Privatna arhiva
Србија Хроника

ПРОНАЂЕН ЧЕКИЋ КОЈИМ ЈЕ УБИЈЕНА ЈЕЛЕНА? Мистерија са Новог Београда унела пометњу у случај!

Месец дана након што је певачица Јелена Крсмановић, 2. априла 2016. године, убијена рониоци Жандармерије пронашли су чекић за који се сумња да је коришћен приликом убиства певачице! Полиција тренутно тражи власника телефона који је лоциран на месту убиства и који је отишао на Нови Београд!

УКРАЈИНА ОТЕЛА РУСКИ БРОД СА ПОСАДОМ! Путин шаље ратну флоту у Азовско и Црно море!

Полиција је недуго након убиства Јелене Крсмановић, анализом базних станица мобилних телефона на насипу у Црвенки од 2. априла 2016. године, када је звезда Гранда брутално убијена у каналу поред насипа у насељу Црвенка у Борчи, открила мобилни телефон који се налазио у време певачициног убиства у њеној непосредној близини.

АУСТРИЈА ОКРЕНУЛА ЛЕЂА ЕУ: Беч објаснио зашто неће да протерује руске дипломате!

– Праћењем кретања тог мобилног телефона, утврђено је да је одмах након убиства певачице, око 17 сати, његов власник почео да се креће ка Новом Београду. Последње лоцирање било је на Савском кеју на Новом Београду – прича извор упознат са предметом убиства певачице.

ДЕТАЉИ НОЋАШЊЕГ КРВАВОГ ПИРА У БЕОГРАДСКОМ ХОСТЕЛУ: Рус избоден ножем, бори се за живот, полиција трага за нападачима

informer.rs

Према његовим речима, оперативним радом полиције и обрадом информација до којих су дошли, управо на том месту бачен је чекић за који се сумња да је оружје којим је Јелена убијена.

(ВИДЕО) НЕВИЂЕНИ СКАНДАЛ У ЗВЕЗДАМА ГРАНДА: Марија Шерифовић насрнула на такмичара! ПРЕТИЛА МУ БАТИНАМА!

– Рониоци Жандармерије пронашли су у води, недалеко од места где је телефон последњи пут лоциран, чекић. Вештачења тог предмета до сада нису открила певачицину крв на њему, а сумња се да су трагови уклоњени хемијским супстанцама на путу од насипа до Црвенке – објашњава извор за београдске медије.

Самим тим, наложена допуна оптужнице која је подигнута против Зорана Марјановића о томе ко је све, када и колико дуго био на насипу у време убиства Јелене, откриће и ко је власник мистериозног телефона.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ФОТО) КРВ НА СВЕ СТРАНЕ! БАЈКЕРИ, ОПРЕЗ: Стравичан призор после судара камиона и мотоциклисте

– Која је и каква повезаност власника телефона са убиством певачице, односно са Зораном Марјановићем који је оптужен за убиство, знаће се када се открије ко стоји иза тог броја. Сумња се да он зна много тога о певачициној смрти, односно да је он саучесник у овом бруталном убиству, поготову зато што је на месту где је тог 2. априла последњи пут лоциран његов телефон пронађен чекић – каже извор.

ЕКСКЛУЗИВНО! СПИСАК ЦРНОГОРАЦА КОЈИМА ЈЕ ЗАБРАЊЕН УЛАЗАК У СРБИЈУ: Опасни су по безбедност наше земље!

МИСТЕРИЈА ТЕЛЕФОНА
Суд је наложио да оптужница против Зорана Марјановића буде комплетирана полицијским извештајем у којем ће бити наведено који су телефони били присутни на насипу у време убиства Јелене Марјановић и ко су њихови власници.

Осим тога, суд од тужилаштва захтева да прибави и ко су власници тих телефона, као и која је била њихова телефонска комуникација.

(ВИДЕО) РУСКА ВОЈСКА НАПРАВИЛА ЗВЕР КОЈА ЛЕДИ КРВ У ВЕНАМА: Волкособ, хибрид пса и вука, ТАЈНО ОРУЖЈЕ ГРАНИЧАРА!

Овакви подаци добијају се из базних станица које бележе долазне и одлазне позиве, као и сигнал који телефони примају. Ова допуна истраге коју је суд наложио односи се пре свега на телефонску комуникацију међу Марјановићима на дан убиства.

У сада враћеној оптужници један од кључних детаља односи се на то што је Зоран Марјановић угасио мобилни у 16.38 сати 2. априла, два минута након што је са супругом и ћерком стигао на насип.

Телефон му је био угашен све до 17.04, када је поново укључен, што је период у ком је Јелена убијена. Исту анализу телефона суд тражи и за преостале чланове породице, али и за грађане који немају везе са Марјановићима, а затекли су се на месту убиства у поменуто време, међу којима је и мистериозни Новобеограђанин.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

САУДИЈЦИ ПРЕКО БОСНЕ ТРЕСУ ЕВРОПУ ОД СТРАХА: Џихадистичка темпирана бомба прети целом свету

СВЕ АЖДАЈЕ НАГРНУЛЕ НА СРБИЈУ! Сад хоће ХАОС И У САНЏАКУ!

СЕПАРАТИСТА КУРТИ ПОРУЧУЈЕ: Приоритет је уједињење Митровице, а не столица у УН!

НАСЛЕДНИК ХОЈТА ЈИА У БЕОГРАДУ: Шта је нови амерички известилац за Балкан поручио Србији?

Извор: republika.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
16°
23°
Sat
26°
Sun
26°
Mon
26°
Tue