској Грбавици.

Пуцао је из зграда на Добрињи и са Ступа, а када би се враћао у штаб волео је да се хвали како је био успешан у убијању – ово, за Новости, сведочи КW-568, заштићени хашки сведок који се налази у програму заштите српског правосуђа.

ИНЦЕСТ ПОТРЕСА МРЧАЈЕВЦЕ: Јасмина (19) побегла са 31 ГОДИНУ СТАРИЈИМ СТРИЦЕМ – БИВШИМ СВЕШТЕНИКОМ! Мирољуб расчињен због блудничења!

О јединици „Бисери“, у којој је и сам службовао, КW-568 је ексклузивно говорио за Новости. Претходно се у јавности појављивао само на суђењима Караџићу и Младићу у Хагу. Његови искази нису били јавни, већ су само приложени Судском већу.

Према речима овог 60-годишњака, „број 1“ Алијине преторијанске гарде био је Харис Луковац, звани Јединица, сада амбасадор БиХ у Јордану. Мехмедагић је био човек број 2 и њега је Алија уз Луковца увек водио као личну пратњу у иностранство.

Саговорник Новости, сада само КW-568, уз Алију Изетбеговића био је у Сарајеву. Сведок објашњава да је муслимански лидер Сарајевом волео да шета уз његову пратњу, вероватно јер му је он горостасном грађом уливао поверење.

ЛАЗАНСКИ БРУТАЛНО: КФОР пристрасан, НАТО омануо, луциферска политика Брисела, Ник Дучић није Србин …

– Мехмедагић се разликовао од нас јер није могао да седи у касарни када је био слободан од службе – присећа се овај човек. – Слободно време прекраћивао је тако што би узимао снајпер и у пратњи такође „бисера“ Сељахудина одлазио на линије одакле се могло пуцати по Србима! – тврди КW-56

О јединици „Бисери“, из које долази Осман Мехмедагић, у јавности се готово ништа није знало до 2014. Тада се на процесу Радовану Караџићу појавио овај сведок одбране који је донекле пореметио хашки наратив о „злим Србима који су терорисали Сарајлије“.

– Ми смо заиста били нека врста тајне током рата. Пре него што би неког одабрали за јединицу јасно му је стављено до знања да ни под којим условима и никад не сме да прича о служби. Само једанпут се догодило да је наш припадник нешто прозборио са једним новинарем и због тога је после тешко малтретиран – открива КW-568.

ШЕШЕЉ О ШИПТАРСКОЈ БЛОКАДИ: Много су нервозни, па хушкају сопствени народ!

Човек из Вишеграда наводи да је до јуна 1994. године, док је био у служби, из дела града под Алијином контролом стално деловало 30 снајпериста.

– У војној болници такође је било снајперско гнездо. Тамо је главни био Алијин друг из странке Абдулах Никаш. Сви спратови болнице изнад четвртог су били затворени, а на врху се увек налазио убица. Одатле се пуцало по Грбавици и Јеврејском гробљу. Сећам се да је новинар Би-Би-Си-ја једини имао дозволу да снима са врха болнице, јер када би наши припуцали Срби би узвраћали. Са крова болнице су настајали „потресни снимци“ за светску јавност о српском малтретирању Сарајлија.

МИНИСТАР МЕКТИЋ НА ПУТУ ДА УНОВЧИ СВОЈУ ФУНКЦИЈУ

АЛИЈИНА НАРЕДБА „БОГОВИМА РАТА“

„БИСЕРИ“ су распуштени јуна 1994. године, баш када и јединице Јуке Празине, Мушана Топаловића Цаце, Исмета Бајрамовића Ћеле и Рамиза Делалића. Алија је лично наредио да „богови рата“ напусте Сарајево, а до тог тренутка практично ниједан Србин није преживео у пет општина Сарајева под контролом Алије Изетбеговића.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЗВАНИЧНИ ЛОНДОН ПОКРЕНУО ХАЈКУ ПРОТИВ РУСКИХ ДРЖАВЉАНА! Британија објавила рат Путину, одузима имовину руским олигарсима!

Немачка ипак размишља да пошаље авионе на Асада

ЧОВЕЧЕ, У КОЈОЈ ЛИ СИ ДИМЕНЗИЈИ?! НАТО убица тражи одштету од Србије јер нас је бомбардовао

(ВИДЕО) РУСКИ НОЋНИ ЛОВАЦ ЗВЕР МЕЂУ ХЕЛИКОПТЕРИМА: Стручњаци тврде да је моћни Ми-28НМ надмашио америчке апаче!

novosti.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
28°
29°
Sat
31°
Sun
30°
Mon
27°
Tue