Друштво Србија

(ВИДЕО) ПРОХУЈАЛО СА ВИХОРОМ: Уз песму и сузе испраћен последњи воз Београд-Бар са Главне железничке станице

Железнички саобраћај у Главној железничкој станици Београд од 1. јула биће потпуно обустављен, као и на прузи Београд Главна станица-Панчево, саопштила је компанија "Инфраструктура железнице Србије".

КАКАВ ЛАЖОВ, СТРАШАН ЛАЖОВ! „Нестали“ новинар Стефан Цветковић „покварио“ полиграф! ИСТИНУ ГОВОРИО САМО КАД ЈЕ РЕКАО СВОЈЕ ИМЕ!

Како се наводи, то значи да се од 1. јула укида железничко службено место Београд Главна станица и у потпуности обуставља железнички саобраћај на подручју Савског амфитеатра.

У складу са тим, железничке компаније „Србија Воз“ и „Инфраструктура“ увешће нову организацију путничког железничког саобраћаја у београдском чвору.

(ФОТО) Јанковић ПУКО – на протесту који је организовао био је једини учесник

Према тој организацији, међународни возови за превоз путника, који су планирани да саобраћају између Београда и Бара, од данас ће полазити из железничке станице Топчидер ка Црној Гори и из Бара долазити у железничку станицу Топчидер.

Међународни воз на релацији Суботица – Бар – Суботица, који креће од 19. јуна, саобраћаће из железничке станице Суботица у 16.45 сати преко Београд Центра (Прокоп) и обратно.

ЕВО ШТА ЈЕ СВЕ ЦВЕТКОВИЋ ЛАГАО НА ПОЛИГРАФУ и какву је БОЛЕСНУ ПРИЧУ смислио кад га је полиција провалила!

Осим возова између Србије и Црне Горе, од 1. јула сви међународни возови саобраћаће до железничке станице Београд Центар, која ће бити и полазна станица тих возова у супротном смеру.

Реч је о два воза из Будимпеште, као и по једном возу из Беча, Љубљане, Цириха, Солуна и Софије до Београда и из главног града Србије за Мађарску, Аустрију, Словенију, Швајцарску, Грчку и Бугарску.

За возове у унутрашњем путничком железничком саобраћају, који су до сада саобраћали преко Главне железничке станице Београд, од 1. јула 2018. године полазна и долазна станица биће Београд Центар (Прокоп), пише у саопштењу.

ПОРОДИЦА СЕ ОГЛАСИЛА ПОСЛЕ ДРАМАТИЧНЕ ПОТРАГЕ ЗА НОВИНАРОМ ИЗ БЕЛЕ ЦРКВЕ: Ево шта мајка Стефана Цветковића каже о његовом нестанку

Последњи воз Београд-Бар синоћ је испраћен са Главне железничке станице уз звуке песме “А сад адио”. Сведоци говоре да су поједини радници са железнице плакали док је воз полазио.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ДВЕ ГОДИНЕ ОД СМРТИ ЈЕДНОГ ОД НАЈБОЉИХ СРПСКИХ ГЛУМАЦА: По ОВИМ улогама ћемо највише памтити легендарног Манду!

НАЈВАЖНИЈА УТАКМИЦА СРБИЈЕ ПОСЛЕДЊИХ ГОДИНА! Ево шта су све КРСТАЈИЋ И КОЛАРОВ рекли пред меч са Костариком

МОНСТРУОЗНА ПРОПАГАНДА! Син логораша, Србин, тврди: ЈАСЕНОВАЦ БИО КАО ЛЕТЊИКОВАЦ, место забаве, развијеног културног и спортског живота?!

Извор: Правда/Фонет

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
14°
25°
Sun
26°
Mon
27°
Tue
25°
Wed