Printsreen
Политика Србија

ПРИКРИВЕНО ОСВАЈАЈУ БАЛКАН! Испливао Рамин план, Црногорци ће страдати јер су заратили са Србима! Због два разлога ће успети у својим намерама

Албанија је већ започела интеграције са тзв. Косовом, а премијер Еди Рама већ предлаже укидање пограничне контроле према другим суседима.

ПОСЛЕ 20 ГОДИНА ОТКРИВЕНА НАЈВЕЋА ТАЈНА „СРЕЋНИХ ЉУДИ“ Ово је прави разлог због ког су првобитне Ђина и Лола НАПУСТИЛЕ СЕРИЈУ

Рами је битно да крајеви у којима су Албанци већина буду интегрисани, да би у следећој фази могли да буду анектирани. ЕУ неће реаговати јер Албанци све раде вешто, а и за своје намере имају покровитеље унутар Уније.

Брисање граница са тзв. Косовом очигледно је само део слагалице која је на уму албанском премијеру Едију Рами, који је у новогодишњој поруци својим сународницима рекао да је отварање границе са тзв. Косовом само почетак и да је у плану исти поступак када су у питању Црна Гора, Македонија и Грчка. Таква пракса, додао је Рама, биће настављена све до ступања у ЕУ. Рама је своју изјаву оградио европским вредностима о слободи кретања, истичући да ће цео процес бити по критеријуму Шенгенског споразума.

УЖАС! САТАНИСТИЧКО КЛАЊЕ ПСА УЖИВО ГЛЕДАЛО ЧАК 60 ЉУДИ! Откривено којој секти припадају, чак 30.000 Срба је у њој!

Да ли је и колико та најава албанског премијера остварива и хоће ли ЕУ реаговати, ако ништа друго, оно зато што је Грчка чланица Уније?

Политиколог Драгомир Анђелковић каже да се Еди Рама поиграва великоалбанском идејом, тако што је „покрива“ европским принципима.

– Он прича о шенгенском моделу контроле граница, односно о интеграцији Албаније са суседним земљама где живе Албанци на начин који би могао да прође у Бриселу, или би могао да се брани као европски, а заправо се иза тога крије великоалбанска идеја.

ПРЕРЕЗАЛИ РЕШЕТКЕ, ПА КАНАПОМ ОД ПОСТЕЉИНЕ СИШЛИ НИЗ ЗИД! Спектакуларно бекство Србина и Босанца из затвора из ког нико није побегао! ОСТАВИЛИ ШОК ПОРУКУ У ЋЕЛИЈИ

Анђелковић напомиње да је Рама свестан да у својим намерама Грчку, која је чланица ЕУ, не може да угрози, јер је исувише снажна, али зато причајући начелно да се то односи на све суседе, он само прикрива своје примарне аспирације ка простору Црне Горе и Македоније.

– Албанија је већ започела интеграције са  српском покрајином Косовом и Метохијом, а следећа фаза су очигледно Македонија и Црна Гора. Рами је свеједно да ли ће Никшић бити тако повезан са Драчом, или да ли ће на исти начин са Албанијом бити повезани делови Македоније. Њему је битно да они крајеви у тим државама у којима су Албанци већина буду интегрисани са Албанијом и у следећој фази анектирани – каже Анђелковић.

Анђелковић подсећа да су те две државе, то јест њихове власти, зависне од албанског фактора, а верује да ће Црна Гора бити прва на удару.

СВЕ О ЈЕЗИВОЈ СЕКТИ ЦРНА РУЖА! Пастуовић: Из гробница сам извлачио децу избезумљену од оргијања

– Пре или касније Албанци ће насрнути на Црну Гору, а она неће моћи сама да се одбрани, јер је посвађана са својим српским окружењем и одсечена од својих српских корена – оцењује Анђелковић.

Што се тиче Македоније, циљ Албанца је да се та држава федерализује, а следећа фаза је да у албанским деловима Македоније дође до сецесије. Анђелковић подсећа да су Албанци са Призренском лигом дефинисали свој национални програм и од њега неће одустати без обзира ко се налази на власти у било којој земљи.

– Албанци имају исти циљ – стварање „велике Албаније“ и сада се само траже модалитети како да дођу до тог циља. Они су упорни у реализацији своје експанзионистичке идеје – наглашава Анђелковић.

Саговорник каже да Рама пази да се тако позиционира у својим изјавама како би избио аргументе свакоме ко би реко да се ради о „великоалбанској“ идеји.

(ВИДЕО) Организаторка протеста прво тврди да није члан ниједне странке, а онда каже да је из Левице Србије!

– Они раде на „великоалбанској“ идеји, али не отворено, већ прикривено, односно прикривено раде тамо где морају, где не морају, као што је тзв. Косово, ту су директни – објашњава Анђелковић.

Он сматра да Европска унија на Рамине идеје неће реаговати из два разлога.

– Прво, јер Албанци све што раде, раде вешто, а друго зато што за своје намере имају покровитеље унутра ЕУ.

Албански премијер је, према речима нашег саговорника, не само лукав, већ и прагматичан политичар, и врло добро зна шта ради. Према Анђелковићевом мишљењу, ово не може да изазове било какве сукобе, јер ЕУ сада сукоби не одговарају. С друге стране, сукоби одговарају Британцима јер излазе из ЕУ. Анђелковић наглашава да Британцима одговара да на тлу Европе бесне сукоби како би могли да „остану на сцени“. Исто тако, сукоби одговарају и Америци јер тако дестабилизују Стари континент. ЕУ пак нема снаге да се супротстави томе и да већ данас почне да делује јер види куда ствари иду.

(ФОТО) Овако се Лидија Вукићевић опростила од свог оца Гиге!

– Из свега овога ми треба да извучемо поруку, а то је да се сами морамо супротставити свему овоме, али на рационална начин. Дакле, не причама, већ адекватним контрамерама – закључује Анђелковић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) БУРА НАПРАВИЛА ХАОС НА ЈАДРАНУ: Ветар дувао више од 160 км на сат, мало је фалило да се створи прави УРАГАН! БУРА НАПРАВИЛА ХАОС НА ЈАДРАНУ: Ветар дувао више од 160 км на сат, мало је фалило да се створи прави УРАГАН!

Русија честитала Кини на слетању на супротну страну месеца

(ВИДЕО) ЗАУСТАВИО ЈЕ КАМИОН ЈЕР ЈЕ МИСЛИО ДА ЈЕ ЛАНЕ ПОВРЕЂЕНО: Када му је пришао, уследило је право ИЗНЕНАЂЕЊЕ!

НОВЧАНИЦА ОД 500 ЕВРА ОДЛАЗИ У ИСТОРИЈУ! Више се неће издавати! Европска банка саопштила: Ево шта да радите са парама

ПОДИГНУТА ОПТУЖНИЦА ПРОТИВ АМЕРИЧКОГ МАРИНЦА: Прети му 20 година затвора због шпијунаже

ПУЦАО ЈЕ МУШКАРЦУ У ГЛАВУ И РАЊЕНУ ДЕВОЈКУ ВОЗИО ПО ГРАДУ САТИМА, А КРИЈЕ И ДЕБЕО ДОСИЈЕ ВАН ГРАНИЦА СРБИЈЕ: Ко је Александар који је направио крваву новогодишњу драму на Ади Хуји?

Извор: Sputnik/Alo/N.S.

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
30°
31°
Thu
24°
Fri
23°
Sat
25°
Sun