Спорт

ПРИЈАВА ЈОШ НИЈЕ СТИГЛА: Организатори ЕП о најављеном доласку каратиста тзв. државе Косово

Видећемо шта ће се све дешавати с обзиром на то да би ових дана Славољуб Пипер, председник КС Србије, требало да разговара са Антонијом Спинозом, председником Светске и Европске федерације, каже Тепавчевић.

(ВИДЕО) ХАРАДИНАЈЕВА БАТИНАШИЦА: Клицала великој Албанији, па кренула батином на Ђурића!

СТАВ организатора 53. Европског првенства по питању најаве Карате савеза тзв. државе Косово да ће од 9. до 13. маја учествовати на шампионату Старог континента у Новом Саду, категоричан је: сви потези биће повлачени у складу са инструкцијама и одлуком Владе Републике Србије.

АМЕРИКАНЦИ БЕСНИ: Укључивање Путина у косовску кризу само ће закомпликовати остварење планова Запада!

 Страхиња Тепавчевић, председник Карате савеза Војводине и члан Организационог одбора предстојећег првенства, данасје, за „Новости“, потврдио да међу до сада пристиглих 15 пријава за учешће нема и оне из тзв. државе Косово, али и да је рок за пријаве отворен све до 30. априла.

Захарова открила историјско изненађење

– Видећемо шта ће се све дешавати с обзиром на то да би ових дана Славољуб Пипер, председник КС Србије, требало да разговара са Антонијом Спинозом, председником Светске и Европске федерације. Њему и његовим најближим сарадницима је већ предочено да би долазак екипе тзв. државе Косово нама представљао проблем. Такође, после тога, знаћемо ближе и став Европске федерације – каже Тепавчевић и наглашава да ће то свакако бити и тема седнице Организационог одбора шампионата заказане за суботу, 31. март у Сомбору.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО) СЕЋАТЕ ЛИ СЕ НАСТАВНИКА КОЈИ ЈЕ ПРЕДАВАО ИНФОРМАТИКУ БЕЗ КОМПЈУТЕРА? Ово ће вам улепшати дан! Погледајте како сада изгледају његови часови!

ОПОРАВЉА СЕ! Јулија Скрипал није више у критичном стању!

НЕСТАЛА ПРЕ 30 ДАНА: Македонска глумица (25) пронађена мртва, њено тело закопано 640 КМ далеко од стана у ком је живела! Препознали је по тетоважама!

(ФОТО) ОВО ЈЕ МУШКАРАЦ КОЈИ ЈЕ ПРЕТИО ДА ЋЕ СЕ РАЗНЕТИ ИСПРЕД СКУПШТИНЕ СРБИЈЕ!

ПАЛМА: НЕЋЕМО ПРИЗНАТИ ЛАЖНУ ДРЖАВУ КОСОВО НИТИ ЋЕМО УВЕСТИ САНКЦИЈЕ РУСИЈИ!

Извор: Новости

Оставите коментар