Printscreen
Политика Србија

ПРИКРИВЕНО ДЕЛОВАЊЕ НАТО У СРБИЈИ СВЕ ОПАСНИЈЕ! Наша земља се мора ОСТАТИ ВОЈНО НЕУТРАЛНА!

Учесници скупа "Нова НАТО стратегија против Срба и Руса" оценили су да је у овој години у Србији појачано прикривено деловање алијансе, са циљем да се Србија удаљи од Русије, уђе у НАТО и у потпуности изгуби своју неутралност.

Драгомир Анђелковић из Центра за развој међународне сарадње је на конференцији у Медија центру казао да су НАТО лобисти променили свој приступ, тако што на перфидан начин траже од Србије да се дистанцира од земаља са којима блиско сарађује и на тај начин наруши своје националне интересе.

(ВИДЕО) Напустио је бину, публика га је вратила, а онда је изговорио… Најежиће вас Синанове последње речи на опроштајном концерту на Ташу!

Он је оценио да је неопходно да Србија дефинише своју неутралност, тако што ће је уградити у нови Устав.

(ВИДЕО) МАРИЋ СРЕО КАРАЏИЋА ДОК СЕ СКРИВАО: Личио ми је на вођу секте! Пришао ми је и дао ЈЕДАН ПАПИР! А писало је…

– Неутралност Србије не постоји, она је само површног типа. Постојала би када би се уградила у нови Устав. Након тога је потребно да се Србија одрати Уједињеним нацијама и тражи међународну верификацију своје уставом утврђене неутралности – истакао је Ањелковић.

(ВИДЕО) ПЕНИС ГА ОДБРАНИО: Оптужени за силовање применио ОЧАЈНИЧКУ ТАКТИКУ у суду, порота ЗАНЕМЕЛА

Политички аналитичар Бранко Радун је казао да је неопходно да се Србија не сврстава ни на једну страну, јер би је „улазак у НАТО удаљио од Русије и Кине, а превелико приближавање Русији би изазвало негативне реакције Запада“.

УЖАС! Сређивао је траву и очешао се о биљку која РАСТЕ И У СРБИЈИ: Деловало је као да није ништа, а онда је почела АГОНИЈА

– Србија треба да има конструктиван однос према свим актерима, не заговарамо ми анти – НАТО став, али ни улазак у алијансу, већ неутралност Србије – казао је Радун.

УБИЈЕН НА ВОЖДОВЦУ ЈЕДАН ОД НАЈПОЗНАТИЈИХ ДИЛЕРА ДРОГЕ У БЕОГРАДУ: Тело пронашли пролазници поред пута. Нападач у жртву испалио више хитаца и побегао!

Професор Стевица Деђански је оценио да су НАТО лобисти променили свој начин приступа у односу на раније наступе, јер сада, како је казао, желе да се допадну.

ШЕШЕЉ ПОСТАО ПРАВНИ САВЕТНИК ЗВЕЗДАНА ЈОВАНОВИЋА: Ево о чему су њих двојица причали у Забели!

– Када то остваре, онда ће Србији да наметну нешто што није у њеном интересу. Зато је важно да Србија остане „војно неутрална“ – рекао је Деђански.

ПУЦЊАВА У НС КАФИЋУ УСРЕД БЕЛА ДАНА: Нападачи се јурили Булеваром ослобођења, а онда је за њима кренула полиција! ПОТЕРА У ТОКУ

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Чкаљин син брутално извређао Србе

ТРЕСЕ СЕ ХРВАТСКА, КИТАРОВИЋЕВА И ПЛЕНКОВИЋ СЕ ЖЕСТОКО СУКОБИЛИ: Тешке речи и увреде које су разменили шокирале ХДЗ!

(ФОТО) НЕ ЗНАМ КАКО САМ ЗАВРШИО КОД ЊИХ… БОЛЕ СУ МЕ , ГРИЗЛЕ И ЦИЧАЛЕ, А ЊИХОВ ОТАЦ ЈЕ МРМЉАО: Језива исповест Лазе Станишића, кога су замало убиле комшинице СЕКТАШИЦЕ

ГЛУМИ ШЕРИФА УСРЕД БЕОГРАДА Скот пола сата пљувао по Вучићу и Србији!

Вучић открио шта је сада план Албанаца

ПУТИН ПОДИГАО 37.000 ВОЈНИКА, И СРБИЈА ЋЕ УЧЕСТВОВАТИ У ДЕМОНСТРАЦИЈИ СИЛЕ: Вежбе у Русији су порука НАТО!

Дачић најавио велику дипломатску битку у августу у Њујорку

Извор: Информер/Медији

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
24°
24°
Mon
27°
Tue
25°
Wed
19°
Thu