Занимљивости

(ВИДЕО) ПРВА ПЛУТАЈУЋА ДРЖАВА НУДИ НЕВИЂЕНУ СЛОБОДУ: На вештачком острву важе посебни закони, а имаће и своју криптовалуту! Ево где ће се налазити

Прва независна плутајућа држава на свету отиснуће се у Тихи океан 2022. године, неће бити ни под чијом јурисдикцијом и имаће своју криптовалуту - вајрон.

Ова ће острвска град-држава имати 300 кућа, неколико хотела, ресторана, канцелариски простор и још много садржаја који ће бити саграђени на Тахитију.

ВРАЋАЈУ СРБЕ И СКИДАЈУ ИМ ТАБЛИЦЕ: Ако сте кренули на пут и имате овај папир, ЧЕКА ВАС НЕПРИЈАТНО ИЗНЕНАЂЕЊЕ НА ГРАНИЦИ!

Овај је пилот програм настао у партнерству са владом Полинезије, а са 50 милиона долара га финансијски подржава оснивач Пејпала Питер Тил.

РАСВЕТЉЕНА МИСТЕРИЈА: Ево чији је ДНК нађен на гаћицама Јелене Марјановић

Све ће грађевине имати зелене кровове, прекривене вегетацијом, а у градњи ће се користити бамбус, дрво, рециклирани метал и пластика.

Приштина планира да одсече север КиМ, упад на Јариње и Брњак се планира у Бондстилу

Идеја стварања независне нације која плута међународним водама и има своје законе „ослободи човечанство од политичара“, кажу из Систединг Института, чији је саоснивач такође раније споменути Тил.

(ВИДЕО 18+) НИШЛИЈЕ У ШОКУ! Младић који је месецима непомично седео на клупи у парку САДА ШЕТА ПОТПУНО НАГ ПО ГРАДУ

Натали Мека-Гарсија, која ради на пројекту плутајућег острва, каже да ће становници овог морског града-државе бити слободни од промењивих геополитичких утицаја и трговачких питања, а тврди да би на овакво острво једног дана могле да се сместе избеглице расељене због климатских промена.

(ВИДЕО) УЖАС: Бивша Плејбојева зечица бацила сина (7) са 25. спрата, а онда и сама скочила у смрт

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) НОВА ДРАМА НА КРОВУ БЕОГРАДСКОГ ХОТЕЛА: Власник Бојан Радовановић 4. пут прети да ће скочити! Овог пута штрајкује и глађу

(ВИДЕО) У тајном швајцарском бункеру чувају кључеве за биткоине вредне 10 милијарди

ЈАПАНЦИ ВАСКРЛИ СРПСКОГ КРИМИНАЛЦА У ЦРТАНОМ ФИЛМУ: Лице из БГ подземља се шири интернетом! Да ли га препознајете

Спрема ли Мило „коначно рјешење“ за Српску цркву у Црној Гори

Извор: Курир/100посто.хр

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
28°
Fri
17°
Sat
19°
Sun
19°
Mon