Printscreen
Политика Србија

ПРИШТИНА ОПЕТ ПРОВОЦИРА: ЗСО коју формира Српска листа неће имати легитимитет

У првом реаговању на најаву Српске листе да ће формирати Заједницу српских општина, из косовске владе је саопштено да та заједница неће имати легитимитет, због непоштовања, како се наводи, "закона Републике Косово".

ПУТИН ПОРУЧИО ВУЧИЋУ: КО НАПАДНЕ СРБИЈУ, НАПАО ЈЕ РУСИЈУ!

У првом реаговању на најаву Српске листе да ће формирати Заједницу српских општина, из косовске владе је саопштено да та заједница неће имати легитимитет, због непоштовања, како се наводи, „закона Републике Косово“.

„Заједница је обавеза коју је Косово преузело у процесу бриселског дијалога и која ће бити реализована у блиској будућности. Ниједна иницијатива, која није заснована на законима и демократским процедурама Републике Косово, неће се примењивати и неће се поштовати“, преноси КосовоПреша став косовске владе.

ПРИШТИНА ПРЕТИ ХАПШЕЊЕМ СРБА уколико буду формирали ЗСО!

Формирање Заједнице српских општина је обавеза коју су привремене косовске власти преузеле потписивањем Бриселског споразума још пре пет година и до данас је нису реализовали, док је Београд све своје обавезе преузете тим споразумом испунио.

ЕВО ЗАШТО ЈЕ РОСУ ОБИЧНА НАОРУЖАНА БАНДА А НЕ ОЗБИЉНА СПЕЦИЈАЛНА ЈЕДИНИЦА: Откривамо вам пет кључних грешака које су направили!

Након бруталног хапшења шефа владине канцеларије Марка Дјурића, у понедељак у Косовској Митровици, Српска листа је одлучила да ускрати подршку влади премијера Рамуша Харадинаја и да на пету годишњицу од потписивања Бриселског споразума формира Заједницу српских општина.

Вучић поручио да је војска спремна да уђе на Косово и одложио предлог за решавање проблема! Нови датум је…

Председник Српске листе Горан Ракић најавио је да ће та политичка Заједницу српских општина формирати 20. априла.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

У КОМ ЈЕ САДА ФИЛМУ?! Тадић: Самостални ЗСО вређање здравог разума

ДА НИЈЕ БИЛО РУСИЈЕ, СВИ БИСМО ДАНАС НОСИЛИ ФЕС! Демократски Фронт против протеривања дипломата

ДРЕЦУН ШИПТАРИМА: Кога ћете ви да хапсите?

ТЕМА ДЕШАВАЊА НА КОСОВУ: У току телефонски разговор Вучића и Путина

НОВАЦ „ЗЕМУНАЦА“ ЗАКОПАН У ТЕГЛАМА?

Извор: Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
22°
Mon
25°
Tue
24°
Wed
19°
Thu