Printscreen
Друштво Србија

ПРИВАТНИ ДЕТЕКТИВИ МОГУ ДА ВАС ПРАТЕ И ПРОВЕРЕ ДА ЛИ СТЕ НА ЛАЖНОМ БОЛОВАЊУ! Агент открива: Прво причамо са комшијама и пријатељима, а онда…

"Контактирајте нас и ми ћемо извршити проверу лажног боловања у вашој компанији" гласи оглас на сајту једне београдске детективске агенције, што је иначе и посао за који су приватни детективи недавно добили овлашћења.

Шта тачно могу да раде агенти и на који начин врше проверу да ли је радник заиста болестан, разговарали су у Јутарњем програму са Јованом и Срђаном директор агенције Протецта МЦИ Ратко Јолић и помоћник повереника за заштиту података о личности Златко Петровић.

(ВИДЕО) ПОГЛЕДАЈТЕ КАКО СРБИ НА КОСМЕТУ СЛАВЕ ВЕЛИКУ ПОБЕДУ У ИНТЕРПОЛУ!

„Послодавац према постојећем закону има право да контролоше да ли је радник заиста на оправданом боловању. Према новом Закону о детективским делатностима, послодавац има право да нас ангажује“, наводи Ратко Јолић.

СРБИЈА ПОБЕДИЛА И У ДРУГОМ КРУГУ! Такозвано ,,Косово“ НИЈЕ ПРИМЉЕНО у Интерпол ни након другог круга гласања!

На питање на који тачно начин ће детектив да утврди да ли је радник на лажном боловању или не, Јолић додаје:

(ФОТО) ДЕБАКЛ АЛБАНАЦА ЗАБОЛЕО АМЕРИКУ! Након победе Србије огласили се скандалозном изјавом препуном злобе!

„Можемо да питамо комшије, односно да обавимо разговор са њима, имамо право да контактирамо пријатеље, да одемо на пријављену адресу“, наводи Јолић.

ШИПТАРИ ПОЛУДЕЛИ! Кукају и проклињу што нису примљени у Интерпол, крива им ,,ДИВЉА КАМПАЊА СРБИЈЕ“!

Како даље наводи, да не би било забуне, радник има право да прошета, изађе и томе слично, али не и да стиче доходак док је на боловању, односно да ради негде.

Са друге стране, помоћник повереника за заштиту података о личности Златко Петровић каже да се мора водити рачуна о владавини права.

Дачић о гласању за пријем тзв. Косова у Интерпол: Лепо сам им говорио да не покушавају и да се не брукају!

„Није у закону тачно написано да послодавац има право да ангажује приватне детективе, иако тако стоји у Закону о детективским делатностима. Детектив код лекара не би смео да добије никакве информације, јер се нечији картон добија само уз одлуку суда или писмени пристанак лица“, додаје Петровић, који се осврнуо и на услуге једне детективске агенције, која на свом сајту нуди услуге „медене замке“.

„У склопу медене замке, која је заправо праћење мужа или жене, пише да нуде атрактивне агенте“, додаје Петровић и пита се да ли је по закону да детективска агенција нуди лепезе атрактивних агената.

(ФОТО) СРБИН ЗБОГ НАШЕ ТРОБОЈКЕ ДОЖИВЕО ШИКАНИРАЊЕ У АМЕРИЦИ: Дошао на меч да гледа Николу Јокића, развио заставу Србије, а онда је уследио ШОК

Водитељка Јована Јоксимовић је дала пример за медену замку када жена посумња у неверног мужа, а онда ангажује атрактивну дететктивку која га заведе и потом све то пошаље жени.

Шта ради детектив

ДАРКО ЛАЗИЋ ДОБИО ВИСОКУ ТЕМПЕРАТУРУ: Лекари не знају шта се дешава с певачевим телом

Нема право увида у медицинску документацију, одлазим да видим где тај човек живи. Обилазим комшилук, пријатеље и увек се представим. Питам их где он одлази и зашто није на послу. Онда рецимо могу да одем на њиву која је у његовом власништву и затекнем га како оре њиву. Довољан је доказ што сам га видео, не морам ни да га фотографишем“, објашњава Јолић.

На питање колика је цена те услуге, Јолић је додао да све зависи од услуге и да се она наплаћује по сату, али да је оквирна цифра око 25 евра по сату.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

РХМЗ УПОЗОРАВА НА ЛЕДЕНУ КИШУ И ОЛУЈНИ ВЕТАР ОД ЧАК 100 КМ/Х! Ко не мора, нек не излази! Погледајте шта нас чека!

(ВИДЕО) Вучић о нашем тријумфу у Интерполу: Велике силе су се намериле на малу Србију, али ми смо победили!

ВУЛИН: Црној Гори важније везе са нарко-картелом него са Србијом

ЖЕНА СТРАДАЛА У ПОЖАРУ! Ватрена стихија прогутала стан у Нишу!

ПРВА ПОБЕДА СРБИЈЕ: Приштина није добила довољан број гласова у првом кругу!

АНА ЈЕ ЗЛОБНА И ОПАСНА ЖЕНА! ВАРАЛА ЈЕ МОГ СИНА, НЕ ДА НАМ ДА ВИДИМО УНУКУ! Отац Дарка Лазића о проговорио о односу са БИВШОМ СНАЈКОМ!

САЗНАЈЕМО: Почела расправа о пријему тзв. Косова у Интерпол, 10 земаља до сада подржало Србију!

Вучић о Интерполу: Надам се победи! Замолио сам неке председнике да не подлегну утицајима!

Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
13°
24°
Wed
26°
Thu
28°
Fri
27°
Sat