Европа Свет

ПРОЦУРИЛИ УЖАСНИ ДЕТАЉИ ИЗ ЖИВОТА ПРИНЦА ЧАРЛСА: Пријатељи који су га звали у госте тешко су се покајали, а шта је тек радио баштованима!

Принц Чарлс често је описујући свој живот рекао да сматра да је он ужасан. Међутим, према ономе што је објављено у новој књизи о његовом раскошном животу, види се да се није превише ни трудио да га учини бољим. Чарлс није био превише пажљив и љубазан ни према својим пријатељима.

Једном када су га позвали на викенд у североисточну Енглеску, он је наредио је својим људима да дан пре путовања преместе сав намештај из његове спаваће собе код пријатеља код којег је требао да борави. Чарлс је из уређене гостинске собе свог домаћина избацио сав намештај и уместо њега ставио свој. Ормаре, полице, ортопедски кревет, па чак и своју постељину, мали радио, посебан виски, флаше воде и два пејзажа Шкотске. Достављена му је чак и храна, наравно органска.

Објављени су НЕВЕРОВАТНИ подаци о томе како је гласала руска војска

Његов домаћин одлучио је да га никада више не позове у госте. Слична ситуација догодила се и на другом путовању „у госте“. Чарлс је требало да дође на продужени викенд код пријатеља. Његови домаћини су, током месеци припрема, позвали бројне госте на вечеру, наручили храну, пиће и цвеће како би све било савршено.

Међутим, када је стигао тај петак, Чарлс се није појавио. Из његове канцеларије су јавили домаћинима да ће због посла принц доћи сутрадан ујутро. Идући дан није дошао ни на ручак, а домаћине је опет обавдестила његова канцеларијада ће принц доћи на вечеру, али је убрзо отказао дружење због „изненадних околности“.

ПОСЛЕДЊА ФОТКА ПРЕ ТРАГЕДИЈЕ: Уживали су у кафићу, па свратили до Острога, а онда се догодила СТРАВИЧНА НЕСРЕЋА

Чарлс је касније објаснио домаћинима да није могао да „напусти лепоту сунцем обасјаног врта у Хајгрову“. Домаћини, који су потрошили баснословне своте новца на његов долазак, били су очајни.

Колико је лош гост, толико је Чарлс лош и као домаћин. Током четири месеца колико је живео у Шкотској, позивао је много људи да му дођу у посету и праве му друштво. Међутим они су све морали сами да плате.

Када је приређивао забаве у свом дому све је било прилагођено његовим навикама и жељама. Гости би добили вечеру око 20 сати, а он би дошао око 20:15, јер није хтео да једе прво јело.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ТРАГЕДИЈА У ЦИРКУСУ! Члан „Цирqуе ду Солеил“ умро после пада током представе

Његови гости почели би да једу без њега, али пре доручка их је Камила замолила да не започињу без њега јер би се принц увредио.

Сви његови радници жале се на његово понашање. Чарлс, наиме, воли да „пљује“ по другима и јада се како му је живот ужасан, а сви запослени бескорисни. Посебно није подносио када му у канцеларији није била савршена температура.

(ВИДЕО) АМЕРИКАНАЦ НОКАУТИРАО ХРВАТА: Општа туча кошаркаша Сплита и Задра

Сигурно јабизарнија прича је о његовим баштованима. Како принц није желео да се користе икакви пестициди, запослио је четворицу баштована који би лежећи на стомаку чупали коров док би их вукао „ланд ровер“.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Ана Брнабић: Подршка родитељима на три начина

Путин већ у првом говору најавио промене у Влади

УБИСТВО КОД ВРАЊА: Усмртио комшију на сеоском путу па побегао са места злочина

Извор: Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
22°
Tue
22°
Wed
22°
Thu
20°
Fri