Printscreen
Uncategorized

ПРОМОЦИЈА ОФИЦИРА ВС: Налети авијације и затварање саобраћаја у суботу

Свечаност ће се одржати у суботу испред Дома Народне скупштине у Београду, а у центру града ће доћи до измена у режиму саобраћаја и до затварања појединих улица.

Ваздухоплови Војске Србије надлетаће ужи центар Београда данас до 17 сати, сутра од 12.30 до 16.30, као и у суботу, док ће, такође, поједине улице у центру у суботу бити затворене, поводом свечаности промоције најмлађих официра Војске Србије.

Свечаност ће се одржати у суботу испред Дома Народне скупштине у Београду, а у центру града ће доћи до измена у режиму саобраћаја и до затварања појединих улица сутра од 17.30 до 21.30 часова, као и на дан свечаности у суботу, од 9 до 13.30 сати.

За саобраћај ће бити затворене улице: Трг Николе Пашића до Теразија; Дечанска од Теразијског тунела до Трга Николе Пашића, Таковска од угла са Косовском улицом до Булевара краља Александра, Булевар краља Александра од Кнеза Милоша до Ресавске, Улица Кнеза Милоша од Краља Милана до Булевара краља Александра, Драгослава Јовановића од улаза у јавну гаражу до Трга Николе Пашића, те Влајковићева од Трга Николе Пашића до Косовске.

Генерална проба свечаности одржаће се у петак у 19 часова на платоу испред Дома Народне скупштине.

Извор: Танјуг

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Путинова реч доноси мир у Украјину — под два услова

Заев испуњава бесу Албанцима: Хоће ли Македонија опстати

БЈРМ ће гласати за пријем Косова у Интерпол

Оставите коментар