Никола Тесла (Фото: Паблик)
Занимљивости

ПРОРОЧАНСТВО ТЕСЛЕ ОД ПРЕ ЈЕДНОГ ВЕКА: Три највеће људске заблуде упропастиће човечанство!

Према мишљењу славног научника Николе Тесле, највеће људске заблуде настале су заправо у модерно доба.

РУСКИ МЕДИЈИ РЕАГОВАЛИ НА ОТКРИЋЕ ПОРТАЛА ,,ГОВОРИ СРБИЈА“: Како САД планирају заверу против Србије!

Ове заблуде су се некако рашириле и постале доминантна уверења широм света, које нико чак и не доводи у питање, а Тесла је још пре неколико деценија издвојио три највеће:

(ВИДЕО) НАПАДНУТИ ВАТЕРПОЛИСТИ ЗВЕЗДЕ У СПЛИТУ – Играчи се ХИТНО враћају у Београд! МЕЧ ПРОТИВ МОРНАРА ОТКАЗАН!

На првом месту су људске заблуде о свемиру. То су заблуде о томе да је Земља једина настањена планета, да су људи најразвијенија раса у свемиру, да је свемир вакуум без енергија и материје у највећем свом делу, осим планете, звезда и ситних свемирских честица.

ДЕТАЉИ ИНЦИДЕНТА У СПЛИТУ: Конобар саветовао звездаше да покрију тренерке, хулигани једну однели као плен!

Оне су, као и многе друге, потекле управо, због „надобудних“ научника који су доносили закључке без икаквих чињеница и доказа, а које касније други нису могли оборити, јер такође нису имали никакве чињенице и доказе.

(ВИДЕО) ДА НИСАМ СКОЧИО У МОРЕ УБИЛИ БИ МЕ! Ово је ватерполиста Црвене звезде који је скочио у море пред налетом хулигана у Сплиту!

Друга људска заблуда је о настанку болести, која је аутоматски донела и незнање и заблуде о начину лечења. Иако је друга по значају, ова заблуда је прва по распрострањености, због немерљивих проблема науке које коштају највећи број људских живота, здравља, креативних и интелектуалних потенцијала, јер им онемогућава да се развију.

ГЛОГОВАЦ ЈЕ ЊЕМУ ПРЕД СМРТ ПОСЛАО ПОРУКУ КОЈУ НИКАДА НЕЋЕ ЗАБОРАВИТИ! Рано ујутру пријатељу је стигао ПОСЛЕДЊИ СМС од глумца: Песма рока, ми на прејаким таблетама… Бизаран призор! АЛИ НЕ ПЛАЧИ!

Трећа велика људска заблуда односи се на могућности које човеку пружају енергије, јер не познајући остале енергије, човек је само загребао могућности коришћења кроз електричну, топлотну, енергију сунца и ветра, док је остало нетакнуто и потпуно непознато.

ПОРОДИЦА ВОЗАЧА „СЕДАМДЕСЕТОСМИЦЕ“ КОЈИ ЈЕ ДЕИ ИШЧУПАО РУКУ: Бојан је СЛОМЉЕН! Савестан је возач, не пије, не пуши, ОН ЖИВИ ОД ТОГ ВОЛАНА! Сви се молимо да се Деа што пре опорави!

Што је од свега најгоре, о томе се ни не размишља, као ни о коришћењу многобројних енергија које су у стању да помогну човеку у готово свим сферама људских интереса и које би могле да препороде Земљу и целу људску цивилизацију.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПЛАНИРА БЕГ КАО ПАВЕЛИЋ?! Ђукановић пребацује новац у Аргентину?

КОСАЧEВ: Позив америчког адмирала да се изведе офанзива на Русију и Кину треба схватити озбиљно! Није још једна у низу глупости!

Уживајте у сунчаном викенду јер… Зима се враћа на велика врата!

Дићи ћу у ваздух Стефана Немању: Нове претње Ђиласових људи!

(УЗНЕМИРУЈУЋА ФОТОГРАФИЈА) Граната откинула део руке демонстранту „Жутих прслука“

(ВИДЕО) ХИТНА ОДВОЗИ ДЕУ НА НОСИЛИМА! НОВИ СНИМЦИ СТРАВИЧНЕ НЕСРЕЋЕ: Водитељка се држи десном руком за празан рукав! ЈЕЗИВО

ПРЕМИНУЛО ДЕТЕ (2) У ЧАЧКУ! Примљено у болницу, изненада му се погоршало стање! СУМЊА СЕ НА ГРИП

Извор: Курир/espreso. rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
17°
20°
Sun
21°
Mon
16°
Tue
21°
Wed