Uncategorized

ПРИНЦЕЗА НЕМАЊИЋА НЕОБИЧНОГ ИМЕНА И МИСТЕРИОЗНЕ СУДБИНЕ: Нико се у историји Србије ни пре ни после НИЈЕ ЗВАО КАО ОНА!

Краљ Милутин био је, данашњом терминологијом речено, "женскарош". Женио се чак пет пута, а из једне од тих брачних авантура остала му је ћерка необичног крштеног имена.

ДРАМАТИЧНО УПОЗОРЕЊЕ: НАТО упутио најопаснију поруку Србима још од бомбардовања

(ВИДЕО) ДОЛАЗИ НЕПОБЕДИВА ЕПИДЕМИЈА: Научници у шоку, нову пошаст назвали БОЛЕСТ ИКС

Краљ Милутин Немањић био је један од најмоћнијих средњовековних српских владара. Током његове скоро четрдесетогодишње владавине, проширио је државу до, до тада, неслућених граница, а важан је био и међународни углед који је земља почела да ужива. Ипак, у приватном животу, Милутина би, данашњом термитологијом могао да се окарактерише као „женскарош“. Женио се чак пет пута и оставио четворо деце.

Из једне од тих брачних авантура, Милутину је остала ћерка необичног крштеног имена – Царица.

(ВИДЕО) ЈЕЗИВА СЦЕНА: Овом монструму доживотно треба забранити бављење спортом!

(ДОКУМЕНТ) НАТО ПУШТА МИЛА НИЗ ВОДУ И СУДИ МУ ЗА КОРУПЦИЈУ! Ево кога доводе на власт у ЦГ уместо њега

Царица Немањић (понегде се наводи и као Зорица) је била српска принцеза, ћерка краља Милутина и његове треће супруге Јелисавете Арпад.

Иако брак са Јелисаветом није дуго потрајао, само годину дана, српском краљу је из њега остала ћерка. Њену мајку, родом из Мађарске, Милутин је вратио у домовину, али Царица је остала на његовом двору и одрастала је са другом краљевом децом.

„ЧАСТ МИ ЈЕ ШТО САМ ГА ИМАО 27 ГОДИНА“ Тужна исповест оца младог адвоката из Јагодине ког су УБИЛИ ГРЕШКОМ испред зграде

Царицу спомиње анонимни хроничар који је 1308. године пролазио кроз Србију и оставио податке о узроцима грађанског рата између браће Милутина и Драгутина Немањића.

Милутин је, приликом преговора са владарима Западне Европе, нудио Шарлу Валои брак између његовог сина Шарла ИИ Алансонског и своје ћерке Царице. Овај брак требао је да учврсти савез између грофа и Милутина уперен против византијског цара Андроника II.

(ВИДЕО) АРКАН ЈЕ У ЊЕГА ГЛЕДАО КО У БОГА: Хармоникаш у животној исповести открио све о Цециним почецима! А ево како га је Ражнатовић китио парама на свадби!

Преговори су вођени јула 1308. године и завршени су неуспехом.

Шта је касније било са принцезом Царицом није познато. Негде је могуће пронаћи податке да се удавала два пута. Приказана је на фрескама у Грачаници и Дечанима.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) БОЉЕ ЈЕ ДА СЕ СА МНОМ НЕ РАСПРАВЉАТЕ! Владимир Путин без длаке на језику!

ШУТАНОВАЦ ДАО ОСТАВКУ! Одлазим са места председника ДС!

(ФОТО) ВЕЛИКИ ПОЖАР НА ЛАБУДОВОМ БРДУ: Гори у близини новог дома здравља, густ дим надвио се изнад тог дела града!

(ВИДЕО) МИСТЕРИЈА СЛИЧИЦЕ 313! ОВО ЈЕ ЗАБРАЊЕНИ ДЕО ФИЛМА: Свет је грешком видео убиство Џона Кенедија!

Извор: dnevno.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
22°
Tue
22°
Wed
22°
Thu
20°
Fri