Public
Политика Србија

ПРС’О С МОЗГОМ! ЗМИЈА ТАЧИ ХОЋЕ И ЈУГ СРБИЈЕ: То не подразумева поделу Косова, размену територија, ни аутономију за Србе!

Захтев албанских представника Медвеђе, Прешева и Бујановца да се припоје Косову треба да буде представљен у Бриселу, а решење је у корекцији граница са Србијом, изјавио је данас косовски председник Хашим Тачи.

МИЛИЦА ЂУРЂЕВИЋ поручила Вучићу: „Неће се Срби рађати, ако предате Косово!“

– Захтев политичких лидера из Медвеђе, Прешева и Бујановца је институционализован и ја ћу га представити у Бриселу. Биће веома тешко, готово немогуће, али ако постигнемо нешто, десиће се чудо, а уколико не урадимо ништа – макар смо покушали. Овај тренутак не треба да изгубимо – рекао је Тачи.

ПРЕМИНУЛА СЕКРЕТАРИЦА СЛОБОДАНА МИЛОШЕВИЋА: Ево шта је Мира рекла о њој!

Он је на конференцији за новинаре рекао да припајање Прешевске долине Косову не подразумева поделу Косова, размену територија, као ни аутономију за Србе, већ само корекцију граница, преноси Тањуг РТК 2.

СЕНЗАЦИОНАЛНО! ИЗ ПОЖАРА У ЗЕМУНУ ИЗВУКЛИ СЕФ СА 18 МИЛИОНА €: Ватрогасцима стигло хитно наређење! Испитује се да ли је експлозија подметнута

– Корекција границе предвиђа потпуно припајање Прешева, Медвеђе и Бујановца Косову. То би био транспарентан и одговоран, мировни процес између Косова и Србије. Ако се обе стране сложе са тим, нико неће моћи томе да се успротиви. Ако је потребно, Косово ће изменити и свој Устав, у случају припајања Прешевске долине – рекао је Тачи.

(ФОТО) ФОТОГРАФИЈА О КОЈОЈ ЈЕ БРУЈАО СВЕТ Када се Легија придружио Аркановој Гарди догодила се ЈЕДНА велика промена, а чувени тигар је заправо…

Како Тачи тврди, Прешевску долину је до сада напустило око 12.000 становника и они углавном долазе на Косово, као и да 98 одсто грађана Прешева, Медвеђе и Бујановца изражава вољу о припајању Косову и да њихова воља треба да буде испоштована.

(ФОТО/ВИДЕО) ПОЛИЦИЈА ЗАУСТАВИЛА ТАМАРУ ЂУРИЋ И ПРЕТРЕСАЛА ЊЕН БМW X6! Више од пола сата чешљали старлетин ауто, па је одвели ПОД РОТАЦИЈОМ!

Ово је прави план Запада за Косово!

(ВИДЕО) СНИМАК КОЈИ ЈЕ ШОКИРАО БЕОГРАЂАНЕ: Овакву вожњу таксисте још нисте видели!

СРАМОТА: Соња Лихт би што пре да се решимо Косова, а ево зашто

КРИСТИЈАН СЕ ОГЛАСИО ИЗ ЗАТВОРА ЗАБЕЛА: Ево шта је рекао о „куму“ Чеди

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

БЕОГРАЂАНИ, ОПРЕЗ! ЗАРАЖЕНИ КОМАРЦИ НА 47 ЛОКАЦИЈА: Вирус западног Нила прети на овим местима!

ОГЛАСИО СЕ ОТАЦ ЦРНОГОРСКОГ ОФИЦИРА КОЈИ ЈЕ У КНИНУ СЛАВИО „ОЛУЈУ“: Причао сам са Иваном, након оног што ми је рекао, остао сам нем!

МАЈКА МИ ЈЕ БИЛА НАРКОМАНКА И ЧЛАН СЕКТЕ: Терала ме да крадем због грама хероина, а овако сам се извукла из ПАКЛА!

(ФОТО) НАЈУЖАСНИЈИ ДОКАЗ СТРАДАЊА СРПСКЕ ДЕЦЕ У ХРВАТСКОМ ЛОГОРУ: Рачун за гробара Фрању

Извор:  Informer

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
28°
Tue
29°
Wed
29°
Thu
30°
Fri