Foto: Wikimedia
Друштво Србија

ПРОМОТЕРКА ИЗ МАРКЕТА ОТКРИЛА ИСТИНУ Било ме је срамота, људима сам шапутала да иду од мене, једној сам хтела рећи – „жено не ради то, трујеш децу“, а нисам смела да ПИСНЕМ!

Ужас!

(ВИДЕО) ОБЛАК ПРАШИНЕ ВИСОК 1,5 КИЛОМЕТАРА Еруптирао вулкан Попокатепетл, угрожено 20 НАСЕЉА

Акција! Навика гледања рока трајања и више је него паметна! Промоција!

-1 + 1 гратис!

-50% попуста!
-Никад веће снижење!

ПАЛИ ПОЛИЦАЈЦИ У УБУ! Фалсификовао новац, па пробао све да заташка, колега му ЧУВАО СТРАЖУ!

На овај начин трговински ланци маме потрошаче, који махом и наседају! Треба обратити пажњу управо на оне производе који су на неки начин истакнути. Верујте ми на реч.

Са дугогодишњим искуством промотерке провалила сам им све форе и фазоне Супермаркети, ти гиганти, на сваки начин спремни су да вам „увале“ производ.

ЈЕДАН ОД ДРЖАВНИХ СИМБОЛА РУСКЕ ФЕДЕРАЦИЈЕ У БЕОГРАДСКОМ ВОЈНОМ МУЗЕЈУ! Застава победе добила посебно место!

Јер – циљ оправдава средство.

Тако је многима лакше да, уместо компликоване процедуре поврата намирница добављачу које су пред истеком рока трајања, исте продају потрошачима по нижим ценама. Исте цене представљају као „невиђене попусте“, а да не причамо о томе да је чак и та снижена цена далеко већа од набавне. Јер – морају и они у свој џеп да ставе неки динар….

РАЗБИЈЕНА МРЕЖА САЈБЕР КРИМИНАЛА! Широм европе отуђено око 100 милиона долара, преко 41.000 жртава!

Тако сам била сведок тога да су у једном од најпознатијих српских ланаца, паризер познатог српског добављача, продавали два комада по цени једног. Умотани траком „1 + 1 гратис“ они су вриштали са полица, а потрошачи су их бесомучно трпали у корпе…

ПРОДАО САМ СЕСТРУ ЈЕВРЕЈКИ ЗА ПАР ЖУТИХ ЦИПЕЛА: Миша Јанкетић никад себи није опростио што су му на ПРЕВАРУ одвели сестрицу, а речи покојне МАЈКЕ су му ОДЗВАЊАЛЕ целог живота

Није ме мрзело да погледам о чему је реч. Тада сам схватила да је навика гледања рока трајања и више него паметна! Рок тих салама истицао је сутрадан. Како сам била у унифоми друге фирме, нисам смела да упозорим жену са двоје деце која је трпала три та пакета у корпу. Рекла бих јој – „жено не ради то, трујеш децу“, али нисам смела ни да писнем.

„ОВО ЈЕ АЛБАНИЈА, НЕ ПРИЗНАЈЕМО ВАШ СУД!“ – Терористи из Куманова прете Македонцима!

Због исте ситуације на свом радном месту сам месец дана касније ризиковала отказ… У униформи млекарице и кикицама моја задатак тог дана, да бих остварила најбољу продају у тој регији маркета, био је да продам две палете сира компаније за коју сам радила. Мислим се – ок, шта је то за осам сати. за час ћу ја то! Али онда…

– Знаш мила, рок истиче сутра, па ћемо продавати „1 + 1 гратис“. Значи лепимо траку, и два комада дајемо по цени једног – рекла ми је комерцијалиста.

АМЕРИКАНЦИ УПАЛИ У АМБАСАДУ ВЕНЕЦУЕЛЕ У ВАШИНГТОНУ!

И тада – мрак на очи. Не верујем. Млечни производ, пред истеком рока трајања. Супер, отроваћемо целу престоницу! Па онда се мислим, није све тако црно. Нису људи ТОЛИКО глупи. Гледаће рок чак и ако ја пробам да им увалим. ЈОК! Како су видели гратисе, кренула је око мене права макљажа! Људи су се тукли, и сиреве у корпу трпали као да ће га јести наредних 10 година! Да је џабе, не би грабили толико.

ОВО ЈЕ ЛИСТА БОГАТАША КОЈИ МИЛИОНИМА ПЛАЋАЈУ НЕЗАВИСНОСТ КОСОВА! Двојицу одлично знате, а трећи је био спонзор Билу и Хилари Клинтон!

Труд око продаје тог дана био је нула,а признајем, за неке сам чак и одмагала… како сам видела да мајке са децом трпају исти сир у корпе, рекла сам тихо, сваки пут ризикујући посао: „немојте“. На упитан поглед само сам им окретала декларацију са роком. Захвалне су долазиле, а ја мирна, јер – бар најмлађе нећемо тровати…

НОВИ УДАР НА СРПСКУ – Британци смењују Додика!

Пазите шта купујете, јер – њима се може. Према закону о правима потрошача трговац не сме да вам прода производ којем тог дана истиче рок. Али зато они који истичу сутра – ту им не можемо ама баш ништа! Осим да обратимо пажњу!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЗЛОУПОТРЕБЉЕНО ПРЕДАВАЊЕ КОМПАНИЈЕ САТУРН: Тајни подаци о руским сателитима доступни на Интернету!

СПРЕМА СЕ НОВИ РАТ НА БЛИСКОМ ИСТОКУ? Сукоб прети око поморске границе, а ево ко би могао да га покрене…

(ФОТО, ВИДЕО) ЈЕЗИВО УБИСТВО У „СРПСКОМ ГРАДУ“! Полиција пронашла спаљено тело труднице, утроба јој је била отворена, беба УКРАДЕНА ИЗ СТОМАКА!

ОДЗВОНИЛО БАХАТИМ ВОЗАЧИМА! Ево колике ће се казне плаћати за паркирање на зеленим површинама, трамвајским шинама…

Извор: Alo

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
30°
Sat
28°
Sun
27°
Mon
28°
Tue