pixabay.com
Друштво Србија

Прича о невидљивим херојима! Копао по контејнеру у Београду и нашао изгубљена документа: Послао их је власници, а она је остала у шоку

Ово је прича о непознатим херојима, онима које срећете готово свакодвневно, а њихова дела већа су од многих који пуне стране у новинама. Реч је о Раши Јовановићу, човеку који је остао без посла две године пред пензију и потом, приморан да продаје секуднарне сировине, једног дана пронађе украдена документа...

ОТКРИВЕНА НАЈВЕЋА ТАЈНА СРПСКОГ ЈУНАКА Гаврило Принцип је био заљубљен у ову жену, а крио је то од свих! Његов потомак показао је слику која је променила све!

„Некада сам говорио словеначки али сам га прилично заборавио па вам зато пишем на српском, али латиницом да бисте лакше читали. Претпостављам да солидно говорите спрскохрватски, а судећи по имену Надица можда и потичете из источних крајева.

Ја сам Јовановић Раша ваша генерације 1963. годиште из околине Београда и свако постепено сакупљам секундарне сировине у центру Београда (алуминијум, конзерве, лименке) фолије, ситне пласичне флаше и њихове чепове, затвараче. То продајем, од тога се издржавам у последње три године пошто сам тада изгубио посао у мом граду. Фирми која је банкротирала а мени је остало још 2 године до пензије, те морам све то премостити, знате како се у у Србији тешко запошљавају ветерани, узалуд ми је академско образовање.

ДАЧИЋ У САВЕТУ БЕЗБЕДНОСТИ: Србија изричито против тзв. Војске Косова!

Posted by Denis Ovčarević on Monday, 12 November 2018

Идући низ улицу у среду касно увече од контејнера до контејнера вадећи конзерве и остало, у једном директно преко пута главне железничке станице на врху нађем расута документа, преко неких новина, још неупрљана. Погледам пажљивије и видим да су у питању лични папири од једне госпође која је вероватно покрадена од џепароша београдских и онда бачена.

НАЈПРЉАВИЈА ПРОВОКАЦИЈА АЗЕМА ВЛАСИЈА: Србија је крива за Велики рат, А САМО СЕ ШЛЕПОВАЛА УЗ СИЛЕ ПОБЕДНИЦЕ!

Не будем лењ, саберем све пажљиво што се могло наћи, сакупим у врећицу, правац кући да на миру погледам, пронађем какву адресу или телефонски број и свакако покушам да уручим власнику.

Држим да је то људски и градски гест поготово када сам видео да је страни држављанин и колико му документа и све те карте значе. И сам сам пре четири године у аутобусу локалном изгубио новчаник са свим документима и знам колико је то мучна ситуација.

ДРАМА НА НОВОМ БЕОГРАДУ Попречили му пут из чиста мира, бесомучно га претукли и украли му возило

Мислио сам прво да вам пошаљем препоручено поштом на кућу у Кочевје али нисам сигуран колико остајете у Србији, па ми паде на памет да би најефикасније било да да нам покушам доставити преко словеначке амбасаде у Београду која ће вас лакше, брже наћи. Посебно сам, драга Надо, сентименталан према Словенији и поготово према Кочевју јер сам тачно пре 40 година служио војску у Љубљани на Бежиграду.

ПРАВА ИСТИНА ПОСЛЕ ТОЛИКО ГОДИНА: Шешељ открио да ли је Мићун стварно јахао попа!

Posted by Denis Ovčarević on Monday, 12 November 2018

Често ту нас официри водили на вежбе, маневре и логоровање јужно од Љубљане, (нека места) где смо на стражи видели и праве медведе. За тих годину дана научио сам и словеначки због деклета и пунца (девојака) из Љубљане, касније, драга Нада, био сам млад фант (момак) одушевљен лепотама Словеније па сам по завршетку рока (ЈЛА) остао још једну недељу да на миру уживам од Бледа па до Марибора.

(ФОТО) МАКИЦЕ, АНЂЕЛЕ НАШ, ОБАСЈАЈ НАМ ОВУ НОЋ: Родитељи и сестра потресним речима опростили се о Марије Ћурчић (25), а питање њене бакице ће вам СЛОМИТИ СРЦЕ

Зато ми је још драже да могу бити џентлмен према једној словеначкој дами и истовремено стид да вас је неки мој суграђанин (лопов) тако дрско покрао! Убеђен сам да ћете брзо добити моју пошиљку и поруку да следећи пут пазите на свој новчаник, желим вам блиставе пензионерске дане. Лепо би било да ме информишете да ли сте добили пошту.
Јовановић Раша“, завршио је писмо које је потом објавио рођак од Словенке чија су документа.

ЧЕСТО ЈЕ ВИЂАЛИ ТРУДНУ, АЛИ ДЕЦУ НИКАД „Нема ко све у селу није лежао с њом“ Славица је задавила сву своју децу, кости нађене у свињцу, Србија памти ужас!

(АУДИО) НЕНАД ШИПКА СЕ ОГЛАСИО ПОСЛЕ БРУТАЛНИХ ОПТУЖБИ МУЖА УБИЈЕНЕ ЈЕЛЕНЕ МАРЈАНОВИЋ: Зоран хоће да скрене пажњу са нових доказа о убиству!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Криминална група ишарала претећим порукама возило апотеке на КиМ: Ево шта би радили Србима!

ТЕЛЕФОНИРАО СА СУПРУГОМ У ТРЕНУТКУ НЕСРЕЋЕ Жена мислила да му се испразнила батерија, а кад је опет зазвонио телефон ШОКИРАЛА СЕ

Суноврат нафте: Највећи пад цена од 2015. године

Америчка коалиција користила у Сирији касетне бомбе

ЋЕРКА СУЗАНЕ МАНЧИЋ УДАЛА СЕ ЗА 20 ГОДИНА СТАРИЈЕГ МИЛИОНЕРА Ипак јој луксуз није довољан, лије сузе због ОВОГА!

„НИСАМ МОГАО ДА МУ КУМУЈЕМ, САДА ГА ИСПРАЋАМ НА ВЕЧНИ ПОЧИНАК“ Несуђени кум погинулог у Ресавској не може да се помири са Славишином смрћу!

ОН МИСЛИ ДА МОЖЕ ДА ИЗЛЕЧИ ДАРКА: Мистериозни ИСЦЕЛИТЕЉ појавио се у Земунској болници и нуди да бројевима ПОДИГНЕ ЛАЗИЋА НА НОГЕ!

Абе: Јапан и Русија ће закључити мировни споразум

Република

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
17°
31°
Sun
30°
Mon
27°
Tue
27°
Wed