Друштво Србија

ПРИЧА СА САМРТНЕ ПОСТЕЉЕ ИЗ УРГЕНТНОГ ЦЕНТРА: Последња жеља јој је била да мужу којег обожава призна да НИЈЕ ОТАЦ ЊЕНЕ ДЕЦЕ! А ја сам је посаветовао да уради ово

Радио сам 10 година као парохијски свештеник и исповедао своје парохијане, али овде сам се срео са нечим сасвим новим. Овде леже најтежи пацијенти, људи болесни од неизлечивих болести - тако почиње причу свештеник из Ургентног центра, који је на раполагњу свим пацијентима ове установе.

ПОЗАДИНА СИНОЋЊЕГ ТЕШКОГ УБИСТВА У НОВОМ САДУ: Жељко и Милош се посвађали око девојке, а онда је трећи младић потегао нож…

Он каже да су му се више пута исповедали људи свесни да је дошао крај овоземаљског живота, али да му је посебно упечатљив остао догађај везан за једну госпођу која је имала необичну последњу жељу.

(ФОТО) ОВО ЈОШ НИСТЕ ВИДЕЛИ НА НАДГРОБНОМ СПОМЕНИКУ: Ристивојевићи на надгробну плочу ставили заклано прасе!

– Наслушао сам се потресних исповести и збуњен се враћао кући. Страшне ствари сам слушао. Али исповест једне умируће госпође остаће ми урезана у памћењу до краја живота. Била је на самрти и позвали су ме да је исповедим. За собом је остављала супруга и две ћерке. Супруг јој је диван човек обожавао је ћерке и оне су јако волеле њега. Међутим она је сад желела да им призна да он није њихов отац. Тражила је од мене да је исповедим и да јој прочитам разрешну молитву – сећа се он.

(ФОТО) ОН ЈЕ УБИЈЕН У ТУЧИ У НОВОМ САДУ: Од раније познат полицији! Платио главом свађу због девојке

– Размишљао сам шта да урадим. И одлучио сам да јој кажем како сам ја осећао. Рекао сам: „Целог живота сте живели у лажи. Ви ћете да умрете, а шта њима остаје. какво ће они мишљење имати о вама. Остављате им пакао“. Она ме је саслушала и рекла да им неће то саопштити, а ја сам јој прочитао разрешну молитву. И дан данас нисам сигуран да ли сам правилно поступио – завршава причу свештеник из Ургебнтог центра.

ПОРОШЕНКО НАЈАВИО НАПАД НА РУСИЈУ: Кримски мост је потребан Русима да могу побећи КАД ИХ НАЈУРИ ВОЈСКА УКРАЈИНЕ!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СРУШИЛА СЕ БИНА: Две особе повређене на фестивалу у Зрењанину, новинарка задобила тешке телесне повреде

Пентагон: Страховања од јачања ДАЕШ-а у Авганистану су руска пропаганда

ШИПТАРИ ДУШАНОВ ПРИЗРЕН ПРОГЛАСИЛИ ПРЕСТОНИЦОМ ТЗВ. КОСОВА: Србија преко овог НЕ СМЕ ПРЕЋИ ТЕК ТАКО!

ВОЈСКА СРБИЈЕ УДАРА НА НАТО, ДУЖНА ЈЕ ТО ДЕЦИ СРБИЈЕ: Истраживаће последице бомбардовања!

(ВИДЕО) ХАОС У ПОДГОРИЦИ: Ученици бакљама замало запалили школу

Извор: Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
15°
25°
Thu
28°
Fri
17°
Sat
20°
Sun