Printscreen
Србија Хроника

Процурео САДРЖАЈ ОПТУЖНИЦЕ против Зорана Марјановића: Ово су 4 КЉУЧНА ДОКАЗА!

Допуњена оптужница против Зорана Марјановића потврђена је у четвртак од Вишег суда у Београду. Текст написан на више од 60 страна.

ЈЕДАН ПОТЕЗ СПАСАО ЈЕ ЖИВОТ СТРАХИЊИ КОМЕ ЈЕ ПОДМЕТНУТА БОМБА: Ушао је у аутомобил, а да се није ово десило, РАЗНЕЛА БИ ГА ЕКСПЛОЗИЈА!

Блато на панталонама, крв у „мерцедесу“, вештачење мобилних телефона, као и искази сведока, само су неки од тешко оборивих доказа против Зорана Марјановића који га терете за свирепо убиство супруге.

Допуњена оптужница против Зорана Марјановића потврђена је у четвртак од Вишег суда у Београду. Текст написан на више од 60 страна у којем је тужилац изнео доказе који су прикупљени за две године и четири месеца, од када је Јелена Крсмановић убијена, био је више него довољан да Виши суд закључи да постоји оправдана сумња да је Зоран Марјановић у каналу код насипа у насељу Црвенка у Борчи убио своју супругу.

БЕОГРАДСКИ УРГЕНТНИ ЦЕНТАР ОВАКАВ СЛУЧАЈ НЕ ПАМТИ: Младић прогутао 13 хемијских оловака и најлон кесу! ЛЕКАРИ У ШОКУ!

БЛАТО НА ПАНТАЛОНАМА
Вештачења која су изведена током истраге убиства Јелене Крсмановић довела су до круцијалних доказа који терете Зорана Марјановића. Највећи од тих доказа је блато на Зорановим панталонама које одговара блату из канала у којем је певачица пронађена мртва 2. априла 2016. године.

Како стоји у оптужници која је потврђена, вештачење блата обавио је Национални криминалистички технички центар 4. септембра 2017, само 10 дана пре него што је Зоран ухапшен.

СПРЕМАЈТЕ МУНИЦИЈУ ЗА НОВИ 5. ОКТОБАР: Обрадовићев и Ђиласов човек позива на крвопролиће

Srpski telegraf

– Према налазу и мишљењу НКТЦ, произилази да спорни узорци: траг земље са десне ногавице Зорана Марјановића висине 10,5 цм, траг земље са десне ногавице висине 19 цм Зорана Марјановића, траг земље са леве ногавице висине 25,5 цм панталона Зорана Марјановића и узорци земље из канала у близини места где је пронађено тело оштећене имају исти молекуларни састав – пише у оптужници, а преноси блиц.рс.

ОВО ЈЕ ДОСИЈЕ МОМКА ЧИЈИ ЈЕ АУДИ ДИГНУТ У ВАЗДУХ: Избегао смрт срећом, Шпањолка тешко повређена!

КРВ У КОЛИМА
Поред блата, доказ који указује на то да је Зоран починилац овог монструозног кривичног дела јесте певачицина крв на задњем седишту Марјановићевог „мерцедеса“.

– ДНК изолован с наслона задњег седишта путничког возила марке „мерцедес“ припада Јелени Марјановић, а по свом интензитету одговара јачем трагу крви – указује тужилаштво у оптужници против Марјановића.

Како стоји у оптужници, иако се ради о возилу којим је најчешће управљала Јелена, односно управо због тога тужилац је поставио питање одакле јачи траг њене крви на заслону задњег седишта.

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ
Такође, један од доказа је и вештачење мобилних телефона покојне певачице, Зорана Марјановића, али и његових чланова породице.

На основу тог вештачења, како стоји у оптужници, Зоран Марјановић свесно је искључио свој телефон чим је стигао на насип да би га поново укључио у 17.04, на месту где је базна станица лоцирала певачицин телефон.

(ВИДЕО) ДВА БРАТА БЛИЗАНЦА ЗАМЕНИЛА МЕСТА У ЗАТВОРУ: Једном се ближила СМРТНА КАЗНА, а ова превара је шокирала целу земљу

Тужилац је у оптужници указао и на још једну битну ствар – исказ Зорана Марјановића, где тврди да је, пошто се Јелена попела на насип да трчи, он остао са њиховом ћерком 15-20 минута испод насипа, те да су тек онда кренули у лагану шетњу њој у сусрет.

Према речима тужиоца, а осврћући се на вештачење мобилних телефона, то је готово немогуће јер би то практично значило, с обзиром на то да се Јелена попела на насип у 16.38 (када је он искључио телефон), да се Марјановић попео на насип 15-20 минута касније, у 16.53, односно у 16.58 и лагано кренуо ка другој рампи. То је нелогично јер он није могао са дететом од пет година да пређе 1.100 метара за шест минута.

СВЕДОЦИ
Сведочења људи који су се 2. априла 2016. године нашли на насипу пре или после периода када се догодило свирепо убиство несрећне певачице представљају још један од битних доказа који су показали да постоји оправдана сумња да је Зоран убио Јелену.

Наиме, у оптужници они су испричали да су видели Зорана и Јелену на ливади испод насипа са ћеркицом. Зоран, Јелена и Јана су се на тој локацији задржали око сат времена, а потом су кренули на насип. Заправо, према речима сведока, девојчица није у први мах кренула за родитељима, већ се Зоран по њу вратио након 15 минута и одвео је до свог аутомобила који је био паркиран у близини. Након тога, према његовим речима, Зоран се аутомобилом “доста брзо” удаљио у непознатом правцу. Јелена није била са њима.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЗАШТО ЈЕ ДО САДА ЋУТАО Крстајић открио велику истину о Матићу после које ништа неће бити исто

ЗАХАРОВА О ОСИРОМАШЕНОМ УРАНИЈУМУ: Агресору компензација, жртви ништа!

ЈЕЗИВО: Ево шта би се десило када би сви ЉУДИ ОДЈЕДНОМ НЕСТАЛИ СА ЗЕМЉЕ!

НЕК ВАМ ДЕДОВИ КАЖУ КАКО ПРОЛАЗЕ ОНИ КОЈИ ИДУ СИЛОМ НА РУСИЈУ! Сергеј Шојгу упутио јасну поруку Немцима!

ЛАЗАНСКИ: Август 1941 – Они су бомбардовали главни град Рајха

republika.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
31°
Thu
24°
Fri
24°
Sat
24°
Sun