mup.gov.rs
Србија Хроника

Притвор сину Насера Кељмендија због насиља над девојком

Први основни суд у Београду одредио је притвор до 30 дана сину једног од вођа најјачих албанских криминалних кланова Насера Кељмендија, Елвису који се сумњичи да је тукао своју девојку Ј. Р. и јер је незаконито држао пиштољ са шест метака у стану у којем су боравили.

Портпарол суда Ивана Рамић рекао је за Танјуг да је притвор Кељмендију одређен на предлог тужилаштва због опасности од бекства, да не би утицао на сведоке, као и да не би у кратком временском периоду поновио кривично дело.

Елвис Кељменди (39) ухапшен је у уторак у Београду након што га је девојка пријавила за насиље.

„Кељменди је на саслушању код тужиоца негирао да ју је тукао и рекао је тужилаштву да му је из стана у уторак однела милион динара“, рекао је његов бранилац Небојша Перовић.

,,Делије“ поручиле Младићу: Частан Србин тебе слави

„Мој брањеник је тужиоцу испричао да га је Ј. Р. (25) јурила да је преко пријатеља убаци да игра у серији „Сенке над Балканом“, али пошто то није успео, она је променила свој став“, навео је Перовић.

У уторак су заједно преспавали у стану, а након што је он отишао, девојка је остала да спава.

Перовић је напоменуо да је Кељменди у својој одбрани навео да се у стан вратио тек по позиву полиције ради претреса и тада је приметио да му је нестало милион динара.

Кељмендијев адвокат је додао да оштећена има налаз лекара из Ургентног центра Новом Саду према у којем се констатује да има два или три хематома стара два дана.

ГЕНЕРАЛ ПОРУЧИО: ,,Док сам жив борићу се за истину о нашој борби!“

Портпарол тужилаштва Александра Ђенадић раније је рекла је Танјугу да је Кељменди саслушан због сумње да је извршио кривична дела насиље у породици и недозвољено држање ватреног оружја и муниције.

Полиција је јуче саопштила да се након претреса гараже и стана пронашла пиштољ у илегалном поседу и шест метака.

Са поменутом девојком је био у вези око осам месеци.

Такозвано Специјално тужилаштво Косова терети његовог оца Насера Кељмендија, за организовани криминал, убиство Рамиза Делалића и куповину, поседовање, растурање и неовлашћену продају разних врста наркотика и у току му је суђење.

Медији пишу да се он сматра вођом једне од најјачих албанских криминалних група на Балкану и да се годинама налази на „црној листи“ САД.

Извор: РТС

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

,,Делије“ поручиле Младићу: Частан Србин тебе слави

ГЕНЕРАЛ ПОРУЧИО: ,,Док сам жив борићу се за истину о нашој борби!“

ПРОГОН СРБА СЕ НАСТАВЉА: Шиптари ухапсили Србина из Призрена!

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
29°
Wed
29°
Thu
29°
Fri
30°
Sat