Printscreen
Србија Хроника

ПРОГАЊАО ЖЕНЕ ПО ВЕЛИКОМ ГРАДИШТУ! Младић слао поруке, узнемиравао и уцењивао жене преко Фејсбука, полиција му стала на пут!

Милош Стојковић (25) из Пожаревца ухапшен је пре два дана, због сумње да је прогањао и полно узнемиравао жене са подручја општине Велико Градиште.

После истека полицијског задржавања од 48 сати, он је предат основном јавном тужиоцу у Великом Градишту на саслушање, у присуству браниоца одређеног по службеној дужности.

(ВИДЕО) ШОК! РАТКО МЛАДИЋ СЕ УЖИВО УКЉУЧИО У ПРОГРАМ Српски генерал обратио се Србији: ЉУБИ ВАС ДЕДА РАТКО! Посебну поруку је имао за Војислава Шешеља

Њему је одређен притвор до 30 дана, како не би утицао на сведоке и како не би поновио дело за које се терети. Осумњичени је од августа до дана хапшења, одржавао контакте са три жене, преко фејсбука.

ПОБЕГАО САМ ОД ЛУДИЛА ВУКА ЈЕРЕМИЋА: Дневно попуши и попије моју плату, томпуси му коштају 1.400 евра, пије вино од 350 евра…

Пошто је желео са њима да ступи у емотивну везу, оне су га одбиле, јер су много старије од њега, око 20 година. Међутим, он то није хтео да прихвати, већ их је непрестано називао, по 200 и 300 пута и претио да ће да објави њихове фотографије које су му слале.

Осим тога, он је од њих покушавао и да изнуди новац, као не би објавио ове фотографије.

Рат Вашингтона и Москве у УН због Србије: Рус одувао Американца!

Све три су га пријавиле, после чега је ухапшен и притворен. За иста кривична дела, он већ има више кривичних пријава поднетих од стране пожаревачке полиције у редовном поступку, без одређења притвора.

Ванредно заседање безбедњака: Сви на задатке да се спречи егзодус Срба

Наредних дана следи истрага, током које ће се саслушати сведоци и обавити психијатријско вештачење осумњиченог, да би се утврдило да ли је урачунљив. За кривично дело прогањање законом је предвиђена казна до 3 године, а за полно узнемиравање до 6 месеци затвора.

(ВИДЕО) ЖЕСТОК СУКОБ САШЕ ПОПОВИЋА И ВОДИТЕЉА У ПРОГРАМУ УЖИВО: Срђан је једном реченицом РАЗБЕСНЕО директора Гранда, а онда су се погледали ДИРЕКТНО у ОЧИ

Тужилаштво и полиција апелују на грађане које је осумњичени узнемиравао да то и пријаве, као и да пријаве било чија узнемиравања, како би се виновници процесуирали на основу новог кривичног дела прогањање, уведено у кривични закон од ове године.

СТРАШНА ПОРОДИЧНА ТАЈНА У РУШЊУ: Мушкарац који је давио жену, обесио се на истом месту где и његов брат!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Академици нису прихватили оставку Владимира Костића

ПЕНЗИОНЕРКА ЦОКА КОЈА ЈЕ УБИЛА ИНВЕСТИТОРА ИСЕКЛА ВЕНЕ! Стојанка покушала да се убије у затвору?

ДАНИЈЕЛА ЈЕ ИМАЛА 2 СПОНТАНА ПОБАЧАЈА: Све што је желела било је дете, отишла је под ОСТРОГ и онда јој је ЛАЗАР преокренуо цео живот!

ХОРОР У СРПСКОЈ ЦРЊИ! ПСИ ПОЈЕЛИ ЧОВЕКУ ЛИЦЕ У РОЂЕНОЈ КУЋИ: Бицикл је био наслоњен на ограду, а оно што смо видели унутра ПРОГОНИЋЕ НАС ДОК СМО ЖИВИ

НОВИ УДАР НА ЏЕП ВОЗАЧА У НАЈАВИ! Дробњак: Тражићемо поскупљење путарине и наплату на магистралним путевима, али за ОВА ВОЗИЛА!

ДРАМА ЈУТРОС У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА! Стигла анонимна дојава да је ПОСТАВЉЕНА БОМБА КОД ЗГРАДЕ СКУПШТИНЕ!

Информер

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
27°
Wed
29°
Thu
30°
Fri
23°
Sat