Pixabay
Забава

ПРИЗОВИТЕ АНЂЕЛА ЧУВАРА Заштитите свој дом од трагедије!

Анђели су независна бића која никада нису живела на земљи, већ припадају вишим сферама постојања.

Неки од њих су одабрани да нас воде кроз живот, да нас чувају или да чувају град у којем живимо, а неки су само гласници и преносиоци порука између људи и виших стања свести.

ХРВАТИ И БОШЊАЦИ ЋЕ САХРАНИТИ БИХ, А НЕ ДОДИК: И Запад дигао руке, укапирао да НЕМА СПАСА НЕМОГУЋОЈ ДРЖАВИ!

Анђели се везују за лепоту, мир, испуњење, срећу, смех и љубав. Они су ту да нам помогну у сваком моменту, само је потребно да им се обратимо.

Верске књиге кажу да су анђели ту да људима јаве тајне и намере Божје, јер Бог је прво створио духовни свет, свет анђеоски, па тек касније свет човечански.

Постоје разне врсте анђела који имају различите задатке:

1. Лични анђео, који се назива анђео-чувар. Он је у потпуности повезан са особом прати је и чува. Многи људи имају своје анђеле чуваре дуго, дуго током живота, али нису свесни њиховог присуства. Ти чувари се заслужују благословом из добрих дела предака.

НЕЋЕТЕ ВЕРОВАТИ ШТА ЈЕ ОВАЈ ЧОВЕК УРАДИО: Киднаповала га два мушкарца пред женом, вратио се после два дана и открио истину

2. Анђели–чувари природе. Они чувају одређене делове шума, мора, река. Е, то су она места у природи која су проглашена енергетским центрима. Дата места, осим укрштања добрих струја земљане и космичке енергије, имају и своје анђеле.

3. Анђели-заштитници дома. Њих је потребно призвати. Од њих се тражи заштита и духовно оживљавање простора. Овакав дом је испуњен осећајем мира, хармоније и сигурности.

Око самог човека

Када је неко људско биће обухваћено енергијом анђела, онда оно несвесно нуди помоћ и помаже другој особи која је у невољи или на некој животној прекретници, усред тешког животног периода. Понекад се особа-доброчинитељ тих добрих дела не може ни сетити.

НИСУ СРБИ, АЛИ СУ СВИ ДО ЈЕДНОГ ГИНУЛИ ЗА СРБИЈУ!

У околини (пример из праксе)

Већина људи не види анђеле, али њихово присуство може да се осети. Једном приликом, у Сплиту, са мном у ресторану седели су моји клијенти и њихови дизајнери Енглези. Радили смо заједно на пројекту, те су заједничке вечере биле обавезне, јер смо се током њих најопуштеније договарали о распореду током сутрашњег радног дана. Те вечери, прича је започета темом анђела. Моје искуство и рад са њима сам покушала да пренесем и дочарам Енглезима који су били у тоталној неверици. Та прича је трајала десетак минута. Да напоменем, седели смо у мирном делу ресторана. У близини није било ни конобара ни других пролазника, јер је у питању био донекле изоловани део ресторана.

Анђели могу да се „открију“ и присуством благе промаје, затим осећајем да вас је неко дотакао по рамену или коси, звуцима звончића, те светлосним одсјајима.

СЕПАРАТИСТА ВЕСЕЛИНОВИЋ УДАРИО НА СРБИЈУ И СРПСКУ: Ко год је хтео под србијанску шајкачу, нај*** је

Призивање анђела у дом

Пре било чега, дом првенствено треба темељно очистити и енергетски прочистити (тамјаном и анђеоским миксом биљака).

Када сте припремили дом, седите, умирите ум и позовите анђела да уђе. Мислима покушајте да створите слику како улази кроз врата. Све време жмурите и обратите пажњу, након пар минута, на осећања која проживљавате. Осетите како се ваш дом испуњава светлошћу и како је том светлошћу обавијен ради заштите. Дом једном недељно можете окадити тамјаном и анђеоским миксом биљака

ОВО СЕ НИКАД НИЈЕ ДОГОДИЛО Сале објавио списак играча какав ЈОШ НИЈЕ ВИЂЕН у српској кошарци!

Анђеоски олтар

Он је обавезан део сваког дома чији власници или корисници желе да буде испуњен енергијом анђела. Поставите фигуру анђела која вам се највише свидела приликом куповине, једну свећу и недељно свеже цвеће. Нека ово буде место најлепше енергије у дому. Свећу палите када год желите да се обратите анђелима. Током прочишћења (анђеоским миксом биљака), посебно обратите пажњу на овај део простора.

(ВИДЕО) ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ БЛОКИРАНА!

Благословен дом

Ако у дом желите да доведете појачану енергију анђела, потребно је да окачите слику анђела на зид (клијенти углавном одаберу икону Белог анђела за дату потребу). На одабран зид смете да окачите само одабрану слику анђела и нити једну поред ње.

КОНКУРС КОЈЕМ СЕ СМЕЈЕ ЦЕЛА ЦРНА ГОРА: ОВЕ РАДОВЕ ШАЉИТЕ МИНИСТАРСТВУ ОДБРАНЕ!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Порошенко: „Северни ток 2“ неће бити реализован

МА, МОРА ДА ЈЕ ДО НАС! Немачка нема сазнања о ВЕЗИ БОМБАРДОВАЊА И РАКА

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ФОТО) КРВАВА СВАДБА У БЕЛОЈ ЦРКВИ: Рођаци су ме тукли песницама, газили и вукли по поду! Кренули за нама у болницу са намером да нас УБИЈУ!

(ФОТО/ВИДЕО) СА ЛИЦА МЕСТА – БЛОКАДЕ ШИРОМ СРБИЈЕ!

Извор: alo.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
21°
Fri
23°
Sat
25°
Sun
23°
Mon