Privatna arhiva
Друштво Србија

ПРИЧА О ПОСЛЕДЊОЈ АРКАНОВОЈ ФОТОГРАФИЈИ: Нико не зна шта се крије иза слике настале тренутак пре његовог убиства

У друштву Жељка Ражнатовића налазе се Миленко Мандић и Драган Гарић - који су такође убијени, али и бивши директор Комерцијалне банке Љубомир Михајловић.

Путинова странка традиционално угостила Заветнике у Москви (ФОТО)

Фотографија на којој се налази Жељко Ражнатовић Аркан, у друштву Миленка Мандића и Драгана Гарића који су такође убијени, али и бившег директора Комерцијалне банке Љубомира Михајловића, постала је историјска јер је настала само неколико тренутака пре његове ликвидације 15. јануара 2000. године у хотелу “Интерконтинентала”, данашње Цроwн Плазе”.

Сведок који се кобног дана такође затекао у овом објекту, рекао је да је она настала потпуно спонтано.

– Тог дана сам ишао на хотелски базен. Њих тројица су седели у сепареу хотела, па сам свратио да их поздравим. Видео сам и моменат кад је настала фотографија, било је спонтано и случајно, није било неког договора већ су познаници хтели да овековече моменат – прича њихов извор.

СКАНДАЛ ТРЕСЕ РЕГИОН! МИЛО ЂУКАНОВИЋ: Срби нису Срби, него…

Да подсетимо, око 17 часова испред хотела стала су два аутомобила. Из „опела Калибре“ изишли су Драган Николић Гаги и Милан Ђуричић Мики, који су од раније били познати полицији. Из другог возила, голфа, изашао је Зоран Николић Пегла, као и припадник Друге чете Првог батаљона полицијске бригаде СУП-а Београд, Доброслав Гаврић. Пегла је остао на паркингу, док су ова тројица ушли у хол спремајући се да почине троструко убиство. У холу хотела била је невиђена гужва. Аркан је седео у сепареу недалеко од рецепције. У хотел је дошао са супругом Светланом Цецом Ражнатовић, њеном сестром Лидијом Величковић и телохранитељем Звонком Матеовићем.

Док су сестре у пратњи Матеовића обилазиле бутике, Аркан је са друштвом седео у холу. Неколико минута после 17 сати, пришли су им Гаги и Мики. Руковали су се са Арканом, изљубили са Мандом и кренули ка степеништу које је водило ка хотелским салама за банкет. Гаврић је сео у други сепаре, неколико метара иза леђа Аркану.

ТАЈНИ ДОКУМЕНТИ НАЈАВЉУЈУ ВЕЛИКИ РАТ: Једна од највећих суперсила у ТИШИНИ СЕ ПРИПРЕМА ЗА НАЈГОРИ СЦЕНАРИО!

Минут касније, Гаврић је устао од стола. Испод капута је извадио пиштољ “ЦЗ 99″. Три метка испалио је Аркану у потиља, Манди три метка у главу и један у леђа и са два метка погађа у леђа Гарића, који је покушао да побегне. На излазу га рањава Арканов телохранитељ Звонко Матеовић.

На под хола у “Интерконтиненталу” падале су чауре, чаше, шоље и флаше, а гости су залегли на под склањајући се од рафалне паљбе. Полиција је на лице места дошла брзо, али не и хитна помоћ.

СЕКС-СКАНДАЛ ТРЕСЕ СРПСКУ СКУПШТИНУ: Посланици у паници због Спахових проститутки! КРИЈУ ЧИТАВ ЛАНАЦ КОРИСНИКА

Гаврић и Пегла беже колима за Лозницу, и они су заједно са Ђуришићем и Николићем осуђени за убиство 9. октобра 2006. године. Ипак, ни 18 година касније не зна се ко је прави налогодавац атентата.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

МАЈКА МОНСТРУМ! Терала ћерку на секс са дедом, а онда и сама блудничила са њим

ЂИЛАС: За Београд гарантујем својом имовином! СТЕФАНОВИЋ: Тако си гарантовао за ДС, па су банкротирали!

(ВИДЕО) СРБИ ОПТУЖЕНИ ЗА РАКЕТИРАЊЕ ТУЂМАНА: Хрватска расписује потернице за мајорима и генералима ЈНА ПОСЛЕ 26 ГОДИНА!!

Извор: Телеграф

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
28°
Mon
27°
Tue
27°
Wed
28°
Thu