Србија Хроника

ПРОЦУРИЛА ИЗЈАВА ПЕВАЧИЦИНЕ МАЈКЕ: Кајем се што сам лагала полицију! Јелена ми није рекла да је…

Зорица Крсмановић, мајка убијене певачице Јелене Марјановић, прошле године се пред смрт пожалила комшиници да је можда ненамерно угрозила истрагу ћеркиног убиства! Пријатељици се жалила да јој Јелена у телефонском разговору 2. априла 2016, мало пре убиства, није ни поменула да трчи насипом у Борчи, иако је Зорица полицајцима рекла да јесте!

ХОРОР НАДОМАК ПОЛИЦИЈСКЕ СТАНИЦЕ У БАТАЈНИЦИ: Девојка изодена ножем, извађена јој слезина, а све због јакне

Зорица се због ове ненамерне грешке до краја живота кајала, плашећи се да је можда нехотице истрагу усмерила у погрешном правцу!

Комшиница спремна да сведочи

Зорица је, наводно, ово испричала прошле године својој комшиници, која је и Јеленина блиска пријатељица из детињства. Та жена је дала изјаву о томе Центру за форензичка истраживања (ЦИФ) из Новог Сада, који је ангажовала породица Крсмановић ради ефикасније истраге Јелениног убиства.

Ова жена, међутим, до сада није позивана у Више тужилаштво, које води истрагу против Јелениног мужа Зорана Марјановића, иако је она изразила спремност да званично сведочи о разговорима са Зорицом.

У изјави за ЦИФ,  она је дословно навела:

– Зорица је до смрти, 4. октобра 2016, понављала да је направила фаталну грешку, јер је неколико дана после Јецине смрти схватила да јој она у последњем телефонском разговору заправо ни у једном тренутку није споменула локацију где трчи, а камоли да је у питању насип у Борчи. Јелена јој је тад телефоном рекла само да је на трчању и да ће, кад заврши, отићи кући да постави ручак својима и да ће потом доћи код ње. Након тога је Јелена убијена – посведочила је ова жена.

ПРАЉАК ЈЕ ЖИВ И ЗДРАВ, СВЕ ЈЕ ИЗРЕЖИРАНО: Теорије завере о самоубиству осуђеног ратног злочинца

Мајка покојне певачице никада у медијима није помињала насип у том контексту. Зорица је, иначе, стално говорила да је после разговора с ћерком имала „неки чудан осећај“.

– Нешто ме је стегло у грудима, као да ме боли срце. Мислила сам да ми је то реакција од терапије, не знајући да је Јецу неко убио – јецајући је причала Зорица, којој је зет Зоран кобног дана први јавио да јој је ћерка нестала.

Након што је Зоран ухапшен 15. септембра, појавила се и информација од чланова породице Крсмановић да Зорица заправо никада није била сигурна да ли је тог 2. априла уопште и причала са својом ћерком јер је, како је говорила, Јелена била задихана и разговор је трајао кратко.

НОВИ ДЕТАЉИ СУРОВЕ ЛИКВИДАЦИЈЕ У НОВОМ САДУ: Страдао због фудбала?! Убиство Марка Маркуша уговорено у селу Станишићи у Републици Српској!

Вештачење ће пружити доказе о месту убиства

Још увек се чека да се објаве резултати вештачења базних станица на основу којих би требало да се прецизира где је тачно убијена Јелена. Зоран је од почетка тврдио да је његова супруга нестала 2. априла мало пре 16 часова, трчећи насипом у Борчи.

Зорица је после тешке болести и туге умрла 4. октобра прошле године, шест месеци после бруталног убиства њене ћерке. Најближи рођаци, који су били поред ње, изјавили су да је, умирући, дозивала Јеленино име.

Ноћни сусрет на насипу

Јеленина блиска пријатељица такође је изјавила да јој је Зорица причала да је у ноћи када јој је нестала ћерка наишла на једног од чланова породице Марјановић и још неколико особа у непосредној близини канала, у ком је Јеленино тело нађено дан касније:

ТРИБУНАЛ СПРОВОДИ ИСТРАГУ: Откривено шта је било у бочици из које је пио Праљак

– После обуставе полицијске потраге Зорица се са једним рођаком још једном прошетала по Борчи у нади да ће наћи Јелену. Обишли су насеље, а потом су отишли на насип. Тамо је, како је рекла, срела двоје-троје људи, међу којима је био и један од Марјановића. Када су их питали шта раде ту, одговорили су им да нису одустали од потраге. Налазили су се баш крај места где је Јелена сутрадан нађена мртва.

Инспектори београдске полиције који истражују убиство Јелене Марјановић обавештени су да су завршена сва вештачења физичких и биолошких трагова са места злочина на насипу у Борчи и да има чврстих доказа да је њен муж Зоран убица. 

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО) ЗАГРЕБ ОБЛЕПЉЕН УМРЛИЦАМА: Издахнула је наша драга мајка, бака, Република Хрватска

(ВИДЕО) ПРВИ ПУТ У ИСТОРИЈИ РУСИЈЕ: Нов командант ратне авијације је пешадинац – зову га „челична песница“ и згазио је терористе у Сирији

Вучић у Генералштабу на пријему извештаја о стању у ВС

Најстарији ски-центар у Србији одлази у историју (ВИДЕО)

Милица Заветница ошинула по Кокану Младеновићу због блаћења српског народа

Извор: Информер

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
14°
26°
Thu
28°
Fri
30°
Sat
32°
Sun