Foto: Beta
Спорт

ПРОЦУРИЛО ПИСМО ХРВАТСКОГ ХУЛИГАНА КОЈЕ ЈЕ УПУТИО ДЕВОЈЦИ: Садржај открива све непознате детаље око хаоса на стадиону Партизана

Медији настављају да се баве са 156. вечитим дербијем и масовној тучи која се десила током утакмице.

(ВИДЕО) НЕВИЂЕНИ ФЕНОМЕН КОД ГАЦКА: Пећина направила језеро које је поделило село!

Оно што сигорно се зна, а то су потврдили и званични органи Србије, је да су учесници инцидента држављани Хрватске. Сви осумњичени за изазивање хаоса на 156. вечитом дербију прошле среде су у притвору који им је одређен након саслушања у тужилаштву.

УЖАС КОД ПОЖАРЕВЦА: Изрешетао полицајца аутоматском пушком, па пуцао на припаднике САЈ!

Медији данима наводе ко је организатор нереда, да ли је у питану новац, дрога, превласт на трибинама….

Како се наводи, као необорив доказ да су Сплићани дошли на стадион с намером да изазову хаос нађен је у хотелској соби једног од приведених.

(ФОТО) ОВО ЈЕ ПОЛИЦАЈАЦ КОЈИ ЈЕ ИЗРЕШЕТАН КОД ПОЖАРЕВЦА: Волео је коње, уживао у свом послу, а онда је убијен на задатку!

Наиме, код једног од хулигана пронађено је писмо упућено његовој девојци. Полиција и која је анализирала писмо сматра да је Иван писмо написао из страха за сопствени живот, јер је знао где иде, и љубави према девојци коју назива Љубе.

Из самог писма исто може да се закључи да су хулигани из Сплита дошли са намером да изазову тучу, а не туристички, како је тврдила супруга једног од хулигана, јер је Иван Роналд Мишковић написао у писму:

(ВИДЕО) ДРАМАТИЧАН СНИМАК ЗАПРЕПАСТИО СРБИЈУ: Дете вришти док га одводе из Центра за социјални рад!

„Имам опасан, веома опасан дан зато ти и пишем јер ко зна како ће бити. Добићу можда мало батина али ћу их дати више, пуно више.“

Наводи се да се из писма види да су хулигани били добро припремљени, јер је млади Сплићамнин написао да се организовало њих око 150 и да су израчунали да ће се тући са њих 600.

А на основу конотације из писма јасно је да се Иван и помало боји.

– Мало бринем, али не одустајем, стоји у писму.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ ЗА ТАСС: Нема тог притиска због којег би Србија увела санкције БРАТСКОЈ РУСИЈИ!

Лавров у Србији поводом важног јубилеја: Радујем се доласку у пријатељски Београд

Јовановић: Нема разлога за републичке изборе

Извор: Курир спорт/Блиц

Оставите коментар