Foto: Facebook
Регион

ПРВЕ САРИНЕ РЕЧИ ИЗ ЗАТВОРА! Конзулка Србија пренела Дачићу њене речи: Молим вас, дајте ми само да чујем маму и моју баку!

"Дајте ми само да чујем глас маме или баке, молим вас", прво је што је плачним гласом завапила Сара Видак када је у просторији за посете затвора у Спужу угледала конзулку Србије у Подгорици Весну Радојевић.

СУДИЈА КОЈА ЈЕ НЕДУЖНУ САРУ СТРПАЛА У ЗАТВОР ПРЕ 3 ГОДИНЕ НИШЛИЈИ НАПРАВИЛА ПАКАО ОД ЖИВОТА: Расписала је црвену потерницу због непрокњижене казне! ЋЕЛИЈУ САМ ДЕЛИО СА ПСИХОПАТОМ!

– Одмах је питала за своју породицу. Желела је очајнички да се чује са мајком и баком. Питала је када ће јој у посету доћи отац, који је у Истанбулу и требало би да му се сутра омогући долазак код Саре, јер су посете уторком. Бринула се и за свог вереника и стално је понављала да једва чека све њих да види или макар чује телефоном. Ментално се држи добро иако има повремене кризе – испричао нам је Ивица Дачић, шеф српске дипломатије, кога је конзулка Србије одмах известила о разговору са Саром Видак.

(ФОТО) БЛОКИРАН ПАРК ИСПРЕД ПРЕДСЕДНИШТВА! Пронађене две сумњиве торбе, полиција испитује случај!

Конзулка Радојевић је за сада једина добила дозволу да обиђе недужно затворену држављанку Србије.

ОТКРИВЕНО ШТА СЕ НАЛАЗИЛО У ТОРБАМА ИСПРЕД ПРЕДСЕДНИШТВА СРБИЈЕ

Дачић каже и да је наложено нашој мисији у Црној Гори да одмах започне процедуру којом ће се Сари што пре омогућити макар телефонски разговор са мајком или баком.

ДА ЛИ СТЕ СЕ ЗАПИТАЛИ КОЛИКЕ СУ ПЛАТЕ ПРЕДСЕДНИКА У РЕГИОНУ? Вучићева је најмања, а овако стоје остали! Само Мило своју крије ко змија ноге!

– Њих две су причале скоро два сата и конзулка ми је пренела да јој је Сара деловала стабилно и што је најважније да се уверила да јој је обезбеђена сва потребна лекарска нега. Лекар је обилази, а због њених ранијих здравствених проблема, добили смо и обећање да ће и црногорски клинички центар бити у приправности у случају нужде. Сара јој је рекла да је задовољна третманом и условима у затвору, али да једва чека да се њена агонија заврши. Одлучна је да стави тачку на цео овај случај и да се у Србију врати без терета кривице.

Сара Видак је у соби са још три затворенице, за које је рекла да се сасвим пристојно опходе према њој.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ХРВАТИ БРУТАЛНО ПРЕТУКЛИ БРИТАНКУ: Монструозно је изударали металном шипком!

ЖАБАЦ ОТКРИО СА КОЈОМ ПЕВАЧИЦОМ ЈЕ АРКАН ИМАО НАЈЛУЂИ СЕ*С: Рекао ми је да то није нормална женска!

(ВИДЕО) СТРАВИЧАН ПОЖАР У МАНАСТИРУ ГДЕ ЈЕ УХАПШЕН ДРАЖА МИХАИЛОВИЋ: На Преображење КОНАК НЕСТАЈАО У ВАТРИ!

kurir.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
29°
Fri
30°
Sat
26°
Sun
27°
Mon