Друштво Србија

ПРСЛИ СМО: ДВА ШАМАРА НАТИ БИТНИЈУ СУ ОД КОСМЕТА, СИРИЈЕ И ПЛАТЕ!

Коментаришући сатиричну ми објаву од неколико реченица, коју је ваљда тешком муком прочитао, познаник је добронамерно поручио: „Чему толико писање, када се све могло рећи у три речи“.

>Ако занемаримо моју пословичну сујету (јер су новинари пословично сујетни), мора се поставити питање: јесмо ли то постали нација „од три речи“? Да ли смо коначно „еволуирали“ у WTF и LOL генерацију, постали „стрпљиви“ да прочитамо Твит (можда и разумемо, приде) и способни да напишемо СМС?

(ФОТО) ВАТРЕНИ ОБРАЧУН У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА ИСПОД БРАНКОВОГ МОСТА: У пивници у Црногорској убијен ВОЗАЧ БЕНТЛИЈА који је пресекао председничку колону, нападач у бекству

Каква будућност чека друштво и нацију која не чита било шта, било кога и било када, ако смо још увек друштво и нација, и подједнако трагично, ако уопште имамо или, дискутабилно је, желимо да имамо будућност? Чему да се надају они где недуховити и неивентивни кловн Бели узима 9 посто на „фору“, квазистручњак истих квалификација Мирољуб Петровић пуни сале френетичних фанова, а потресна судбина „новосадске барбике“ и свих њених мужева, прошлих и будућих, бива неприкосновена национална тема број 1?

Огласио се Лука Лазукић: Нисам тукао Наташу, модрице има од антицелулит масажа

Шта очекивати од друштва где је ешалон морала водитељка која пита ћерку да ли је доживела оргазам када је отац силовао, а ешалон демократије политичар(ка) која има више прелета од целокупне ексадриле Војске Србије? Где „патриоте“, да не би подржавале овога што издаје Косово и ради против Русије, гласају и подржавају онога што каже да Косово треба признати, а Русима увести санкције и амбасадоре им протерати?

(ВИДЕО) Лазански демолирао НАТО Милићку

Нисам сигуран у онај хиљаду пута поновљени аксиом да сваки народ има власт какву заслужује, јер се у те заслуге умешају неретко различити утицаји, и домаћи и страни, и објективни и субјективни – али зато немам трунку дилеме да сваки народ има судбину какву заслужује. У моментима када вас не засипам овим редовима покушавајући да се огребем за који динар звани плата, у чему уживам (и засипању и плати), не баш ретко, омакне ми се да заседнем у кафани, у чему такође уживам.

ЗАПАЛИЛИ СРБИЈУ: БЕНД НУДИ 500 ЕВА ДА ВАМ СВИРА НА СВАДБИ, ОДБИЈА БАКШИШ!

С времена на време, редовни гости, сете се да нисам тек још један пијанац који убеђује симпатичну конобарицу да подебља црту, већ и неки тамо новинар који би могао имати неке тамо информације – и тако ми, претходних недељу дана, свако пиво, дабоме преседне, сваки гутљај буде горчији него што фабрички јесте и свака чаша „дужа“ него што је направљена, јер ваља објаснити ко је тај Лазукић, какав мотор вози, које су боје Натини подливи, а које гаћице, шта јој рекао лекар и чиме се бави сека Кристина…
СТРАШНО: ШИПТАРИ КРАЛИ ИКОНЕ ДА ФИНАНСИРАЈУ ОВК, А САДА ИСТО РАДЕ У СИРИЈИ…

Морам бити просто, а ем ми није тешко, ем волим: јебе ми се за Наташу. И за подливе. И за гаћице. Знам да се на РТС-у забрањују филмови о Јасеновцу, а пуштају геј пољупци – да је подршка Младићу „зликовачка“, а промоција Тачија „демократска“ – да су војни ветерани обесправљени, а Егзит све са „геј стејџом“ бива држава у држави – да Срби у Црној Гори имају третман као Јевреји у Немачкој ’39-те, а слично нас чека и у Македонији.

МАЛА ЉИГАВА ПРОСТАЧИНА! Квазиводитељ Иван Ивановић извређао француског хуманисту Гујона!

Знам много тога, а знате и ви. Или не знате. Јер, вас не занима – а, сутра ћете кукати. До 11. и 25. ог, тада лежу бабама и дедама пензије, па можете викенд или два да се селфирате у сепареима као господа. Али, не вреди, не стаје у три „речи“. А, и не брините пуно, ионако нисте ни до сада. Него, телефон у руке: Да Ната ипак опрости Лазукићу, пошаљите СМС на…

ПС: Ако неког занима, или ако може да га занима поред Нате, убили пре три месеца него Србина у Косовској Митровици. ПС 2: Кад мало размислим, чему нисам вичан, није ни то лоше. Макар је Ната помогла да се несрећни Крсмановићи мало пусте на миру… А, нација схвати да може живети и без двостраног тумачења астролога из Борче.

Томо Ловрековић

Извор: govorisrbija.rs

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

КАКО ЈЕ САРКОЗИ ЗАБИО НОЖ У ЛЕЂА ГАДАФИЈУ: Французи су добијали милијарде од пуковника, а онда су били јастреби УНИШТЕЊА ЛИБИЈЕ!

Одложена истрага ОЗХО – пуцњава у Думи

Шта су то западни новинари видели у Думи, па су тотално „обрнули ћурак“

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
13°
20°
Thu
20°
Fri
23°
Sat
25°
Sun