Printscreen Youtube
Регион

ПРОРОЦАМА ЦВЕТА ПОСАО У БИХ: Све чешће им долазе ПОЛИТИЧАРИ, највише у време избора, али питају свашта, функције, за љубавнице, црну магију, поделу имовине….

Док у БиХ готово све стагнира пророчицама, врачарама и исцелитељима посао цвета. Све је више оних који тврде да имају моћ да вам прорекну будућност и помогну у решавању проблема и то претварају у уносан бизнис.

ПОЛИЦИЈА ХИТНО ПРОГЛАСИЛА АКЦИЈУ „ВИХОР“! Пуцњава у БЕОГРАДУ, једна особа УБИЈЕНА!

Велики је број људи који више верују разноразним гатарама и пророчицама него „својим очима“ и који ће за одлазак на сеансе дати и последњу пару.

Међу онима који верују да постоје особе које могу да им прорекну будућност, помогну у решавању пословних или љубавних проблема гледајући у карте, шољу кафе или „чаробну куглу“ има особа свих профила. Невезано од тога колико су образовани, да ли су богати или сиромашни, млади, средњих година или старији, сви се „пецају“.

ПРВИ ИНТЕРВЈУ ДАРКА ЛАЗИЋА „Крив сам за све!“ Певач отворио душу и открио све оно што је занимало нацију!

Занимљиво је да услуге поророка и пророчица све чешће траже и неки политичари. Међу функционерима од којих се очекује да земљу избаве из кризе, да осигурају радна места, побољшају образовни и здравствени систем има и оних који, наравно кријући то од јавности, помоћ траже од видовњака. Видовита Џемила је једна од најпознатијих бх. пророчица. Каже да су јој политичари честа клијентела, а углавном њене услуге траже током изборне кампање.

„ИДЕМО СВИ У ПАКЕТУ, СПРЕМАН САМ“ Крвник Харадинај креће у рат за Косово?! Најављује жестоко крвопролиће…

„Тада их је највише, од ових локалних до оних на самом врху. Занима их како ће проћи на изборима, али и како да реше друге проблеме. Тако питају за љубавнице, поделу имовине, куповину стана, селидбу… Траже и савет да ли да промене функцију“, каже Џемила.

ЦИА ОТКРИЛА КОЛИКО ВРЕДИ КОСОВО! После овога ће свима бити јасно зашто се отимају за српску покрајину!

Због тога што се плаше да их неко не види, како каже, пошаљу јој посреднике.

„Високи функционери никад не зову са свога броја. Пошаљу ми људе који су им блиски, донесу неки њихов лични предмет и тако им проричем будућност. Неколико њих ми стално долази. Чести су и они из Србије и Хрватске“, каже Џемила.

УЗНЕМИРУЈУЋА ИСПОВЕСТ РАТОМИРА ИЗ КРИВЕ РЕКЕ „Два дана и две ноћи сам СИСАО МРТВУ МАЈКУ! Неким чудом сам остао жив, прекривен лешевима…

Весна из Београда бави се овим послом бави више од 20 година и кроз њен живот је прошло, више од 100.000 клијената. Међу њима, наравно, има и велики број политичара.

„Један од актуелних чланова Председништва БиХ је мој редовни клијент. Он пошаље кола по мене. Неће да га људи виде. Само толико могу да кажем“,– каже пророчица Весна.

(ВИДЕО) МАКРОН И МОХАМЕД БИН САЛМАН НИСУ ПРИМЕТИЛИ ДА ИХ СНИМАЈУ: Бринем… Рекао сам ти… Никад ме не слушаш

Каже и да политичари верују у црну магију. Често сумњају, како каже, да им колеге из других странака, наместе црну магију, само да би изгубили изборе.

„Осим што их занимају фотеље и како ће да прођу на изборима, многи од њих имају и љубавних проблема. Један политичар из БиХ долазио ми је због љубавника. Звучи чудно, али је тако“, каже она.

Редовна јој је, каже долази и једна високопозиционирана политичарка из РС.

Ђурић: Великоалбанске криминалце више не занима ни Косово! Сада желе да униште целу Србију!

„Она је нимфоманка, има седам-осам љубавника. Одмах сам јој рекла да то не лечим, јер сматрам да је болесна. Не зна ни шта је хтела од мене. Такође, ми долазе и супруге политичара. Оне желе да знају варају ли их мужеви. Морам да кажем да више од 90 посто њих има љубавницу. То им је нормално. Има и оних који су тренутно на добрим позицијама и сви их знају у граду или држави, а нису политичари“, каже Весна.

(ВИДЕО) НИКО НЕ ЗНА ШТА КРИЈЕ ОГРОМНА ПЛАВА РУПА: Ово је највећа МИСТЕРИЈА ОКЕАНА, милијардер одлучио да оде до дна и открије њену тајну!

Мајстор тарота и видовњак, астропсихолог, духовни водич и учитељ, како за себе воли казати Скеди Тарот, каже да су код њега долазили политичари и тражили да сазнају хоће да ли ће бити разоткривене њихове криминалне радње.

„Када су у питању политичари, зацепим им дуплу тарифу. Кажем им своју цену, јер су они на позицијама, имају новца. Углавном их свашта занима. На њих гледам као и на остале своје клијенте, осим што им, како сам и рекао, наплатим више“,– казао нам је Скеди.

ШОК! ПАЛЕРМО ПРОДАТ ЗА 10 ЕВРА! Сицилијанци крећу у нову епоху

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПУТИН ИЗ БУЕНОС АЈРЕСА ПОСЛАО ПОРУКУ СВЕТУ: Непоштеним акцијама мимо УН, кида се ткиво светске економије и УВОДИ ТРКА У НАОРУЖАЊУ!

ПЉАЧКА НА НОВОМ БЕОГРАДУ: Отео 850.000 динара

КОД ЛЕКАРА ПО ПОДНЕ, АЛИ СЕ ПЛАЋА! ИЗМЕНЕ ЗАКОНА ДО КРАЈА ГОДИНЕ: Ево шта се мења!

Зоран открио шокантне детаље о злочину: Видео сам убицу, штите га моћници!

„ЖИВЕЛИ СУ ВЕЋ ДУГО СВАКО ЗА СЕБЕ“ Комшије пара из Суботице откривају шта је била КАП КОЈА ЈЕ ПРЕЛИЛА ЧАШУ и због које је Драган убио Светлану

Kurir/Avaz.ba

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
11°
18°
Sat
19°
Sun
17°
Mon
11°
Tue