Pixabay
Свет

ПРОНАЂЕН СПАС ОД РАКА?! Научници открили код за самоуништење! У нашем организму постоји већ 800 МИЛИОНА ГОДИНА!

Научници са Универзитета Нортвест открили су да наше ћелије могу саме да униште, односно да имају својеврстан "код за самоуништење" које само треба активирати.

ДАРКО ОД ЛЕКАРА ТРАЖИО ДРОГУ: Лазић упао у кризу, хирург открио детаље интервенције

Верују се да је настао у давна времена, пре 800 милилиона година, како би људску врсту штитио од болести. Тада је уграђен у рибонуклеинску киселину (РНК).

МАЈКА БРАНКА ДОЈУРИЛА У БОЛНИЦУ ДА ВИДИ СИНА: Чекамо лекаре! Дарка још нисмо видели! ОЧАЈНА! ПОЛУЖИВИ ОД БРИГЕ

Тренутно, када те ћелије осете да мутирају у рак, активирају „код за самоуништење“, али често су немоћне код агресивних врсти тумора. У том случају се вештачки подстичу помоћу лекова, али то има одређене нуспојаве.

МАТИЈА НАМАГАРЧИО МИЛА! Бећковић ће упркос забрани говорити на прослави у Будви!

Научници истражују како да управљају њима у будућности и усмере их у већем броју на уништавање опаких болести. Кажу да је тај код присутан у свим ћелијама па тако и у онима које су малигне.

ОНО ШТО ЈЕ ВИДЕО ВИШЕ НИЈЕ МОГАО ДА НОСИ НА ДУШИ: Мустафа проговорио о Албанки која је измасакрирала српског дечака

Ако успеју у томе, то би могло да значи крај исцрпљујућих хемотерапија којима их се сада уништава, а имају неугодне нуспојаве.

И СРБИ СУ У ОПАСНОСТИ! Баба Ванга је предвидела успон Путина и погибију стотина хиљада људи, а од једног њеног пророчанства јежи се кожа!

„Сада знамо да у ћелијама постоји код за самоуништење и могли би га да га покренемо и тако избегнемо хемотерапије или интервенцију у геномима. Могли бисмо користити ту малу РНК, пустити је у ћелију тумора па притиснути типку за самоуништењем“, објаснио је Маркус Е. Питер, стручњак за метаболизам карцинома и главни аутор студије који има визију како доћи до тога да се код контролише, односно да га активирамо по потреби.

ЛЕГЕНДА О ВАМПИРУ ИЗ КИСЕЉЕВА: Дабогда те Пера посетио! Убио десетине људи и то после сопствене смрти!

„Када бисмо могли да их синтетички дуплирамо, лако бисмо могли да постанемо много снажнији. Циљ нам није био да откријемо нову хемијску твар, већ следити природу и употребљавати оно што је створила. На темељу овог истраживања могли бисмо направити вештачку микро РНК, али много снажнију у уништавању карцинома од оне коју је природа створила“, рекао је овај стручњак.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

РАЗОРИЛИ СТЕ МИ СРБИЈУ! Порука Немање Матића изазвала тектонске потресе на Острву! ЕВО ШТА ЈЕ СРБИН ПОРУЧИО ЕНГЛЕЗИМА

Гину деца: Америчка коалиција забрањеним гранатама засула Сирију

ЗНАТЕ ЛИ КО ЈЕ БИЛА ДРАГА ЉОЧИЋ? На данашњи дан умрла је 1. жена лекар у Србији! Учествовала у 4 рата, са војском прешла Албанију, а када чујете какву је НЕПРАВДУ доживела, никада је нећете заборавити

Дачић о новој акцији Приштине: Доживеће дебакл

Рат се наставља: Црногорци из лектире избацили дела Десанке Максимовић, Алексе Шантића, Бранка Ћопића…

(ФОТО) У БОЛНИЦИ САМ ТРАЖИЛА СНАГУ КОЈУ САМ ПРЕНЕЛА ДАРКУ! ЗНАМ ДА МУ ЈЕ ПОМОГЛО! Огласила се Ана Севић и послала поруку која ће вас РАСПЛАКАТИ: Све сам урадила за оца мога детета што је у МОЈОЈ МОЋИ

Курир/Дејли мејл

Оставите коментар